Dnevni horoskop za 4.februar 2020

Dnevni horoskop za 4.februar 2020

Dnevni horoskop za 4.februar.

Ovan – horoskop za 4.februar

Nije trenutak da počnete neki privatni posao, jer možete malo da dobijete ali da zaista mnogo i izgubite.

Vama je potrebno da vam neko pokloni pažnju i razumevanje, a sadašnji partner to nikako ne ume da shvati, i osećate se nesrećno i nevoljeno.

Često vas muči kašalj i treba da se javite lekaru jer on može da ima brojne uzroke i da vam stvori komplikacije.

Bik – horoskop za 4.februar

Ne radite ništa kako treba, i sve zadatke samo otaljavate i onda se ljutite kada vas neko sa pravom kritikuje.

Srećni ste u ljubavi i imate utisak kao da nikada niste ništa slično osetili, kao sada za svoju voljenu osobu.

Zdravlje je sasvim solidno i nastavite da se pravilno brinete za sebe, jer je na kraju to i najvažnije.

Blizanci – horoskop za 4.februar

Niste zadovoljni na sadašnjem radnom mestu, i samo čekate priliku da promenite posao, pa i neke lepe vesti mogu da stignu do vas već danas.

Nemate vremena da se bavite partnerovim prebacivanjima i da mu tolerišete ispade i ljubomorne scene, ali ipak se pazite da ne prenagljujete u nekim svojim odlukama.

Vama je veoma teško da se oslobodite stresa i pritiska, i stalno ste napeti i anksiozni, pa je pak i vreme da potražite stručnu pomoć.

Rak – horoskop za 4.februar

Dan pred vama je pun novih izazova u kojima treba da vidite prilike da napredujete, a ne samo još gomilu novih zadataka koje vam je muka da radite.

Imate sreće da ste se najzad oslobodili neke osobe koja vas nije bila dostojna, i ne treba da patite i da se povlačite u sebe, jer ste vredniji od oga.

Morate da češće kontrolišete stanje srca i krvnih sudova, jer imate naslednu osnovu za neke vrlo ozbiljne kardiovaskularne bolesti i stanja.

Lav – horoskop za 4.februar

Imate potrebu da pokažete sve svoje kvalitete i potencijale, ali to na sadašnjem radnom mestu zaista nije moguće, pa se potrudite da najzad i krenete da tražite neki bolji posao i prilike.

Ljubav vam danas nije naklonjena i samo ćete da se nervirate jer ste pogrešno protumačili nečije signale, i pokvarili ste priojateljski odnos sa nekom osobom sa kojom ste počeli da flertujete.

Muči vas problem sa glavoboljom i upalom sinusa, pa ako sekretoilitici ne pomažu pokušajte ipak i neke alternativne metode.

Devica – horoskop za 4.februar

Niste srećni na poslu i smatrate da zaslužujete bolje i veće prilike, pa umesto da stalno kukate i ne preduzimate ništa, uradite nešto za sebe.

Partner vas neizmerno voli i trudi se da vam u svemu ugađa, ali je vama već svega preko glave i želite da vratite svoju slobodu i nezavisnost.

Imate probleme sa starom povredom kolena koju ste nepažnjom obnovili, i sada ne znate šta da radite i ne želite da opet prolazite kroz mučne i dugotrajne terapijske procedure.

Vaga – horoskop za 4.februar

Malo vam smeta ponašanje kolega i šefova, koji sve najteže poslove prebacuju vama i onda baš i sve zasluge pripisuju na sebe, i na sve vaše reči i primedbe se prave naivni i nevešti.

Neko ko vam je bliži nego što pretpostavljate želi da vas pozove na romantičan sastanak, ali ga vi gledate kao prijatelja, i ne smete da najzad i odbijete priliku da tu osobu bolje upoznate.

Muči vas probava, i pametno je da se zdravije hranite i da se više krećete, kako biste popravili baš i opšte stanje svog organizma u celini.

Škorpija – horoskop za 4.februar

Niste zadovoljni kako se neki vaši planovi odvijaju, i razmiljate da li da potražite pomoć ili da od svega najzad i odustanete i potražite posao koji želite da radite zaista.

Imate sreće da ste upoznali neku osobu koja je vama sasvim slična po karakteru, te ćete da najzad ostvarite predivnu romansu i bićete još dugo u oblacima.

Imate česte urinarne infekcije, pa je pametno da se na vreme javite lekaru, te i da pokušate da pre nekih komplikacija i rešite problem.

Strelac – horoskop za 4.februar

Prija vam rad u jednom pozitivnom i energičnom kolektivu, i zadovoljni ste i poslom iz struke kao i kolegama i nadređenima, i sve za sada u novoj firmi funkcioniše besprekorno za vas.

Nemate volje da se raspravljate sa partnerom oko gluposti, pa ćete da odustanete od nekog vašeg zajedničkog romantičnog putovanja, pa i partnera ćete za sve da okrivite.

Imate probleme sa otocima i bolom u listovima nogu, te je moguće da su po sredi problemi sa vašim perifernim venama.

Jarac – horoskop za 4.februar

Dan pred vama je prepun iznenađenja, i možda ćete najzad i uspeti da realizujete neke planove za koje ste dugo želeli da ostvarite.

Muči vas partnerova distanciranost i to što sa vama ne želi da podekli neke svoje probleme, ali se radi o nekim članovima njegove porodice, i on prosto ne želi vas da u to meša.

Niste raspoloženi i stalno ste pod stresom, te ne spavate dovoljno i boli vas glava po ceo dan, pa nađite neki način da se najzad relaksirate jer nije dobro po vas da tako nastavite.

Vodolija – horoskop za 4.februar

Nemate vremena da se kvalitetno posvetite svim zadacima koje ste dobili da odradite, pa se ipak i potrudite da sarađujete sa kolegama i da imate u njih poverenja.

Niste srećni sa partnerom i iako svi vama iza leđa vide da vas on ne voli i da je sa vama samo iz koristi, vi jedini ne umete ili ne želite da to shvatite.

Najzad ste uspeli da popravite zdravlje u značajnoj meri, i sve će biti u redu ako nastavite da se pridržavate saveta lekara, i da radite kako mislite da treba za vaš organizam.

Ribe – horoskop za 4.februar

Treba da imate više vere u sebe i u svoje potencijale, te da ulažete pozitivnu energiju i više volje i motivacije u sve što radite.

Neka osoba koja vam, se dopada duže vreme, upućuje vam veoma dvosmislene signale i zaista ne znate šta da pomislite.

Treba da češće kontrolišete krvnu sliku i da ojačate imunitet jer vas učestalo muče alergije i upale koje su bezazlene generalno kao takve, ali vama zadaju dosta tegoba.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!