Dnevni horoskop za 4.novembar 2019

Dnevni horoskop za 4.novembar 2019

Dnevni horoskop za 4.novembar.

Ovan – horoskop za 4.novembar

Vrlo ste sposoban radnik i u svakom poslu odmah nađete ključni problem, pa su nadređeni i više nego zadovoljni.

Imate sreće u ljubavi i najzad ste ostvarili idealnu romansu i imate utisak kao da sanjate, i da ćete da se iznenada probudite i sve će da nestane.

Pazite se povreda i preloma, posebno u saobraćaju ili ako radite neki rizičan posao.

Bik – horoskop za 4.novembar

Brzate u nekim odlukama i pokušavate da sve što pre završite i da odete na zasluženi odmor, ali pazite da tako samo ne napravite nepotrebne greške i propuste.

Vama je veza zapala u krizu i najzad ćete da shvatite da ste sve vreme bili u pravu, te i da saznate da vas partner nikada nije voleo, i da je vama iza leđa imao neke tajne avanture.

Muči vas bol u želucu, i verovatno ste pod stresom i imate gastritis ili ulkus, ali svakako uradite osnovne analize kod specijaliste.

Blizanci – horoskop za 4.novembar

Veliki ste optimista i onda kada stvari ne izgledaju najbolje, ali vi nekako uvek uspevate da se i izvučete iz problema, i kolektiv vas zbog vaše energije i nesebičnosti zaista obožava.

Pokušajte da se malo više družite sa prijateljima i da izlazite i upoznajete nove ljude, jer vam pak i samoća ne prija, a i nije rešenje da se zatvarate u sebe i da se prisećate stalno prošlosti.

Proverite stanje svog krvnog pritiska, jer ste skloni da u poslednje vreme imate česte glavobolje i vrtoglavice, i moguće je da su to početne manifestacije arterijske hipertenzije.

Rak – horoskop za 4.novembar

Ne volite kada vam neko nameće neke norme i pravila, jer ste navikli da stvari rešavate na svoj način, i u tome zaista imate dosta uspeha.

Partner vas stalno laže i vara iza leđa, ali vi ste zaslepljeni ljubavlju i ne slušate prijatelje koji žele da vam otvore oči, pa i na njih se čak i ljutite jer mislite da su ljubomorni na vašu sreću.

Imate probleme sa radom štitne žlezde, te i pokušajte da najpre proverite hormonski status i da i potom odete i na ultrazvučni pregled.

Lav – horoskop za 4.novembar

Vama je borbensot jedna od najboljih osobina, i kada znate da ste u pravu ne želite da se nikad povučete i da odustanete, i kolegama to veoma smeta jer umete da se izborite za sebe.

Niste skloni da opraštate prevare i laži, pa će vaša sumnja u partnerovu vernost da tinja u vama i da vamn stvara veliki nemir, i pokušajte da sa njim otvoreno porazgovarate o svemu.

Slabi ste i osećate stalni umor i malaksalost, i to mogu biti problemi koji su početna manifestacija brojnih patoloških stanja i bolesti, pa ih ne zanemarujte i javite se na vreme lekaru.

Devica – horoskop za 4.novembar

Danas su pred vama veliki problemi na poslu, pre svega u smislu svađe sa kolegama, jer su oni ili vas lažno optužili za neke svoje greške, ili ste shvatili da vas namerno sabotiraju.

Imate realne prilike da upoznate neku osobu koja vam se dugo dopada, i da najzad ostvarite lepu romansu i uživate u sreći i ljubavi.

Muka vam je i stalno povraćate, pa pijte neke tople napitke i uzimajte probiotike, jer je moguće da je u pitanju stomačni virus.

Vaga – horoskop za 4.novembar

Postalo vam je naporno da toliko radite i da stalno stagnirate i ne uspevate ni da zaradite dovoljno ni da se pomerite sa jedne tačke, pa ste počeli da razmišljate da napustite posao i potražite nešto bolje.

Vrlo ste sentimentalni i potrebna vam je ljubav i pažnja, ali partner za vas nema vremena i nema ni razumevanja, jer je opterećen svojim obavezama i pazite se da se ne upustite u neku tajnu vezu sa osobom koja će da vam laska i da vas opčini, ali koja vas ne voli iskreno.

Zdravstveno stanje vam je danas loše, i sasvim ste sigurni da imate neki ozbiljan problem pa ste u panici, i zakazali ste hitan pregled kod izabranog lekara.

Škorpija – horoskop za 4.novembar

Preda vama su danas na poslu neke velike promene, a da li će one biti na bolje ili pak na gore, sve zavisi prvenstveno od vas, i vašeg angažovanja i odnosa sa kolegama i šefovima.

Imate previše strpljenja i razumevanja za svog partnera, i on to koristi na jedan veoma ružan i loš način.

Stalno ste napeti i pod stresom, te ne možete ni da spavate, niti da se na kraju koncentrišete na svakodnevne aktivnosti i obaveze.

Strelac – horoskop za 4.novembar

Ambiciozni ste i veoma uporni da ostvarite sve svoje ciljeve i pokažete potencijale, ali vas u tome sputavaju neke kolege, koje vam se predstavljaju lažno kao prijatelji i podrška.

Na ljubavnom planu bez većih promena danas.

Imate stalno neke probleme sa kičmom i bojite se da se ne ukočite, te probajte makar da vežbate neke lakše pokrete, i da se na vreme obratite lekaru za dijagnozu i dobru terapiju.

Jarac – horoskop za 4.novembar

Plata vam stalno kasni, a obaveza je sve više i sve vam je teže da postignete ono što se od vas očekuje, pa ste frustrirani i stalno nervozni, i otaljavate zadatke bez nekog posebnog truda jer vam je već svega preko glave.

Nemate volje da se pokrenete i da počnete opet da izlazite, a to je posledica nedavnog susreta sa bivšim partnerom koga niste još preboleli, a on samo paradira sa novom ljubavi pred vama.

Glavobolja je sve teža i sve češća, i potrebno je da potražite savet lekara, te i da otkrijete na kraju koji je njen pravi uzrok.

Vodolija – horoskop za 4.novembar

Danas vam odgovara neki posao koji možete lako i baš brzo da završite, te i da odete što pre na zasluženi odmor, i da najzad napunite baterije, jer ste već sasvim iscrpljeni i umorni od svega.

Nije nužno da po svaku cenu nađete partnera da biste bili srećni i ispunjeni, jer vama trenutno prija samoća, i uživanje u stvarima koje volite i koje vam pričinjavaju mala zadovoljstva.

Najzad ste se rešili nekih tegoba sa hroničnim upalama i alergijama, ali svakako je savet da jačate svoj imunitet i da ne zanemarite svoje zdravlje jer ste i dalje krhki i skloni da se svaki čas vi opet razbolite.

Ribe – horoskop za 4.novembar

Veliki ste logičar u poslu i uvek verujete svojoj intuiciji, te ste uvek na korak ispred konkurencije i to je vašim nadređenima i razlog više, da vas unaprede u lidersku poziciju koju ste dugo želeli.

Ako ste u braku ili u dugoj vezi, moguće je da ćete danas imati neke manje nesporazume i neke rasprave sa partnerom, jer smatrate da ste izgubili svoju slobodu i nezavisnost, i da nemate više svoje ja.

Muči vas jak bol u predelu pupka, i to može da ukazuje na poremećaj funkcije pankreasa, te baš obavezno odradite laboratorijske analize pankreasbih enzima, i naravno i ultrazvučni pregled.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!