Dnevni horoskop za 4.mart 2020

Dnevni horoskop za 4.mart 2020

Dnevni horoskop za 4.mart.

Ovan

Vi ste vrlo mudra osoba i uvek ste spremni da saslušate svačiju ideju i predlog, ali da konačnu odluku sami donesete onako kako je za vas najbolje.

Niste se nadali da ste toliko loše procenili svog partnera, koji je počeo da pokazuje svoje prave osobine, i sasvim ste se razočarali.

Neka prehlada vas već duže vreme muči, i pametno je da odležite i da najzad poslušate savete lekara.

Bik

Stalno sve radite kako biste nekoga impresionirali i kako biste se dokazivali pred kolegama, i zato i ne možete da ostvarite dobre rezultate, kada vam je do njih konkretno i najmanje stalo.

Morate da se opravdate partneru jer ste mu malo pažnje i vremena posvećivali u poslednje vreme, pa je lepo da organizujete neko romantično putovanje na kome ćete da uživate samo vas dvoje.

Nervoza i nesanica mogu da utiču na organizam u celini, i mogu biti uzrok nastanka vaših sve češćih problema sa hipertenzijom i poremećajem srčanog ritma.

Blizanci

Ako vaši nadređeni ne shvataju koliko vredite, ne treba da brinete i da se nervirate jer najzad i konkurencija jedva čeka da pređete da radite u njihovom timu.

Stalno flertujete sa nekim ko vam realno nije dostupan, i koga ne zanimate u tom romantičnom smislu, pa ne treba tako sebe da diskreditujete.

Vreme je da najzad proverite krvnu sliku, jer ste na poslednjem pregledu imali niske vrednosti i hemoglobina i gvožđa, te i činjenica je da ste anemični, a to pokazuju i simptomi koje vi uporno ignorišete.

Rak

Vrlo ste nezadovoljni i frustrirani jer su vaši nadređeni u svakom smislu nekorektni i prema vama nisu fer, ali morate da ih trpite jer nemate izbora ni altrenativu da uskoro menjate posao.

Morate da razumete partnera i neke njegove probleme koji ga tište, te da ga ne opterećujete još i vi dodatno ako već ne želite da mu pomognete.

Pazite se povreda i preloma, jer ste stalno napeti i nervozni, i ne možete da spavate i sve vas muči i nervira.

Lav

Na žalost ne možete uvek da se oslonite na rad i trud, jer je nekada sreća važan faktor, a ona je danas vama kako se čini i okrenula leđa i sve vam ide nizbrdo.

Nije način da prebolite raskid veze, tako što ćete da srljate u neke nove avanture i da se stalno pretvarate da ste dobro i da vam je sve u životu po volji.

Imate neke česte napade kašlja i gušenja, pa iako je moguće da je po sredi neka zaista i banalna respiratorna infekcija, ipak uradite opsežnije analize i plućne i srčane funkcije.

Devica

Vi ste dali maksimum i nije sada do vas ako sve ne bude onako kako ste planirali, pa ne treba da postanete ogorčeni i da olako od svega odustanete.

Svesni ste da se partner od vas sasvim distancirao i da ne ulaže ni malo truda u vaš odnos, a još i odbija i da sa vama porazgovara otvoreno o svemu.

Najzad ste uspeli da popravite svoje zdravlje i opšte stanje organizma, te nastavite da se najzad vi i pridržavate saveta lekara i sve će biti u najboljem redu.

Vaga

Ne uspevate više da sakrijete svoje nezadovoljstvo na poslu i rešeni ste da istupite i da nadređenima stavite do znanja da zaslužujete i više i bolje, i da ne želite da trpite takav vid manipulacije sa njihove strane.

Neka osoba koju ste mislili da ste zaboravili i preboleli, opet se pojavila u vašem životu i ako se ne saberete na vreme, to će da ugrozi vašu vezu u kojoj ste realno vrlo srećni i ispunjeni.

Morate da proverite funkciju štitne žlezde jer imate neke jasne simptome hipertireoze, pa su baš oni osnovni koraci ultrazvučni pregled i analiza nivoa hormona u krvi.

Škorpija

Ne možete da pronađete posao u struci, i vrlo ste besni jer radite nešto što je samo trebalo da bude privremeno rešenje, i što vam oduzima i vreme i energiju, a samo uspevate da preživljavate i nemate jasan cilj za dalje.

Ne umete da stavite do znanja partneru koliko vam znači, jer ste nesposobni da iskažete svoje emocije, i to vas na kraju može i koštati veze.

Česte su urinarne infekcije i smetnje sa mokrenjem, pa treba da rešite problem dok je još akutan, kako ne biste došli u rizik da bubrežna funkcija bude oštećena.

Strelac

Premoreni ste i samo sve danas otaljavate kako biste što pre otišli na zasluženi podmor, ali treba da budete svesni da ćete sve probleme morati da rešavate kada se vratite, i da oni neće nestati baš sami od sebe.

Smatrate da vas partner ne poštuje i da svojim ponašanjem ne pokazuje da vam veruje, jer ste vi shvatili da vas stalno proverava i da vam tako ograničava slobodu i da vam uskraćuje poverenje.

Morate da se javite svom stomatologu, jer stanje sa zuboboljom može biti ozbiljnije nego što vi mislite pošto je verovatno prema simptomima koje imate u pitanju neuralgija trogranog nerva.

Jarac

Nadređeni nemaju za vas razumevanja, i uopšte ih nije briga za sav vaš trud i zalaganje, i počinje da vam smeta što vas shvataju kao potrošnu radnu snagu, i time stvaraju i u vama sumnju u to baš i koliko vredite.

Nekadašnji partner će da vas pozove i da vam poremeti mir i stabilnost, jer ste baš mislili da ste ga preboleli, ali su se u vama pokrenul neke stare rane, nemiri i uspomene.

Muče vas stalne probavne smetnje, i možda je po sredi neki problem sa stresom koji izaziva stanje poznato kao iritabilni kolon, pa je bolje rešenje psihoterapija.

Vodolija

Niste se nadali da ćete da ostvarite tako dobar uspeh, ali kao da subse danas sve kockice zaista i poklopile i oduševili ste nadređene i neke inostrane partnere, pa možete imati priliku i za posao u inostranstvu.

Neko ko vas smatra prijateljem, iznenađen je vašom potrebom da pokažete romantičnu naklonost i da flertujete, pa ne zna kako da se prema vama postavi jer mu se ne dopadate kao potencijalni partner.

Bolovi u predelu lumbalne kičme su veoma jaki, i morate da se javite lekaru kako biste primili određenu terapiju, a kada se bol sanira i počeli da vežbate prema preporukama fizijatra.

Ribe

Postali ste vrlo nervozni i bezvoljni i stalno razmišljate da promenite posao, jer ste svesni da vas nadređeni samo koriste, i da vama daju mali procenat onoga što zarade na vaš račun.

Svađe sa partnerom koje su po pravilu sasvim nepotrebne i oko nekih sitnica, mogu da naruše vaš odnos, a to sigurni ne biste želeli.

Česti bolovi ispood desnog rebarnog luka kao i žuta porebojenost kože i sluznica, mogu ukazivati na problem sa jetrom i/ili žučnom kesom, pa uradite osnovne preglede i analize.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!