Dnevni horoskop za 5.februar 2020

Dnevni horoskop za 5.februar 2020

Dnevni horoskop za 5.februar ove godine.

Ovan – horoskop za 5.februar

Danas je vaš dan na poslu, i imaćete odlične prilike da se dodatno usavršavate i da se edukujete u inostranstvu, pa možda da čak i tamo nastavite posao.

Rešeni ste da raskinete neku vezu na daljinu, jer ste postali svesni da ne možete tako da nikako ni uspete ni da zdravo funkcionišete.

Imate probleme sa upalom i proširenjem vena, pa se javite na vreme lekaru da dobijete onaj pravi savet i odgovarajuću terapiju.

Bik – horoskop za 5.februar

Radite previše i stalno ste umorni, a ponašanje nadređenih koji vam stalno daju neke najteže zadatke, i onda na sebe poreuzmu sve vaše zasluge, dodatno vas iritira i u vama stvara osećanje besa i ljutnje.

Imate želju da se najzad pokrenete i da se upoznate sa nekim ko vam se dugo dopada, ali ne treba da budete navalentni i naporni, jer ta osoba za vas ne oseća isto.

Zdravlje vam se popravilo, i potrebno je da nastavite da vodite računa o sebi i o načinu života, te da se pridržavate nekih saveta lekara.

Blizanci – horoskop za 5.februar

Kao da obavezama nikako danas nema kraja, i čini vam se da je stalno samo vaš trud uzaludan, a da svi oko vas lako i brzo napreduju i ostvaruju svoje cijeve i vrlo ste frustrirani.

Nemate volje da se raspravljate sa partnerom, ali je nužno da shvatite da u vezi oboje treba da pravite kompromise i da ne možete biti samoživi i tvrdoglavi.

Imate česte zubobolje i potrebno je da se javite zubaru, kako biste utvrdili u čemu je problem.

Rak – horoskop za 5.februar

Umorni ste i posao vam je zaista naporan, posebno jer nemate nikakav izgled da napredujete i da dobijete povišicu, a zaista radite od jutra do mraka, i spremni ste da date otkaz.

Osoba sa kojom ste u vezi je pravi manipulator i ni najmanje vas ne voli, te samo koristi vaša osećanja da sebi ostvari neke željene ciljeve, i ne ignorišite upozorenja pravih prijatelja.

Imate česte bolove u kolenima i grčeve u mišićimna, i moguće je da se sve razvija kao posledica sedećeg načina života, pa se makar potrudite da se više krećete i da se hranite manje kalorično.

Lav – horoskop za 5.februar

Nemate potrebe da reagujete ishitreno i brzopleto, jer ste sasvim na vreme odradili neke važne zadatke i možete da se malo opusite, jer kada sebi stvarate tenziju onda vi i pravite nepotrebne greške.

Imate utisak da samo vi nemate sreće u ljubavi i da nikako ne uspevate da pronađete pravu osobu, dok su se svi vaši prijatelji i poznanici već odavno skrasili.

Nemate potrebe da se preterano opterećujete nekim minornim tegobama, te i da za svaku sitnicu hipohondrišete i idete kod lekara.

Devica – horoskop za 5.februar

Srećni ste jer ste dobili dugo željeni posao, ali nemate iskustva u praktičnom radu, pa se potrudite da prihvatite neke savete i pomoć kolega.

Imate potrebu da se osamite i da o svemu razmislite, i smeta vam mešanje familije i prijatelja u vaš emotivni život.

Česte su tegobe u vidu malaksalosti i zujanja u ušima, pa proverite stanje krvnog pritiska i srca.

Vaga – horoskop za 5.februar

Danas nije dobar dan za neke velike i važne odluke, ali radite sve smireno i staloženo i neke baš dobre šanse za napredak će da iskrsnu i pre nego što se nadate.

Imate sreće da ste upoznali osobu koja vas u svemu podržava i razume, i jedva čekate da odete na zajednički odmor i da uživate u romansi.

Česte respiratorne infekcije su praćene kašljem i porastom temperature, pa ne ignorišite stanje i javite se lekaru, pa i pokušajte da nekako i sami ojačate imunitet.

Škorpija – horoskop za 5.februar

Morate da se fokusirate na suštinu problema, a ne da analizirate bespotrebne sitnice i da tako baš vi zaludno trošite i vreme i energiju, jer ne možete da napredujete ako to radite.

Možda je bolje da odbijete nečiji poziv na romantični sastanak, jer i sami osećate da niste zaista ni preboleli osobu sa kojom ste bili u dugoj vezi i nedavno ste raskinuli.

Imate česte urinarne infekcije, i javite se lekaru da biste dobili odgovarajuću terapiju, te nemojte ignorisati vrlo jasne manifestacije koje su upozoravajuće.

Strelac – horoskop za 5.februar

Imate potrebu da se stalno raspravljate sa kolegama i nadređenima, i mnogo je pametnije da malo spustite loptu jer zaista niste vi uvek u pravu.

Malo vam je potrebno da budete srećni, ali partner zaista ne pokazuje za vas ni malo razumevanja i osećate se kao da vas veza guši i sputava.

Preterano ste se opustili i prestali da brinete o svom zdravlju, te makar uradite neke osnovne analize jer stanje nije ni malo dobro, i neće biti bolje ako probleme samo ignorišete.

Jarac – horoskop za 5.februar

Srećni ste jer ste sve nekako uspeli u poslednjem trenutku da realizujete prema planu, ali nemojte sebi više da dopustite takve rizike da sve ostavljate da rešavate u prekasno, jer ste sada imali više sreće nego pameti.

Ne treba da flertujete sa nekim kolegama sa posla i da ulazite u tajne avanturte i prolazne veze, jer ste već i zauzeti i tako samo sebe dovodite u nezgodnu situaciju, i porazgovarajte sa svojim partnerom iskreno o tome šta u vašoj vezi ne štima.

Imate hroničnu upalu sinusa i prateće glavobolje, pa je pametno da se obratite lekaru i da rešite najzad taj problem koji vas opterećuje već dugo vremena.

Vodolija – horoskop za 5.februar

Danas nije dobar dan za neke velike i radikalne promene i poteze, pa se malo strpite i sačekajte da se ukažu bolje šanse da napredujete i da se dokazujete drugima.

Morate da pokažete više razumevanja za svog emotivnog partnera, jer i on prolazi kroz jedan težak period u životu, a vaše ponašanje zaista nije fer i korektno.

Nemate volje ni snage da se pokrenete, i stalno ste deprimirani i nervozni, pa je pametno da potražite pomoć psihologa, i da najzad sa nekim porazgovarate o svemu što vas dugo muči.

Ribe – horoskop za 5.februar

Ne treba da se opterećujete onim što vam kolege govore iza leđa, i da se nervirate zbog njihovih pokušaja da vas sabotiraju, već da radite svoj posao najbolje što umete.

Neka osoba vam se već dugo dopada i ne treba da oklevate, već da joj jasno to stavite do znanja, jer je sva verovatnoća da će vam osećanja biti uzvraćena.

Imate neke tegobe sa stomakom i stalno vam je muka i imate gorušicu, pa se javite lekaru i ipak vi uradite one osnovne pretrage i preglede.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!