Dnevni horoskop za 31.decembar 2019

Dnevni horoskop za 31.decembar 2019

Dnevni horoskop za 31.decembar.

Ovan – horoskop za 31.decembar

Kao da ste ustali na levu nogu i ništa vam danas ne ide kako ste planirali, pa probajte da se malo i opustite i da sagledate realno stanje stvari.

Imate česte svađe i konflikte sa partnerom, i osećate da se osoba koju volite i distancirala od vas i da ne želi da porazgovarate o onome što je muči.

Morate da proveravate redovno krvni pritisak, jer imate neke ozbiljne simptome koje terapija ne uspeva da promeni, i treba da možda i uzmete neke nove lekove.

Bik – horoskop za 31.decembar

Sami ste odgovorni za situaciju u kojoj ste se našli, i umesto da krivite druge i tražite opravdanja, najzad i preduzmite neke konkretne korake.

Morate da razumete da i osoba koju volite ima neke svoje probleme, i da prestanete da se najzad i ponašate sebično i samoživo.

Nemate volje ni za šta, pa ste se povukli u sebe i stalno ste pod stresom, te i ne možete da spavate i boli vas glava od preopterećenosti i razmišljanja na negativan način.

Blizanci – horoskop za 31.decembar

Skloni ste da preterano trošite i da pravite neke nerealne planove, i da na kraju ništa ne uradite i sve kao i obično ostane na rečima i pustim željama.

Imate sreće u ljubavi i to je trenutno jedini aspekt života koji vas zaista ispunjava i gde imate neki mir i stabilnost koja vam je potrebna.

Otiču vam noge u poslednje vreme, i bole vas potkolenice, pa je verovatno u pitanju problem sa perifernom cirkulacijom, ali ipak preoverite stanje srca io bubrega.

Rak – horoskop za 31.decembar

Sasvim ste dekoncentrisani i umesto da radite ono što je trenutni zadatak i obaveza, vi razmišljate unapred o nečemu što žeite da odradite, ali tako samo pravite nepotrebne greške i sebe nervirate.

Pokušali ste da sve uradite kako biste ostali u vezi sa voljenom osobom, ali se ona zaista previše promenila, i njene osobine i ponašanje su vas primorali da stavite tačku na vaš odnos.

Imate česte bolove u grudima i kašalj i gušenje, pa iako vi sve to pripisujete stresu i nervozi, ipak je pametnije da se javite lekaru i da utvrdite stanje srčane i respiratorne fiunkcije.

Lav – horoskop za 31.decembar

Nekako ste izgubili onu svoju snagu volje i motivaciju da se borite, i ako želite da odete da radite u inostransrtvu, počnite da usavršavate jezik i da odvajate novac za takav projekat.

Neko koga ste smatrali prijateljem pokušava da se sa vama poveže na romantičan način, i mada ni vi niste ravnodušni ipak brinete da li takva veza ima budućnost.

Pokušajte da smanjite slatkiše i kaloričnu hranu i da se više krećete, jer ste počeli da se gojite i to ni ne primećujete, ali kilogrami se samo lepe oko struka i bokova.

Devica – horoskop za 31.decembar

Danas nemate elana ni za šta, i samo se trudite da otaljavate obaveze i da se nekako pobrinete da do kraja radnog dana ne napravite neke prevelike greške i propuste.

Imate nekoga koga ne umete da cenite, i lako ćete da izgubite zbog svog ponašanja osobu koja je možda za vas prava, pa čak i ona koja se sreće jednom u životu.

Imate česte zubobolje i nešto očito nije kako treba, pa idite na vreme kod stomatologa kako biste rešili problem.

Vaga – horoskop za 31.decembar

Radite posao koji volite i koji ste skoro dobili, ali nemate ni iskustva ni praktičnog znanja, pa se i ne snalazite baš najbolje i kako ste očekivali u startu.

Morate da se pokrenete i da počnete da izlazite, jer sedenje u kući i odbijanje svakog vida nekog društvenog života nije pre svega za vas dobro.

Imate česte bolove u predelu desnog rebarnog luka, i oni su dosta jaki i remete vam baš normalno funkcionisanje, pa proverite da nije u pitanju akutni holecistitis ili kamen u žučnoj kesici.

Škorpija – horoskop za 31.decembar

Nekako ste sve uradili kako ne treba, i mada ste sami krivi i svesni ste svih svojih grešaka, vi ne menjate ništa i opet rizikujete da napravite sasvim iste promašaje kao i ranije.

Upoznali ste na putovanju neku zanimljivu osobu i sa njom otpočeli vezu na daljinu, ali sve više pak i shvatate da vam takav odnos ne prija, pa i želite da sve prekinete i da krenete dalje.

Muči vas bol u vratnoj kičmi, pa radite za početak neke lakše vežbe da se ne ukočite, ali se najzad vi i naravno i obratite lekaru na vreme.

Strelac – horoskop za 31.decembar

Puni ste pozitivne energije i ništa vam danas nije teško, pa će nadređeni biti zadovoljni i dobićete ponudu za neko lepo unapređenje, čak i pre nego što ste se tome nadali.

Imate sreće da ste upoznali osobu sa kojom možete o svemu iskreno i otvoreno da razgovarate, i vaša veza zaista funkcioniše besprekorno, i vi ste zaljubljeni kao prvog dana.

Imate česte smetnje sa probavom, pa vas i boli želudac i imate mučninu i gorušicu, te treba da najpre menjate loše navike, pa da onda i proverite u čemu je uzrok problema.

Jarac – horoskop za 31.decembar

Niste srećni na poslu koji radite, i sasvim ste rasejani i stalno mislite na neke druge obaveze koje imate, ali tako samo narušavate kvalitet rada i zadataka, na radnom mestu koje vam je realno za sada jedini izvor prihoda koji imate.

Mučite se da pronađete nekoga ko će da vam u svemu odgovara i ko je ozbiljan u nameri da gradi jednu kvalitetnu i lepu vezu, a ne da se samo kratkotrajno zainteresuje za vas i da onda ode dalje.

Proverite vid, jer imate neka zamućenja u vidnom polju i neke promene dioptrije, pa je vreme da možda i nosite naočare.

Vodolija – horoskop za 31.decembar

Nervozni ste i vrlo napeti, jer žurite da na vreme završite sve obaveze i već ste svesni da će to biti teško, pa je možda pametno da potražite pomoć prijatelja ili kolega kojima verujete.

Imate često potrebu da se vraćate u priošlost i da sami sebi stvarate tugu i bol, jer nikako da više i prebolite stare rane i da najzad krenete dalje, i da potražite svoju sreću.

Imate hroničnu upalu sinusa i glavobolje kao posledicu pomenutog problema, te i pokušajte sa inhalacijom, ili nekim drugim metodama alternativne medicine ako sekretolitici ne pomažu.

Ribe – horoskop za 31.decembar

Nikako se ne nazire kraj današnjeg problema, a vi ste već krenuli da razmišljate o nekim sledećim preprekama i mukama koje vas očekuju, i ne možete naravno ni da napredujete ako imate stalno takav jedan unapred negativan stav.

Imate sreće da ste se rastali od osobe koja vas nije ni volela ni zasluživala, i najzad ste shvatili da je sa vama bila samo iz koristi i sve vreme vas i varala.

Muči vas bol u mišićima i zglobovima, kao i neki višak kilograma koji morate da rešite, kako ne biste sasvim poremetili rad jetre i metabolizma uopšte.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!