Dnevni horoskop za 4.jun 2019

Dnevni horoskop za 4.jun 2019

Dnevni horoskop za 4.jun možete čitati u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 4.jun

Delujete veoma neozbiljno jer ste nedosledni onome što govorite, i radite suprotno onome što mislite.

Nadate se da će neko da shvati da vam se dopada, ali je mnogo pametnije da preuzmete inicijativu i da otvoreno kažete svoje emocije, jer ćete u suprotnom ostati nedorečeni i niko ne ume da tumači vaša osećanja bez reči.

Mogući su problemi sa disajnim putevima i morate da se pazite prehlade i neke alergije koja može da pogorša vašu postojeću urođenu ili hroničnu bolest.

Bik – horoskop za 4.jun

Veoma povoljan dan da ostvarite željene rezultate, i ne smete da dopustite da vam prilike olako propadaju jer ste neodlučni ili niste dovoljno fokusirani na posao i na ostvarenje ideja.

Smatrate da partner ne daje svoj maksimum u emotivnom smislu, te da se od vas ohladio i da vam je veza postala rutina i to vam stvara nezadovoljstvo i napetost u svakom smislu.

Morate da se rešite nekih poroka jer vam je zdravlje veoma narušeno zbog stalnog stresa, i vaš imunitet se jedva održava na granici izdržljivosti.

Blizanci – horoskop za 4.jun

Nemate predstavu u šta se upuštate kada se svađate sa nadređenima, posebno jer niste sasvim u pravu i pokušavate da se dokažete iz nekih ličnih razloga, a ne jer ste profesionalac u poslu.

Neki veoma lep gest vašeg partnera će da vas razmeži i da vam ulepša dan.

Moguća je glavobolja i nervoza, pa je potrebno da pokušate da se smirite i ne nervirate jer ste vi i generalno lošeg zdravlja i nedavno ste imali neke ozbiljne intervencije.

Rak – horoskop za 4.jun

Posao vam ide od ruke i uspevate sve da postignete, pre svega jer ste vrlo ažurni i posvećeni onome što radite, i srećni ste jer ste se sami izborili za sve što imate.

Svađa sa partnerom je svakim danom sve napetija i gora, ali je problem zapravo što ste oboje baš tvrdoglavi i pravite probleme oko sitnica, koje lako možete da rešite iskrenim razgovorom.

Imate neke probleme sa jetrom i žučnom kesom, pa nije poželjno da trpite bolove i tegobe već je pametnije da se javite svom lekaru.

Lav – horoskop za 4.jun

Ne shvatate da je neka vaša borba da isterate pravdu uzaludna, i da ćete samo sebi da naštetite jer ne možete sami protiv svih, iako ste možda u pravu i ne želite da popustite, ali će samo vas to da košta.

Veoma lep dan na emotivnom polju, i moguće neko lepo putovanje sa partnerom koji vam je pripremio brojna divna iznenađenja.

Čuvajte se povreda jer ste veoma neozbiljni i ne želite sebi da priznate da ne možete sve, pa ćete možda uganuti neki zglob ili čak imati prelom ekstremiteta jer ste nepažljivi.

Devica – horoskop za 4.jun

Morate da naučite da ostavite sujetu po strani, jer je svakli posao vredan rada i zalaganja, pa i ako ne volite da ga radite imate obavezu da se potrudite jer ste odgovorni prema kolektivu.

Vama je sasvim postalo svejedno kako se partner oseća i ravnodušnost će da vas dovede u situaciju da birate da li ćete da ostanete u vezi koja vas ne ispunjava ili da raskinete jer je to i prema vama i prema partneru korektnije.

Problemi sa probavom vas duže vreme muče, ali će da se danas pgoršaju i mučnina vam neće dati mira, te ćete morati da preležite dan.

Vaga – horoskop za 4.jun

Izvanredan rezultat i pohvale od strane nadređenih su vam danas zapisane u zvezdama, te ćete biti ponosni na sebe i ushićeni jer ste ostvarili ciljeve i uz to ste ispunili očekivane kriterijume.

Srešćete neku osobu o kojoj duže vreme razmišljate, i pravi je trenutak da jkoj otvoreno kažete šta osećate jer i ona prema vama ima simpatije i nema svrhe da se sve dalje prolongira.

Upala mokraćnih puteva će vam danas zadavati puno tegoba, ali je pametnije da pravovremeno i odreagujete i počnete terapiju, te da ne odlažete simptome koji vas muče.

Škorpija – horoskop za 4.jun

Osećate se loše jer ste dobili posao na račun nekih tuđih zasluga i uticaja, ali možete lako da se opravdate i dokažete da ste kompetentna i zaista dobra osoba kao izbor za neku poziciju koja je vama data.

Partner vam nije veran i lako vama manipuliše, ali vi to ne vidite ili vam je lakše da se pretvarate da je sve u redu jer ste umorni i iscrpljeni od stalnih emotivnih brodoloma.

Zdravlje vam je odlično, i na kraju je zdrav život i vežbanje, te i pravilna ishrana dala rezultate koje ste očekivali.

Strelac – horoskop za 4.jun

Opterećujete druge ljude svojim problemima, a niste uopšte koncentrisani da ostvarite svoje ciljeve i planove, već samo kukate i ne radite ništa a drugima oduzimate vreme i energiju.

Neke glasine koje ste čuli vam ne daju mira, i umesto da sa partnerom otvoreno porazgovarate vi sebe mušite sumnjama i stvarate jedan jaz među vama.

Napeti ste i nervozni zbog poslovnih i privatnih problema, pa sebe opterećujete psihički nekim mislima koje vam stvaraju anksioznost i stres bez potrebe.

Jarac – horoskop za 4.jun

Trudite se da sve postignete u kratkom roku, ali jer ste se ponašali neodgovorno i niste na vreme završili obaveze već ste neke planove preokrenuli i sada ne radite odgovorno pa je moguće da šef bude nezadovoljan vašim rezultatima.

Nemate nikakav emotivni život, jer ste odbili osobe koje su vas iskreno pokušavale da osvoje, a vi ste sve opravdavali time da ste zauzeti i opterećeni na poslu, pa ste vrlo nesrećni i usamljeni.

Prehlada će vam zadati puno problema, posebno jer ne slušate savete lekara da odležite dok simptomi ne prođu, i ne poštujete terapiju jer mislite da vi sve najbolje znate.

Vodolija – horoskop za 4.jun

Pokušajte da se ne ističete previše, jer nekome smetaju vaši rezultati i pokušava da vas na svaki način sabotira i da preuzme vaše zasluge za sebe, a da vi to ni ne primetite jer svima zaista slepo verujete.

Lep romantičan gest od strane partnera će da vas ostavi bez reči, i biće ono nešto što će da vas i podseti koliko ste srećni i koliko sve drugo nije toliko važno koliko ljubav koju vam on daje.

Danas je pametnije da se ne bavite sportom ili nekim fizičkim aktivnostima, jer ste vrlo skloni povredama i veoma lako može da se desi uganuće ili prelom, koji će kasnije da vam dugoročno i zadaje probleme.

Ribe – horoskop za 4.jun

Ostvarićete neke izvenredne rezultate, ali opet nećete biti zadovoljni jer ste perfekcionista i ne umete da se opustite kada je u pitanju posao, i stalno ste pod stresom i napeti ste, iako realno baš vi imate najbolja postignuća i najviše i radite od svih.

Razgovarajte sa partnerom, iskreno i otvoreno, jer samo tako imate izgleda da rešite nesporazum.

Vid vam je znatno oslabio, i ne možete da se pomirite sa time da morate da nosite naočare, ali je to veoma nezrelo i neodgovorno od vas, i morate da odete na pregled.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!