Dnevni horoskop za 31.avgust 2019

Dnevni horoskop za 31.avgust 2019

Dnevni horoskop za 31.avgust.

Ovan – horoskop za 31.avgust

Čitav dan koji je pred vama je zaista povoljan da ostvarite neke izvanredne rezultate i da počnete nove projekte koji će u narednom periodu da vam obezbede i odlične finansije i kao i očekivani napredak u karijeri.

Vaša veza je pred nmekim izazovima i iskušenjima, i samo ako se i vi i partner potrudite i iskreno želite da sve ostane kao i ranije i da održite vašu romansu, u tome ćete i uspeti, a inače vam sledi raskid, pre svega zbog nedostatka spremnosti na kompromise.

Imate gorušicu i boli vas želudac, pa je bolje da izbacite jaku i začinjenu hranu, jer vam ona ne prija i ne smete da rizikujete da dobijete gastritis ili ulkus, koji je dodatno povezan sapreteranim stresom i nerviranjem.

Bik – horoskop za 31.avgust

Ako niste zadovoljni poslom koji radite, ne treba da se stalno žalite i kukate, a da ne menjate ništa, te jednostavno potražite ono što bi vam više odgovaralo, ali nemojte unapred da dajete otkaz dok ne budete sigurni da ste dobili novi posao, i da ste prošlio sve krugove razgovora za novo radno mesto.

Niste u stanju da se aktivirate i da počnete da opet izlazite, jer je raskid veze još uvek svež i bolan, i vi ne prestajete da razmišljate o bivšem partneru i o tome kako je olako i jeftino izdao vašu ljubav i vrlo vas povredio svojim ponašanjem.

Muče vas bolovi u vratnoj kičmi, pa pokušajte da radite neke vežbe i da se koliko toliko ipak pokrenete, jer će vas rad za računarom i stalno sedenje, koštati zdravlja i doneti kasnije velike problemne sa osteoporozom i ukočenošću.

Blizanci – horoskop za 31.avgust

Pokušajte da malo racionalnije rasporedite zarađena sredstva, jer iako je na poslu trenutno sve baš odlično, ne znači da nećete morati da se kasnije malo više pomučite i nemojte da trošite više nego što zaradite i da se ponašate bahato i neodgovorno.

Uživate u svakom trenutku koji provedete sa voljenom osobom, i iako imate neke trzavice i vi ste i ljubomorni na neke partnerove prijatelje i kolege, jer smatrate da sa njim flertuju drsko i na vaše oči, ipak ste sigurni u vašu ljubav i ne želite da kvarite odnos koji imate.

Proverite stanje krvnog pritiska, jer imate naslednu predispoziciju za tegobe sa srcem i velikim krvnim sudovima, pa je važno da se redovno kontrolišete i da ako je potrebno predupredite neke faktore rizika, kakvi su gojaznost, pušenje, fizička neaktivnost i slično.

Rak – horoskop za 31.avgust

Vi imate probleme sa autoritetima, i nikome ne dopuštate da vam nametne stavove ili mišljenja, ali morate da shvatite da zaista nekada vi niste u pravu i da šefovi nemaju ništa lično protiv vas i sve su kritike dobronamerne i tu su da poboljšaju opšte poslovanje firme, pa se potrudiute da bar budete malo manje i sujetni i svojeglavi.

Ne treba da očajavate zbog nedavnog raskida duge veze, niti da se povlačite u sebe i da se baš i osamite u četri zida, već da iz svega toga u čemu ste pogrešili izvučete neke pouke, i da na dalje radite drugačije i bolje, kako sa novim partnerom ne biste ponovili isti šablon.

Najzad ste uspeli da napravite balans u svom zdravlju, i jedino što vas muči jeste neki hormonski poremećaj koji nije ozbiljan i ne daje tegobe, ali zahteva redovne kontrole kako ne bi došlo do nekog ozbiljnijeg endokrinog poremećaja.

Lav – horoskop za 31.avgust

Skloni ste da zapustite neke poslovne zadatke, i da kada se rokovi za njihovu realizaciju približe, vi jurite da sve odradite i pod stresom ste i iscrpljujete se do maksimuma, pa se potrudite da se vi danas malo bolje organizujete, kako biste izbegli nepotrebne greške i propuste.

Veza koju imate sa nekom osobom na daljinu, i koja je zapravo virtuelna i održavate je preko društvenih mreža ili povremenim dopisivanjem i telefonskim razgovorom, nema ni budućnost niti se može nazvati pravom vezom, pa nemojte gubiti vreme na takav odnos.

Imate sklonost ka nekim povredama mišića ili zglobova, pre svega jer ste počeli da preterujete sa bavljenjem fizičkim aktivnostima, a prethodno ste vodili sedeći način života i niste uopšte skloni da nađete neki balans, već u svemu preterujete i zato i snosite posledice.

Devica – horoskop za 31.avgust

Dobili ste željeni posao na konkursu na koji ste aplicirali, ali nije bilo potrebe da u svojoj radnoj biografiji preuveličavate neke svoje kvalifikacije, jer ste sada u problemu kako da se dokažete, i biće vam preko potrebna pomoć kolega jer zaista nemate nikakva znanja ni iskustva o poslu koji radite.

Stalne svađe i konflikti sa partnerom su posledica nedostatka iskrene komunikacije, i ne treba da se stalno trudite da jedno drugom ugađate i da se pretvarate da vam je sve lepo i bajno, a da neke probleme gurate pod tepih, jer će oni kad tad da kulminiraju, i mogu biti razlog raskda vaše veze.

Muči vas neki problem sa respiratornim sistemom, pa je moguće da je u pitanju alergija na koju se nadovezala virusna ili bakterijska infekcija, i ne smete da zanemarujete kašalj koji je postao veoma ozbiljan, jer ste u riziku da dobijete vrlo jaku i tešku upalu pluća.

Vaga – horoskop za 31.avgust

Saradnici nisu na vašoj strani i žele da vas sabotiraju na svaki način, pa nemojte da se povedete za nekom slatkorečivošću i da zbog bilo koga menjate neke svoje zaključke i ideje na kojima ste vrlo pedantno i predano radili, jer ćete samo da naštetite sebi i da napravite nepotrebne propuste.

Partner vas stalno pritiska da donesete neke odluke koje ne želite, i vi se osećate kao da se u vezi gušite, a dodatni problem je što više niste toliko sigurni u intenzitet svojih emocija prema osobi sa kojom ste u dugoj vezi.

Morate da se malo bolje odnosite prema svom zdravlju, te iako ste trenutno sasvim dobro i baš i nemate nikakve probleme, prevencija je važna i poželjno je da reagujete i pre nego što se tegobe pojave, pa zato jačajte imunitet i fizičko i mentalno zdravlje.

Škorpija – horoskop za 31.avgust

Potrebno vam je malo odmora kako biste sve svoje planove uspeli da reorganizujete, jer vaši nadređeni nisu bili zadovoljni na poslednjem sastanku, i pred svima su vas vrlo oštro kritikovali, ali vi to niste shvatili lično jer ste pre svega profesionalac u poslu, i naravno svesni ste da su svi njihovi argumenti bili na mestu.

Iznenadiće vas poziv neke osobe koju ste nedavno upoznali i sa kojom su vam se odmah desile varnice, ali je na žalost taj neko zauzet i samo želi sa vama prolaznu zabavu i avanturu, i najzad zapitajte se da li ste vi poslali pogrešne signale, da biste pristali na to da nekome budete ljubavnik i da ste neko ko bi uopšte uzeo u razmatranje neku tajnu vezu.

Pokušajte da malo promenite ishranu i da uzimate više minerala i vitamina, jer ste anemični i generalno vam rezultati krvne slike uopšte nisu dobri kako ste se nadali.

Strelac – horoskop za 31.avgust

Nemate načina da na radnom mestu na kome ste trenutno, ispoljite svoju krativnost i umetničku crtu, i želite da se bavite nekim poslom u kome ćete imati slobodu i u kome ćete da uživate, ali je vama važna i zarada i navikli ste na dobru platu, pa vam sada nije u interesu da tražite nešto što vam je lepše i u čemu ćete više uživati.

Imate priliku za neku lepu i novu romansu, pa dajte sebi priliku i nemojte više da očajavate zbog neke bivše ljubavi, jer ste i vi zaslužili da budete srećni i voljeni.

Muče vas bolovi u donjem delu stomaka i učestalo mokrenje, pa je sva prilika da ste prehladili bešiku i da imate neku infekciju, i potrebno je da se obratite lekaru i da najpre uradite potrebne analize kako biste i dobili odgovarajuću terapiju.

Jarac – horoskop za 31.avgust

Nadređeni su baš vama ukazali poverenje za neke važne i hitne projekte, jer su svesni da uvek uspevate da i pod pritiskom donesete izvanredne odluke i da uradite sasvim kvalitetno sve nove zadatke, i to će da impresionira i neke inostrane partnere i dobićete pobudu za lidersko mesto u stranom predstavništvu vaše firme.

Sumnjate da vam partner nije veran i da ima neku avanturu sa kolegom sa posla, ali nemate nikakav dokaz i najbolje je da ga otvoreno pitate u čemu je problem i zašto vaša veza nije idilična kao nekada, jer su se možda njegova osećanja prema vama ugasila.

Imate česte respiratorne infekcije, i ništa ne možete da poboljšate ako ne promenite i navike i način života, jer ste sebe sasvim zapostavili i ne vodite računa o opštem zdravlju organizma.

Vodolija – horoskop za 31.avgust

Zaista ste imali sreće i da pronađete posao u struci, te i da on bude odlično plaćen, a da vam to zapravo ne predstavlja nikakav napor i opterećenje, jer sve obaveze odrađujete sa lakoćom i na vreme, i realno gledano nema ni nekih prevelikih zahteva u onome što svakodnevno radite.

Odličan odnos sa voljenom osobom, i moguća su neka lepa iznenađenja i/ili čak i zajedničko putovanje koje će da vam još jednom dokaže koliko ste srećni što ste pronašli partnera koji je vaša srodna duša i bolja polovina.

Imate hroničnu upalu sinusa i ona vas godinama opterećuje, pa nemate neki izbor osim da baš i redovno uzimate sekretolitike, i da se inhalirate redovno kako biste smanjili glavobolju i osećaj pritiska u predelu upaljenih sluznica.

Ribe – horoskop za 31.avgust

Pokušavate da sve obaveze uradite što pre, jer ste bili i lenji i neorganizovani i sve vam je drugo bilo preče i važnije, pa ste skloni da podbacite u kvalitetu projekata i to će šefovi da primete i bićete srećni ako se ovaj put izvučete samo sa kritikama, jer vam nije prvi put da pravite tako velike propuste i stalno ste na ivici da dobiojete otkaz.

Ljubav vam je danas preko potrebna, i partner mora da ima razumevanja za vaše probleme, jer ste veoma tužni i opterećeni i potrebna vam je nežnost i podrška.

Muči vas nesanica i ne uspevate da se dovoljno fokusirate na sve radne zadatke, pa ste hronično umorni i rasejani i pazite se nekih povreda u kući, na poslu ili u saobraćaju.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!