Dnevni horoskop za 5.decembar 2019

Dnevni horoskop za 5.decembar 2019

Dnevni horoskop za 5.decembar.

Ovan – horoskop za 5.decembar

Danas ste zaista preopterećeni obavezama, i na sve načine se trudite da ispunite sve zadatke u datim rokovima, pa je nužno da ne brzate i da sebi ne stvarate nepotrebnu tenziju.

Partner nema razumevanja za neke vaše probleme i nedostatak vremena, već sve tumači kao vašu distanciranost i nezainteresovanost da se posvetite vašoj vezi, pa su moguće neke rasprave.

Umorni ste i stalno nervozni, pa pazite da vas to ne dovede u stanje jedne psihičke nestabilnosti i anksioznosti, kao i nekih somatskih poremećaja kojima je stres važan faktor rizika.

Bik – horoskop za 5.decembar

Pokušavate da sve obaveze što pre samo otaljate, jer niste motivisani da radite posao koji najzad vi i ne volite i time i narušavate kvalitet projekata i rizikujete da ostanete bez posla, koji vam je realno jedini izvor prihoda koji za sada imate.

Pokušavate da shvatite šta je problem u vašem odnosu sa partnerom, i imate utisak da on na neki način samo pokušava da istera svoje, pa i da samo vi stalno pravite kompromise.

Imate problem sa hemoroidima, pre svega zbog sedećeg načina života, pa idite na vreme kod svog lekara i probajte da se malo više krećete, jer stanje vremenom može postati samo ozbiljnije.

Blizanci – horoskop za 5.decembar

Najzad ste dobili dobru priliku da radite posao u struci, ali vas plaši manjak iskustva i prakse, pa je najpametnije da poslušate neke savete iskusnijih kolega, i da u startu prihvatite njihovu pomoć.

Susret sa osobom koja je vaš nekadašnji emotivni partner, neće biti prijatan, ali je problem što će u vama da se probude neke emocije za koje ste verovali da ste ih potisnuli, i bićete opet u nekako u iskušenju da počnete vezu iz početka, iako jednom već nije uspela pa neće ni sada.

Otiču vam noge i trpite jake bolove, pa je verovatno po sredi poremećaj periferne cirkulacije, ali za svaki slučaj proverite i stanje srca i bubrežnu funkciju.

Rak – horoskop za 5.decembar

Najviše biste voleli da danas ne morate ni da idete na posao, jer ste svesni koliko obaveza imate i unapred ste sebi stvorili preveliki pritisak, i ne treba da svemu pristupate sa sasvim i negativnim predubeđenjem.

Imate realnu šansu da upoznate neku osobu koja vam po svemu odgovara, ali vi ste sebe ubedili da niste nikome ni zanimljivi ni privlačni, jer su sve vaše prethodne veze propale i vi ste na sebe preuzeli odgovornost za sve to.

Imate probleme sa vidom, i ne treba da odlažete posetu očnom lekaru, jer je potrebno da proverite dioptriju i da uzmete naočare ili kontaktna sočiva.

Lav – horoskop za 5.decembar

Najviše štete vam stvara danas neka vaša neodlučnost i preterano razmišljanje kako da postupite a da ne pogrešite, umesto da najzad presečete i donesete neku odluku pa kako na kraju i bude.

Važno je da ne preterujete u nekim predrasudama i da ne maštate o nekoj idealnoj i bajkovitoj vezi, jer je realnost sasvim drugačija i vi sami imate mane, pa ne očekujte da nađete savršenog partnera.

Boli vas vratna kičma, i potrebno je da makar radite neke osnovne fizikalne vežbe, i da odete na relaks masažu, jer je moguće i da je u pitanju napetost i stres, kao i sedeći način života kao uzrok.

Devica – horoskop za 5.decembar

Danas ste sasvim spremni na sve prepreke i izazove, jer ste motivisani da ostvarite neke ambicije i ciljeve, te i nećete dopustiti da vas bilo šta u tome sputava i da vam pokvari planove.

Nemate volje da se stalno svađate sa emotivnim partnerom, ali vam njegovo ponašanje zaista baš smeta i ne želite da se ponašate kao da je sve u redu, pa ste realno spremni za jedan otvoren i baš iskren razgovor, jer vam je odnos dospeo u jednu ozbiljnu krizu koju morate da rešite.

Muči vas probava, i najbolje je da počnete da se hranite zdravije, te da izbegavate i slatkiše i baš masnu i kaloričnu hranu, jer rizikujete da sasvim poremetite normalnu digestivnu funkciju.

Vaga – horoskop za 5.decembar

Pokušavate da se nekako snađete i da iz najgore situacije izvučete neku korist, ali danas vam sve ide naopako, i krivo vam je jer će neki vaš trud i zalaganje da ostane bez ikakve realne svrhe.

Usamljeni ste i sasvim nesrećni, ali sebe lažete da ste dobro i da vam nije potrebna nežnost i nova ljubav, iako prijatelji insistiraju da morate da počnete opet da izlazite i da se socijalizujete.

Imate probleme sa glavoboljom i nesanicom, i sva je prilika da je stalni stres i nervoza baš glavni uzrok svemu tome, a nemate načina da se opustite, jer stalno u glavi vrtite ono što vas muči.

Škorpija – horoskop za 5.decembar

Nesrećni ste na poslu i nemate volje da se zalažete za ono za šta niste ni motivisani, i gde nemate priliku ni za napredak ni za bolje finansije, ali umesto da samo kukate i da sebe sažaljevate, bolje je da preduzmete neke mere i da nešto najzad i promenite.

Mučite se u nekoj vezi za koju ste svesni da nema nikakvu budućnost, i žao vam je da vi inicirate raskid, te i da tako povredite partnera, ali ste svesni i da ne možete da izdržite, jer se gušite i niste srećni.

Bolovi u zglobovima i kostima su postali već hronični, pa pokušajte da utvrdite da nije u pitanju neko reumatsko oboljenje, ili je stvar najzad banalna i posledica je stalnog sedenja i već početnog okoštavanja.

Strelac – horoskop za 5.decembar

Izrazito ste nezadovoljni i poslom koji radite i odnosom sa kolegama, pa ste rešeni da potražite novo radno mesto ili da počnete sopstveni posao, ali nemate snage da se pokrenete jer vas zaista prevelike promene plaše, i samo stojite u mestu i osećate da ste u velikom procepu.

Imate priliku da upoznate neku zanimljivu osobu koja će da vam se na prvi pogled dopadne, jer je u svemu slična vašem karakteru i stavovima, pa se potrudite da ne pokvarite nekim predrasudama šansu da najzad nađete svoju sreću.

Zdravlje je sasvim dobro, pa možete da se malo i opustite i da ne brinete na kraju za neke banalne probleme, te da se samo pridržavate nekih pravila i sve će biti u redu.

Jarac – horoskop za 5.decembar

Danas nećete da ostvarite baš nikakav napredak na poslu, a izgubićete dosta vremena, i stalno vas nervira što ste svesni da možete više, ali se ne zalažete da nešto i promenite na tom polju.

Osećate se iznevereno od strane emotivnog partnera, jer je on postao sasvim odsutan i načuli ste i da vas je prevario, ali on ne želi da to prizna i stalno odlaže ozbiljan razgovor.

Muka vam je i imate stalno bolove u želucu, pa ako nije u pitanju stres, onda je po sredi ili neka virusna stomačna infekcija, ali možda i preneseni bol od nekog drugog organa, pa se javite lekaru i proverite analizama u čemu je problem.

Vodolija – horoskop za 5.decembar

Kolege vas zaista vole i pružaju vam podršku, i to vam je glavni motiv da istrajete na poslu i da se izborite za svoje željeno mesto, iako se sa nadređenima ne slažete najbolje i stalno imate sukob mišljenja, jer oni nalaze mane svakom vašem odrađenom zadatku.

Raskid veze je sasvim neminovan, jer ste i vi i partner shvatili da nema svrhe da nastavljate neki odnos koji nema izgleda za srećnu budućnost, te ste vi doneli odluku da se najzad i rastanete kao prijatelji.

Imate probleme sa čestim upalama respiratorne sluznice, pa ne treba da ignorišete uporan kašalj i bolove u grudima, kako ne biste prevideli upalu pluća, i na kraju i završili u bolnici kada se stanje pogorša.

Ribe – horoskop za 5.decembar

Pred vama je idealna prilika da se dodatno usavršavate i edukujete, i da dobijete posao u stranom predstavništvu vaše firme, pa ne treba da oklevate i da se predomišljate, jer se i takva mogućnost retko ukazuje, posebno nekome ko je na početku karijere.

Srećni ste sa voljenom osobom, i neke male trzavice i svađe ne treba da vas opterećuju, jer ste vi i uvek iskreni jedno prema drugom, i pored ljubavi imate i veliko međusobno poštovanje.

Iako ste stalno umorni i depresivni, pa ste skloni da naglo menjate raspoloženja i ponašanje, vi ne želite da se obratite za pomoć stručnjaku psihijatrije, već samo potiskujete ono što vas muči i tako stvarate rizik za pogoršanje svog stanja, te i za nastanak nekih somatskih oboljenja.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!