Dnevni horoskop za 4.avgust 2019

Dnevni horoskop za 4.avgust 2019

Dnevni horoskop za 4.avgust ove godine.

Ovan – horoskop za 4.avgust

Finansije na poslu ne zadovoljavaju vaše trenutne potrebe za kvalitetnijim životom, pa razmišljate čak i da se prijavite za kviz kako biste upotpunili svoj budžet.

Uživate u svojoj samoći već neko vreme, jer vi smatrate da još nije došlo vreme za pravu ljubav, te baš zato sve trenutne veze doživljavate zdravo za gotovo i brzo ih prekidate.

Zdravlje vam nikad nije bilo bolje, i osećate se nikad mladje i vitalnije, i zaista svako može da vam pozavidi.

Bik – horoskop za 4.avgust

Ne sećate se kada ste poslednji put radili toliko kao danas, i zato ste preumorni i gledate samo kako da se domognete kreveta i da se dobro naspavate i napunite baterije.

Ljubav vam ovih dana nije u prvom planu, dakle svi oni kojima se dopadate , moraće da pričekaju, jer vi imate pametnija posla od razmenjivanja nežnih reči.

Muči vas želudac već danima, i jaki bolovi vam ne daju ni da kvalitetno odspavate. Za početak pokušajte da promenite način ishrane, a odmah potom posetite i lekara.

Blizanci – horoskop za 4.avgust

Nije vam jasno zašto vas okolina pritiska da toliko radite, jer smatrate da već ulažete dovoljno truda, tako da vam je sad već nejasno šta se zapravo još traži od vas, ali svakako ne možete da više podnesete pritisak.

Ljubav je na vašoj strani, pa zato ako vam se neko dopada a ne znate kako da mu priđete, samo napred, bilo koji pristup da ponudite, biće originalan i nećete pogrešiti.

Odavno niste bili ovako prepuni pozitivne energije, a sve to se odražava i na vaše telo i na vaš duh, tako da ste danas kompletno dobro.

Rak – horoskop za 4.avgust

Jedna za drugom pojavljuju se poslovne prilike, a sa njima i odlične šanse za bolju zaradu, i to je zaista dobra satisfakcija, i motivisani ste i voljni za rad.

O ljubavi je danas bolje da ne govorimo, jer je u ovim danima nikako nećete naći, i prija vam samoća i naučili ste da uživate i kada ste bez partnera.

Proverite krvni pritisak, a bilo bi dobro i da pregledate krvne sudove, možda je pritisak i jaka glavobolja posledica njihovog ozbiljnog zagušenja.

Lav – horoskop za 4.avgust

Prošlo je vreme kada ste na poslu davali sve od sebe, i mada vi jeste pedantni i profesionalni, baš kada vidite lenje kolege, pitate se zašto biste se samo vi trudili.

Danas vam je dovoljna ljubav vaše porodice, pa se posvetite roditeljima, deci ukoliko ih imate, jer partner vas kao i uvek, voli neizmerno.

Muči vas opstipacija, i rešenje problema potražite u ishrani. Jogurt, žitarice, suve šljive i što više vode, i problem će biti veoma lako i brzo rešen.

Devica – horoskop za 4.avgust

Iako će vas mnogi opisati kao neodlučnu osobu, vi sada jasno znate šta želite a šta ne da radite u svom poslu, i nikako ne volite nametanje obaveza, pa čak i ako vam to direktno naredi šef.

Primetili ste da vas osoba iz vama bliskog okruženja danima posmatra, a da nema hrabrosti da vam priđe, pa ako vam se i malo dopada, pomozite joj tako što ćete joj dati neki znak ili tajni signal da ste i vi zainteresovani.

Zdravlje vam je na klimavim nogama, i ne znate šta vas više boli, da li glava ili kosti, a uz sve to i veoma ste umorni i bezvoljni.

Vaga – horoskop za 4.avgust

Nemojte ogovarati ljude sa kojima radite, niti u timu niti van njega, jer znate da vesti se brzo šire i na taj način samo možete izazvati bes kod svojih kolega, a možda vam nekada i zatreba njihova pomoć i podrška u radu.

Ne možete da odlučite između dve simpatije koje vam se udvaraju, i vi ste pravi srećnik, jer neko ima problem da nađe partnera, a vas saleću ljubavnim ponudama sa svih strana.

Muči vas to što vam je pregled kod lekara zakazan tek za mesec dana, i pitate se kuda ide naše zdravstvo i da li da promenite izabranog lekara, ili odete u neku drugu ustanovu.

Škorpija – horoskop za 4.avgust

Ponašate se sasvim rasejano i nemate uopšte volje da radite i da se trudite na poslu, i kolege se pitaju šta se sa vama desilo i zašto ste postali tako neodgovorni i lenji.

Nemate sreće u ljubavi i partner vas je ostavio i prevario, i očajni ste i sasvim bezvoljni da se pokrenete i da bilo gde izađete van kuće.

Umorni ste i depresivni, i morate da potražite pomoć stručnjaka jer takvo stanje psihe može ozbiljno da vam baruši zdravlje.

Strelac – horoskop za 4.avgust

Vi nikako ne nalazite rešenje nekih problema koji vas muče na poslu, ali ste suviše i ponosni i tvrdoglavi da pitate za savete starije i iskusnije kolege, sve jer ste poučeni ranijim iskustvom u svakoga izgubili poverenje.

Vama nije jasno kako ste uspeli da tako loše procenite svog partnera i da tek sada shvatite koliko je on pretvorna i loša osoba, a ne možete ni da ga ostavite jer ga uprkos svemu i dalje volite.

Imate sve češće grčeve u mišićima i to je verovatno posledica toga da se ili krećete previše ili da sedite mnogo, i nemate neki balans između odmora i fizičke aktivnsoti.

Jarac – horoskop za 4.avgust

Samo kukate i ništa ne preduzimate da stvari promenite u nekom željenom pracvcu, i niko više nema za vas razumevanja, pa i ne žele da vam pomognu ni kolege ni prijatelji, jer su se stalno za vas zalagali, ali su na kraju nuvideli da nema svrhe.

Manite se flerta sa kolegom sa posla, jer vam to neće doneti ništa dobro, i neka prolazna avantura nije vredna toga da pokvarite odnose ili da čak ako saznaju nadređeni za vašu aferu, vi dobijete otkaz.

Prolazna grlobolja i kašalj i nisu toliko strašni i ozbiljni, ali bolovi u grudima su simptom koji nikako ne smete da zanemarujete i ignorišete, jer njegovi uzroci najčešće nisu neke bezazlene i lake patologije.

Vodolija – horoskop za 4.avgust

Stalno ste skloni da preterano analizirate svaki svoj postupak i da tako samo gubite bez potrebe i vreme i energiju, umesto da shvatite i sagledate srž problema i da ga brzo i kvalitetno rešite i da krenete dalje u nove projekte.

Partner vam sprema neko lepo iznenađenje i vi ćete biti sasvim zbunjeni i osetićete se posebno i izuzetno voljeno, kao što niste nikada ranije.

Boli vas zub i vi već danima ignorišete tegobe ili pijete lekove protiv bolova, ali je zaista vreme da potražite savet i pomoć stomatologa kako ne biste pogoršali stanje.

Ribe – horoskop za 4.avgust

Kraći odmor vam je veoma prijao i puni ste elana za nove radne zadatke, i vi ćete uspeti da baš i ostvarite za kratko vreme izvanredne rezultate, što svakako neće ostati neprimećeno.

Imate nekog tajnog uzdvarača, koji vam je zakazao sastanak i vi se osećate kao da ste u nekom romantičnom filmu, i želite da što pre saznate o kome se radi, pa ste ushićeni i sasvim lepršavi.

Unosite više vitamine i na taj način pokušajte da ojačate imunitet, jer vas sve češće muče akutne infekcije, i one i traju duže nego što treba i kao da se samo tegobe nadovezuju jedna na drugu.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!