Dnevni horoskop za 4.decembar 2019

Dnevni horoskop za 4.decembar 2019

Dnevni horoskop za 4.decembar.

Ovan – horoskop za 4.decembar

Preterano ste skloni da se obazirete na tuđe mišljenje i stalno imate potrebu da se nekome najzad i pravdate, i u grču ste šta će neko da misli i komentariše o vašim idejama i odlukama.

Neka osoba koja je od vas starija, pokušava da vam stavi do znanja da joj se dopadate, ali vama smeta razlika u godinama, jer ste vrlo skloni nekim predrasudama.

Morate da se bolje odnosite prema svom zdravlju, te da najpre ostavite cigarete i počnete da baš aktivno vežbate i da se hranite zdravije, sa unosom više vitamina i minerala.

Bik – horoskop za 4.decembar

Nemate volje da se potrudite oko nekih novih zadataka, jer nadređeni uopšte ne cene vaš rad ni ostvarenja ciljeva koja ste postigli, pa ste rešeni da prvom prilikom promenite posao.

Umara vas što je partner stalno džangrizav i nalazi neke razloge da vas opterećuje sitnicama, pa ste rešeni da najzad sve raščistite, i da se suočite otvoreno kako biste videli u čemu je problem.

Muči vas neka akutna upala srednjeg uha, i onavezno se na vreme javite lekaru kako ne biste pak i došli u situaciju da nastanu ozbiljne komplikacije, te i neke trajne posledice po vaš sluh.

Blizanci – horoskop za 4.decembar

Radite posao danas sasvim ofrlje i dekoncentrisano, jer vas muče neki privatni problemi, i nikako da naučite da ne mešate poslovno i lično u svom životu, pa zato stalno i trpite kritike šefova.

Niste raspoloženi da se posvetite traženju neke nove ljubavi, sve iako vaši prijatelji insistiraju da upoznate nekoga ko je za vas idealan po njihovom mišljenju.

Skloni ste depresiji i čestim promenama raspoloženja, i nikako ne uspevate da se rešite nekih baš teških misli i osećanja beskorisnosti, pa je vrlo bitno da na vreme potražite pomoć psihologa.

Rak – horoskop za 4.decembar

Stalno kuburite sa finansijama i nikada nemate dovoljno novca za sve svoje potrebe, jer ne umete da pravilno raspolažete onim što zaradite, a i malo radite da biste mogli sebi da priuštite neki veći luksuz na koji ste navikli.

Unapred odbijate nečiji poziv za romantični sastanak, jer niste spremni da počnete neku baš novu vezu, pošto još uvek niste sasvim preboleli nedavni raskid.

Imate česte glavobolje i to po tipu migrene, pa vam je tada najlakše da se osamite i da odmarate, jer vam smeta i buka i svetlost i znatno vam se pogoršava stanje.

Lav – horoskop za 4.decembar

Nemate snage da istrajete u nekim svojim odlukama i idejama, jer vas stalno neko sputava i baš omalovažava vaš trud, ali treba da se strpite i da nastavite po svome, jer će se na samom kraju pokazati da ste vi bili u pravu.

Ne pretvarajte se da ste ono što niste da biste uspeli da impresionirate osobu koja vam se dopada, jer tako samo lažete sebe i taj neko će da se razočara kada vas bolje upozna, ne vašim karakterom već sklonošću da glumite i da lažete.

Potreban vam je hitan pregled krvne slike i ultrazvuk štitne žlezde, jer imate jasne simptome neke pojačane funkcije ovog organa, koja daje višak hormona i sve u organizmu značajno remeti.

Devica – horoskop za 4.decembar

Pokušajte da radite smireno i hladne glave, jer samo tako možete da se izborite sa ljubomornim i zavidnim kolegama i nadobudnim šefovima, koji misle da je njihova pozicija važnija od znanja.

Imate priliku da počnete neku romansu sa osobom koju dugo poznajete i koju ste smatrali starim prijateljem, ali se vi premišljate jer se bojite da će to da naruši vaš drugarski odnos, kada jednom ljubavni zanos prođe.

Pokušajte da se malo više posvetite sebi, i iako vam je za sada zdravlje sasvim dobro, ne smete da preskačete redovne kontrole i preglede, i nemojte da se opet vratite lošim navikama.

Vaga – horoskop za 4.decembar

Danas je vaš dan za posao, pa ne treba da odustanete od nekih planova i ideja koje ste zaista dugo spremali i na kojima ste vredno radili, jer ste spremni da zablistate i da se pokažete pred svima.

Partner želi da počnete zajednički život, ali to podrazumeva preseljenje u neko manje mesto, pa vama to zbog posla ne odgovara, i doći ćete u situaciju da se oko svega toga raspravljate žučno.

Muči vas bol u donjem delu stomaka, pa je verovatno da imate upalu mokraćne bešike i javite se na vreme lekaru radi pregleda i analiza.

Škorpija – horoskop za 4.decembar

Nespretno ste i naivno poverovali nekim kolegama i dopustili im uvid u svoje planove i projekte, i iznenadićete se kada oni to budu prikazali kao svoj lični rezultat, ali nećete moći ništa da učinite jer nemate dokaza da je to vaša originalna ideja, i sav trud će da vam propadne.

Vama ne odgovara da sa partnerom održavate vezu na daljinu, jer najpre dobro poznajete sebe i ne želite da vas oboje mučite i sputavate, te ste rešeni da raskinete vezu i da pokušate da ostanete prijatelji.

Stalno ste umorni i malaksali, i izrazito ste bledi, pa je moguće da ste malokrvni i uradite neke i osnovne parametre u krvnoj slici.

Strelac – horoskop za 4.decembar

Danas ste spremni da radite sa maksimalnim zalaganjem i motivacijom, jer ste pre svega rešeni da sebi pokažete da možete da rešite sve probleme logikom i intuicijom, iako nemate baš dosta iskustva i prakse u poslu koji ste nedavno dobili iz svoje struke.

Iznenadiće vas susret sa nekom osobom u koju ste davno bili zaljubljeni, ali ste tada vi oboje bili zauzeti, pa postoji realna šansa da se vaša osećanja opet rasplamsaju i da počnete zanimljivu vezu koja će biti puna nežnosti ali i strasti.

Danas se pripazite nekih povreda ili preloma, jer ste sasvim rasejani i nepažljivi, te postoji šansa i da obnovite neku staru povredu koju ste nedavno zalečili, pa će stanje biti samo još gore.

Jarac – horoskop za 4.decembar

Radite honorarni posao koji je trebalo da vam bude samo kratkotrajan i prolazan izvor prihoda dok se bolje ne snađete, ali ste se vi olenjili i ne menjate ništa, a skloni ste da stalno kukate i da se žalite kako previše radite, bez šanse da napredujete i da dobijete neki bolji novac.

Partner vam nije veran i ne voli vas kao ranije, ali iako ste svega toga vrlo svesni vi ne želite da sa njim raskinete i kao da mu namerno sve otežavate, jer ste prema njemu bolji nego ikada i baš i želite da oseti grižu savesti i da se pokaje za sve, a onda ćete vi njega da ostavite.

Imate česte probleme sa bubrežnom funkcijom, te je važno da na vreme odete kod lekara i da utvrdite o čemu se tačno radi, kako biste izbegli neka teška i hronična oštećenja ovog parnog i vrlo važnog ekskretornog organa.

Vodolija – horoskop za 4.decembar

Nekada stvarno imate utisak da vam je sreća okrenula leđa, te i da samo vi stagnirate dok drugi ređaju uspehe i napreduju ka svom cilju, a vi ste ostali zadnji i jako zbog svega toga patite.

Niste raspoloženi za nekje nove veze i poznanstva, i želite da se malo osamite i da o svemu pak i razmislite, jer vam nije jasno kako ni jedna vaša veza nema perspektivu i završi se raskidom.

Imate bolove po tipu kolika, u predelu desnog rebarnog luka, pa je verovatno u pitanju kamenac ili upala žučne kese, ali svakako uradite ultrazvučni pregled.

Ribe – horoskop za 4.decembar

Pokušavate da završite neke zadatke na vreme, ali imate sklonost, da stalno sve ponovo i previše analizirate, i zaista gubite energiju i dragoceno vreme na nepotrebne detalje, i kako ne biste trpeli kritike šefova, pokušajte da se malo racionalnije organizujete i završite najpre ono najvažnije.

U ljubavi je danas sve savršeno, i odnos sa partnerom vam je harmoničan i prepun nežnosti i baš lepih trenutaka, pa ne možete da poželite zaista ništa više i bolje od toga.

Zdravlje vam je danas solidno, mada imate neke česte upale i alergije, pa je poželjno da vi ojačate imunitet, i da na taj način prevenirate neka teža i hronična potencijalno loša stanja i oboljenja.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!