Dnevni horoskop za 31.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 31.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 31.oktobar ove godine možete čitati u nastavku ovog teksta.

Ovan – horoskop za 31.oktobar

Imate neku potrebu da se istaknete i uvek i dominirare u svemu sto radite, pa vas zato kolege ne vole.

Pokušajte da razumete partnerovu potrebu da sam reši neke probleme koje ima, i nemojte mu stvarati pritisak i dodatnu nervozu.

Zdravlje vam nije najbolje, i u pitanju su problemi sa imunitetom, pa se hranite zdravije i počnite da se bavite nekim sportom.

Bik – horoskop za 31.oktobar

Iskoristite danas pametno vreme koje imate za završavanje nekih tekućih zadataka i obaveza.

Partner je danas posebno romantičan i sklon je izlivima pažnje i nežnosti, pa se opustite i uživajte u svakom zajedničkom trenutku.

Danas su moguće neke povrede u saobraćaju ili na radnom mestu, pa budite dodatno obazrivi.

Blizanci – horoskop za 31.oktobar

Trenutno nije najbolji momenat da donosite neke radikalne promene i odluke u vezi posla koji radite, pa budite strpljivi i sačekajte neki bolji period da počnete sopstvene projekte i da date otkaz u firmi.

Najzad ćete uspeti da osvojite neku osobu koja vam se dugo dopada, i pitaćete se kako je moguće da se niste ranije povezali kada ste kao stvoreni jedno za drugo.

Imate česte tegobe sa kičmom i velikim zglobovima, pa je u pitanju ili početni degenerativni proces ili neka akutna povreda i opterećenje lokomotornog sistema.

Rak – horoskop za 31.oktobar

Nemate danas previše vremena da analizirate svaki detalj, te iskoristite priliku da završite ono najvažnije i da se nametnete nadređenima kao najbolja opcija za poziciju koja je otvorena u vašoj firmi.

Danas ćete imati jedan sudbonosni susret, i osoba sa kojom ćete na prvi pogled da ostvarite izuzetnu konekciju, jeste baš ona sa kojom ćete uploviti u bračnu luku.

Proverite krvnu sliku jer ste vrlo verovatno anemični, pa stoga promenite ishranu i što više boravite u prirodi i na čistom vazduhu.

Lav – horoskop za 31.oktobar

Na poslu vas danas očekuje vrlo uzbudljiv dan, jer će do vas dospeti neka vrlo korisna informacija koja će da vam pomogne da brže i lakše ostvarite sve svoje želje i ambicije.

Ako ste već dugo u stabilnoj vezi i planirate zajedničku budućnost, danas ćete da se suočite sa partnerovom ljubomorom, i ni malo vam neće biti prijatna ta neka velika promena njegovog ponašanja na koju niste navikli.

Vreme je da razmislite o tome da ostavite cigarete kao i da smanjite unos kalorične i masne hrane, jer imate nasledni faktor za razvoj ateroskleroze koja može dovesti do moždanog i srčanog udara.

Devica – horoskop za 31.oktobar

Povedite malo više računa o svojim finansijama, jer je moguć neki dosta turbulentan period na poslu koji stvara nesigurnost, pa je pametnije da više štedite.

Ako ste u dugoj vezi, imate vrlo stabilan i lep odnos sa partnerom koji je pun ljubavi i uzajamne podrške i razumevanja.

Proverite krvni pritisak, ali se danas čuvajte i nekih povreda i preloma ekstremiteta.

Vaga – horoskop za 31.oktobar

Iako pokušavate da pronađete najbolje rešenje za neki novonastali problem na poslu, danas vam to nikako ne polazi za rukom, i vrlo ste i zabrinuti i isfrustrirani.

Ako ste slobodni već duže vreme, danas imate priliku za neka nova poznanstva i uživanje u izlascima i lepom druženju sa dragim ljudima.

Muči vas probava, pa povedite računa o ishrani i malo se više krećite i vežbajte.

Škorpija – horoskop za 31.oktobar

Morate da se malo opustite i da smanjite stres i napetost u radu, jer samo stvarate sebi pritisak i u kolektivu negativnu energiju i nemir.

Moguće je da ćete da se zaljubite u neku osobu koju već dugo poznajete, ali i koju ste smatrali do sada samo prijateljem.

Pokušajte da se manje umarate i da kanališete nakupljeni stres, pa otiđite u neku šetnju sa prijateljima, uživajte uz omiljeni film ili TV seriju.

Strelac – horoskop za 31.oktobar

Uporni ste u želji da ostvarite neke svoje ambicije, i na poslovnom putovanju ćete i dobiti idealnu priliku da pokažete sve svoj kvalitete.

Iako uporno izbegavate da se suočite sa partnerom i da porazgovarate otvoreno o onome što u vašem odnosu ne štima, ipak ćete na kraju morati da popustite jer je pritisak sve veći.

Imate neki simptom koji ukazuje na poremećaj u radu jetre ili žučne kese, pa proverite osnovne laboratorijske parametre i uradite ultrazvučni pregled.

Jarac – horoskop za 31.oktobar

Morate da rešite neke probleme koji su vezani za finansije, te i da najpre vratite neke stare dugove, pa da onda proračunate da li imate kapitala da počnete sopstveni posao.

Usamljeni ste i stalno mislite na neku bivšu ljubav, i mada imate prilku da upoznate neku vrlo zanimljivu osobu, ipak sve zavisi od vas, i od toga koliko ste za nove veze spremni.

Patite od hronične migrene i kada imate napade bola, smeta vam i svetlost i zvuk, i nsjlakše vam je da se izolujete i u miru i tišini prebrodite krizu.

Vodolija – horoskop za 31.oktobar

Danas je odličan dan na poslu, i jako brzo će uslediti neke pozitivne promene, te ćete dobiti i neku bolju poziciju i nove projekte, kao i uvećanje zarade.

Partner i ljubav će danas da budu nekako u drugom planu, jer imate puno poslovnih obaveza, i voljenoj osobi će to da zasmeta i prebaciće vam sasvim otvoreno nedostatak vremena i pažnje.

Muči vas bol u lumbalnoj kičmi, ali je sasvim moguće da je u pitanju i neki poremećaj u radu bubrega, koji se manifestuje bolom u pomenutoj regiji.

Ribe – horoskop za 31.oktobar

Sa lakoćom obavljate sve zadatke i obaveze, i uvereni ste u svoj uspeh i u to da ćete da opravdate poverenje koje su vam nadređeni ukazali.

Lakše vam je da se povučete i osamite, ali su tako naravno i umanjene šanse da neku osobu sa kojom možete da ostvarite vezu i sretnete i da je bolje upoznate.

Zdravlje vam je dosta solidno, mada još neke promene loših navika mogu da daju i bolje rezultate na stanje organizma u celini.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!