Dnevni horoskop za 5.avgust 2019

Dnevni horoskop za 5.avgust 2019

Dnevni horoskop za 5.avgust.

Ovan – horoskop za 5.avgust

Imate sjajne ideje i samo vam treba finansijska potpora da to realizujete, i zato se trudite da osobama koje želite da vam budu partneri u vašem projektu pokažete svoje umeće i zašto treba da rade zajedno sa vama.

Ovih dana niste raspoloženi za ljubav, ali samo polako, ona će doći, sada se možete posvetiti radu na sebi, kako biste za osobu koja dolazi zablistali u punom sjaju.

Ukoliko ne povedete računa o svom zdravlju, mogli biste da završite u bolnici, a to sigurno ne biste voleli, te poslušajte savete i dozvolite vašim bližnjima da vas neguju.

Bik – horoskop za 5.avgust

Do juče ste bili bez posla i praktično švorc, dok ste danas u prilici da čak birate poslovne prilike shodno finansijama, ali ipak budite razumni i izaberite nešto laganije sa solidnom platom.

Za partnera biste skinuli zvezde sa neba, ali šta ako on to ne želi, i vi možda uzalud poklanjate pažnju osobi koja to ne zaslužuje, dok neko tamo čeka na vas i sve bi vam dao.

Pucaju vam nokti i suši vam se kosa, i zapitajte se da li imate dovoljno E vitamina. Odmah po semenke suncokreta, a pored toga šaka badema ili oraha na dan bi vam dobro došla.

Blizanci – horoskop za 5.avgust

Krug poslovnih prijatelja se sužava, i ne možete da se ne zapitate se zašto je to tako, te da li ste vi krivac, ili pak vaš nadređeni bolje funkcioniše u zavađenom kolektivu.

Pogledajte šta se danas daje u vašem bioskopu, te uzmite svog partnera za ruku i pravac na film i lepe zajednički provedene trenutke koji su večeras pred vama.

Hipovitaminoza vitamina D je očigledna, i fali vam sunca, pa ako na vreme ne budete reagovali trpeće i vase kosti, kao i koža i bubrezi.

Rak – horoskop za 5.avgust

Kao svaki hrabri vođa, i vi danas morate zablistati u punom sjaju, jer oni slabiji od vas očekuju da vi donesete važnu odluku bez bojazni da ćete pogrešiti.

Sanjali ste veoma lep san sa bivšim partnerom, i baš zbog toga ste ceo dan rasejani i ne.možete da dođete sebi. Pripazite, sadašnji partner može da posumnja da se nešto čudno događa sa vama i da postane ljubomoran.

Izbegavajte kretanje u kolektivnim skupinama kakve su banke, pošte, Domovi zdravlja, jer tu je koncentracija virusa najveća i vama je imunitet vrlo slab pa ste sasvim neotporni na prehlade.

Lav – horoskop za 5.avgust

Bolje da ste se bavili glumom nego trenutnim poslom, jer tako vešto obmanjujete kolege da su vam prijatelji, da biste prošli u najboljoj glumačkoj akademiji.

Mnogo razmišljate o svojoj bivšoj ljubavi i pitate se šta bi bilo da ste ostali skupa, ali iz nekog razloga prekid je bio neminovan i na staro se ne treba vraćati.

Na naplatu dolaze raniji trenuci nepažnje, pa se javljaju bolovi u delovima tela koje ste bili skloni da povređujete u prošlost.

Devica – horoskop za 5.avgust

Zadovoljni ste svojim trenutnim radnim mestom, i prija vam sve i ambijent, okruženje, odnosi sa kolegama, pa vi niste ni sanjali da ćete tako lepo da se osećate na poslu.

Sanjate o ljubavi za ceo život, sa jednim partnerom koji će uvek biti tu za vas, ali umesto toga stalno vam se dešavaju kratkotrajne veze koje obično završe brzo i krahom.

Ne prija vam svetlost niti jaki mirisi, i sva čula su vam preosetljiva, a smeta vam komšijska buka i preglasan televizor, ali napeti ste i prenadraženi i proći će.

Vaga – horoskop za 5.avgust

Volite svoj posao, te vi svoje radno mesto ne biste menjali ni za šta na svetu, pa zaista ostatak sveta može samo da vam pozavidi.

Iznenada ste dobili ponudu za izlazak u pozorište sa osobom koja vam se predstavlja kao prijatelj, ali ono što sumnjate jeste da taj prijatelj želi da vam bude nešto više, iako vi zaista ne osećate isto.

Volite svoje telo, ali i svoj vedri duh, a sve to voli i vaša okolina. Jedete dovoljno zdrave hrane, voća i povrća, trenirate, šetate, pa i koristite svaki svoj dan maksimalno, što je za svaku pohvalu.

Škorpija – horoskop za 5.avgust

Posla je danas preko mere i preko glave, pa vi i ne znate gde udarate. Ukućani to ne razumeju i željni su pažnje kako se pojavite na vratima, a vi ste prinuđeni da deo posla donesete i kući jer sve obaveze ne postižete da završite na vreme.

Vi ste neko ko je navikao da non stop bude u vezi, i baš ne volite samoću, tako da ako ste juče izašli iz jedne veze, već danas ćete uploviti u novu.

Više odmora će vam dobro doći, pa iako ne želite sve to da sebi priznate, jer ste prepuni obaveza, preumorni ste, i zaista ste u riziku da završite na infuziji ako tako nastavite i dalje.

Strelac – horoskop za 5.avgust

Iako ste zadovoljni i poislom koji radite i platom koju zarađujete, vama je želja da promenite prebivalište i da se preselite u neki veći grad i da tamo bolje i napredujete, ali trenutno zaista nije pravi trenutak i ne možete da rizikujete da sve izgubite.

Srljate u neke neobavezne avanture, ali vam to zaista ništa dobro ne može da donese, osim patnje i bola kada shvatite da to niste vi i da želite da se skrasite pored nekoga ko vas iskreno voli.

Muče vas nesanica i glavobolja, i vrlo ste svesni da je stres i napetost glavni razlog, pa se potrudite da nekako kanališete nervozu i da pronađete neki hobi ili da se više družite sa prijateljima.

Jarac – horoskop za 5.avgust

Iako nemate ni dovoljno iskustva ni dovoljno obrazovanja, vi insistirate na nekoj poziciji koju ne zaslužujete, i samo ćete da se iskompromitujete i da napravite štetu u firmi za koju radite, pa je najbolje da malo spustite loptu i da najpre steknete neka potrebna znanja i da provedete više vremena učeći praktičan rad.

Partner ne želi da više čeka da se vi odlučite šta želite i postaviće vam jedan ultimatum koji ćete morati ili da prihvatite ili da odbijete, jer ljubav i veza nije igra i to najzad treba da shvatite.

Iako je vaše stanje hitno, nemate vremena da dođete do lekara pa se lečite na svoju ruku, i time samo pogoršavate tegobe, i imaćete još dugo probleme sa hroničnim mbolestima i njihovom akutizacijom.

Vodolija – horoskop za 5.avgust

Najzad ste na poslu pronašli potreban mir i ravnotežu, i radite opušteno ali vrlo predano i odgovorno, te će nadređeni u vama da prepoznaju na vreme pravi npotencijal i da vam ponude unapređenje.

Treba da se malo više potrudite oko osobe koju volite, i da joj priredite neko lepo iznenađenje i gest koji je romantičan, jer ste se u poslednje vreme udaljili jedno od drugog i stalno ste na nekoj distanci.

Pokušajte da se malo manje nervirate i stresirate, jer vam je imunitet stvarno oslabio i infekcije kao da se jednostavno nadovezuju jedna na drugu i opšte stanje vam je veoma loše.

Ribe – horoskop za 5.avgust

Uspećete da ostvarite izvanredne rezultate, ali to nije došlo preko noći, i samo vi znate koliko ste se trudili i koliko ste napora ulagali da se sve realizuje na vreme i kako ste želeli.

Umara vas stalna svađa sa partnerom, pa ćete imati jedan iskren i otvoren razgovor i najzad odlučiti kako je i šta najbolje za vaš odnos u budućnosti.

Imate probleme sa kičmom i zglobovima, verovatno jer ste dobili i višak kilograma i jer ste skloni da i zbog posla, a i u slobodno vreme više sedite nego što se krećete.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!