Dnevni horoskop za 4.januar 2020

Dnevni horoskop za 4.januar 2020

Dnevni horoskop za 4.januar.

Ovan – horoskop za 4.januar

Treba da postanete svesni toga da imate odgovornosti i prema timu i prema firmi za koju radite, pa ako niste zadovoljni vi dajte otkaz i počnite sopstveni posao.

Morate da se saberete i da manje gušite partnera, jer je vaše ponašanje u poslednje vreme zaista postalo za vašu voljenu osobu nepodnošljivo, i stalno vi započinjete neke bespotrebne rasprave i svađe.

Imate probleme sa pojačanim opadanjem kose, pa iako je moguće da je u pitanju stres, proverite sa dermatologom da nemate neko infektivno oboljenje temena glave.

Bik – horoskop za 4.januar

Znate da niste u pravu, ali nastavljate da terate po svome, i na kraju ćete samo sebi da stvorite baš neke nepotrebne muke i probleme.

Imate sreće u polju ljubavi, i samo uživate i opušteni ste, a jer ste sigurni da vas partner obožava i da nemate razloga da se sekirate ni za šta.

Muči vas bol u kolenima i upala mišića, pa ste verovatno preterali sa vežbanjem u teretani, nakon niza godina sedećeg načina života i na poslu i kod kuće.

Blizanci – horoskop za 4.januar

Nikada niste zadovoljni ni primanjima ni poslom koji radite, ali generalno sve samo otaljavate i uopšte se ne trudite, i na nekom drugom mestu bi vam nadređeni dali otkaz iz momenta.

Morate da se malo smirite i da ne reagujete nepromišljeno i isitreno na svaki partnerov pokušaj da sa vama razgovara o vašem odnosu koji je u sve većoj krizi.

Najzad je zdravlje solidno, ako se izuzme višak kilograma koji i nije preveliki ali koji morate da rešite pravilnom ishranom i vežbanjem.

Rak – horoskop za 4.januar

Pre svega treba da se saberete i da date otkaz na poslu na kome već dugo ne možete da ostvarite nikakav napredak, pa kada nadređeni uvide koliko je konkurencija srećna što vas ima u svom timu, gorko će da se pokaju.

Imate priliku da se upoznate sa zanimljivim osobama na nekom putovanju, te ćete sa nekima i ostvariti lepa prijateljstva, a koja kasnije mogu da nenadano prerastu u romantičan odnos.

Imate probleme sa vidom, i pametnije je da se na vreme obratite očnom lekaru, te i da ako vam je dioptrija oslabila i uzmete naočare za vid.

Lav – horoskop za 4.januar

Ostanite pribrani i uvek svoji, i nemojte da padnete pod uticaj kolega koje su sklone da muljaju, i da na neki nepošten način ostvare bolju materijalnu dobit i bolju poziciju na poslu.

Niste srećni u vezi sa partnerom, i skloni ste da sve više sumnjate da je on sa vama samo iz navike i koristi, te i da su vaši prijatelji bili u pravu kada su vas na to upozoravali.

Muka vam je i imate neke česte probleme sa nadimanjem i gorušicom, pa uradite najzad pregled stomaka i proverite da nemate možda stres ulkus ili gastritis.

Devica – horoskop za 4.januar

Niste spremni na neke kompromise na poslu, i nezadovoljni ste time koliko vam se uzvraća za sve što radite i prekovremeno, i što donosite firmi dobar profit i poziciju na tržištu.

Usamljeni ste i ne razumete kako samo vi nikome niste dovoljno zanimljivi, i zašto ne možete da nađete partnera koji će da vas voli, i da sa vama planira budućnost.

Niste raspoloženi u poslednje vreme i stalno ste napeti i nervozni, pa vodite računa da zbog stresa ne dođete u neko teže psihičko stanje, koje naknadno može da uzrokuje i brojne somatske tegobe.

Vaga – horoskop za 4.januar

Veoma ste zadovoljni ostvarenim rezultatima, pa ćete da se potrudite da dalje radite još bolje i vrednije kako biste dobili očekivano unapređenje.

Imate sreće da se partner ponaša sasvim dobro prema vama, nakon scene koju ste mu priredili i tako ga javno ponizili pred prijateljima i poznanicima.

Često vas muči bol u grudima i osećaj gušenja, pa je moguće da imate neke teže probleme ili sa srcem ili plućima, i obavezno se javite lekaru na vreme.

Škorpija – horoskop za 4.januar

Pametnije je da popustite i da se povučete, jer nećete moći da se izborite sa nekim osobama koje su od vas manje pametne i sposobne, ali su mnogo lukavije i uspeće da vas u svemu nadvladaju.

Žao vam je jer ste se posvađali sa partnerom, ali on kao da je jedva dočekao priliku da sa vama prekine kontakt, i ne želi ni da razmotri ponovno pomirenje i obnavljanje romanse.

Imate česte bolove u leđima, pa iako je verovatno u pitanju kičma, morate da proverite i stanje bubrega jer slične simptome daje pesak ili kamenac u parenhimu ovog parnog organa.

Strelac – horoskop za 4.januar

Uzaludno se trudite da sve odradite u poslednjem trenutku, jer je sve već promaklo i neke prilike nećete uspeti da dobijete po drugi put.

Ne treba da se upuštate u vezu sa nekim kolegom koji je već zauzet, te i koji sa vama želi tajnu romansu i prolaznu avanturu, jer to na kraju nije ni po vas dobro.

Morate da češće radite analizu krvne slike, jer je sva šansa da ste malokrvni, i da treba da unosite više vitamina, i minerala i to najpre gvožđa.

Jarac – horoskop za 4.januar

Kako ste se ponašali, tako ste i zaslužili, pa je bolje da se na neko vreme povučete i da se više ne svađate sa nadređenima, jer ste videli da ste vi na kraju svakako izvukli deblji kraj.

Neka veza na daljinu koja vam ne prija, veoma će brzo da se prekine, i vi ćete nekako i da osetite olakšanje, jer ste sebe samo mučili nečim u šta niste bili sigurni sasvim.

Imate bol i otoke u potkolenicama, pa iako je verovatno po sredi problem sa venskom perifernom cirkulacijom, ipak proverite i rad srca i bubrega.

Vodolija – horoskop za 4.januar

Sami ste krivi za sve loše što vam se dešava na poslu, i što stagnirate i ne uspevate da se maknete sa istog mesta godinama unazad.

Niste spremni na neki iznenadni susret sa bivšim partnerom, i sasvim ćete da se pogubite i sve će emocije da vam se vrate u trenutku.

Niste se na vreme bavili svojim zdravljem, i sada je jasno da ćete morati da snosite posledice u vidu nekih komplikacija i težeg načina lečenja.

Ribe – horoskop za 4.januar

Vama je prioritet da se pokažete i dokažete pred drugima, umesto da se nametnete nadređenima i dobijete šansu da napredujete.

Vama vezu sa partnerom i idilu u kojoj uživate može da pokvari samo uplitanje neke treće osobe, koja je vaša stara ljubav i koju niste još uspeli da prebolite.

Muči vas glavobolja i nesanica, i pazite se nekih povreda u saobraćaju ili na radu, jer ste sasvim rasejani i ne možete da se koncentrišete ni na šta.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!