Dnevni horoskop za 4.jul 2019

Dnevni horoskop za 4.jul 2019

Dnevni horoskop za 4.jul ove godine čitajte u tekstu.

Ovan – horoskop za 4.jul

Sami ste odgovorni za sve probleme koje imate i nije korektno da optužujete druge za vaše lične neuspehe i lenjost.

Ne uzimajte nečija osećanja zdravo za gotovo jer to nije korektno i partner neće na dalje imati razumevanja kao i ranije, jer smatra da mu se ne posvećujete dovoljno.

Imate probleme sa probavom i moguće je da treba da promenite ishranu i da uzimate više vlakana i vitamina.

Bik – horoskop za 4.jul

Niste sposobni da radite koliko i ranije i to se ogleda u krajnjim rezultatima, pa je možda pametno i da se fokusirate na neke manje zahtevne projekte jer sve češće i više grešite.

Neko će da vas pozove da izađete na romantičan sastanak, ali vi se premišljate jer tu osobu shvatate kao prijatelja i ne želite da joj povredite osećanja.

Odlično zdravlje nakon jednog veoma iscrpljujućeg perioda koji je bio praćen čestim infekcijama i padom imuniteta.

Blizanci – horoskop za 4.jul

Previše lično shvatate neke komentare kolega ili nadređenih, i to vas zapravo i sputava da radite punom parom ali za to nema potrebe jer su sve kritike dobronamerne i iskrene.

Nemojte verovati u nečije lažne namere da vas osvoji i da sa vama počne vezu, jer vas ta osoba samo koristi i zaista nema ništa dobro i lepo da vam ponudi za budućnost.

Imate neke hronične bolove u kičmenom stubu i najverovatnije su oni posledica posla koji radite i koji zahteva sedeći način života koji vam nikako ne prija.

Rak – horoskop za 4.jul

Obaveze su postale prevelike i opterećujuće, i vi žurite da sve na vreme završite ali to smanjuje kvalitet rada i bolje je da radite manje ali posvećenije kao i uvek do sada.

Dali ste sve od sebe da vaša emotivna veza uspe i nemate razloga da se nervirate i da sebe dalje opterećujete krivicom što ste raskinuli sa partnerom posle neke žučne rasprave jer vam zaista jednostavno nije bilo suđeno.

Prekontrolišite nivo holesterola i triglicerida jer ste na prethodnoj kontroli imali dosta povišene vrednosti ali je pravilna ishrana i vežbanje možda na kraju i dalo željene rezultate.

Lav – horoskop za 4.jul

Prestanite da stalno kukate i da se žalite i ako vam posao ne odgovara jednostavno potražite neke bolje prilike i projekte koji će da vam budu prioritetni i da vas usreće.

Naporna vam je jedna relacija sa partnerom u kojoj ste vi opterećeni i osećate da se gušite i da nemate prilike da iskreno i otvoreno pokažete sve što vas muči.

Pod stalnim ste stresom i ne možete da rešite neke probleme, ali to utiče dosta loše na vaše zdravlje pa se malo primirite.

Devica – horoskop za 4.jul

Nemate vremena da se posvetite svakoj sitnici i žao vam je što set izgubili vreme na detalje umesto da sagledate suštinu i celinu zadatka i da ga rešite na najbolji način.

Vaša osećanja prema partneru nisu ista kao na početku veze, i pokušavate da smislite način da mu to kažete a da ga ne povredite.

Pripazite se povreda posebno ako radite na nekom rizičnom mestu ili ste aktivni učesnik u saobraćaju.

Vaga – horoskop za 4.jul

Najzad je došlo vaših pet minuta da zablistate i da pokažete sve svoje skrivene potencijale.

Mislite na neku osobu kojui ste nedavno upoznali i želite da sa njom ostvarite kontakt i da možda izađete na neki romantični sastanak u skorije vreme.

Imate probleme sa čestim upalama grla i krajnika i potrebno je da pojačate imunitet id a se manje stresirate.

Škorpija – horoskop za 4.jul

Nije trenutak da tražite povišicu jer šef nema razumevanja za vas i želi samo da radite bolje i više pošto nije zadovoljan i možete samo da izazovete kontraefekat.

Niste očekivali neku ponudu od partnera, a ni on se nije baš nadao da ćete tako da odreagujete i baš ste u problemu jer ćete da se sukobite i posvađate ozbiljnije nego inače.

Prekontrolišite vid jer već duže vreme imate probleme sa zamućenjem vidnog polja i sa oštrinom vida.

Strelac – horoskop za 4.jul

Odbili ste neku odličnu nponudu i sada se kajete jer ste na taj način mogli dosta toga da za sebe promenite ali ste imali neke druge prioritete i sada je već kasno jer je na to mesto primljen vaš kolega.

Stvari sa partnerom postaju ozbiljne i pitanje je trenutka kada ćete da počnete zajednički život ili da stupite u brak.

Neka stara povreda se obnovila jer ste bili nepažljivi i sada trpite jake bolove i morate da tražite pomoć lekara.

Jarac – horoskop za 4.jul

Žurite da sve odradite na vreme id a ispunite zadate rokove, ali pazite da u brzini ne napravite neke greške i previde koji će da vam zadaju velike probleme i poteškoće na dalje.

Imate neke nesuglasice sa osobom koju volite, ali ne smete da se ponašate tvrdoglavo i lepo je da pokažete malo više podrške i razumevanja.

Vodolija – horoskop za 4.jul

Kolege uporno pokušavaju da vas sabotiraju iako ne razumete zašto, pošto nikome ne smetate i samo želite da kvalitetno odradite svoj posao.

Udvara vam se neka osoba koja je zauzeta i koja samo želi prolaznu avanturu, i takvo ponašanje je za vas uvredljivo i niste oduševljeni već razočarani.

Odmorite se i pokušajte da se malo opustite jer vam stres stvara jednu veliku napetost i zaista i opterećuje vaš imunitet.

Ribe – horoskop za 4.jul

Jedva čekate da odete na odmor jer ste se zaista iscrpeli i dali ste svoj maksimum volje i energije, ali je nedostatak motivacije i ljubavi prema onome što radite učinio da vam sve bude teže.

Osetićete se iznevereno od strane svog partnera i smatraćete da vas je lagao i izdao, ali ipak nije sve tako crno ili belo i treba da saslušate njegove argumente.

Ne prijaju vam vremenske prilike i imate hroničnu glavobolju i umor, pa ste malaksali i samo vam se spava.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!