Dnevni horoskop za 30.septembar 2019

Dnevni horoskop za 30.septembar 2019

Dnevni horoskop za 30.septembar.

Ovan – horoskop za 30.septembar

Vrlo ste vredna i predana osoba, i to će da vam donese neke izvanredne rezultate, i dobićete možda čak i priliku da napredujete u poslu, i da svoju karijeru nastavite u inostranstvu.

Imponuje vam što vam neko poklanja pažnju, ali ste vi već dugo u srećnoj vezi, i ne želite da se upuštate ni u flert ni u avanture, pa ste rešeni da sve to ignorišete.

Uporni kašalj i visoka temperatura, nisu simptomi koje treba da ignorišete, pa se obratite lekaru kako možda bezazlena infekcija respiratornog trakta, ne bi progredirala u tešku upalu pluća.

Bik – horoskop za 30.septembar

Možete da se nadate unapređenju, jer ste u poslednje vreme marljivo i predano radili, i ostavili ste izvanredan utisak na nadređene, pa ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve i brže nego što ste zaista vi mislili.

Partner je preterano ljubomoran i sve češće vam pravi scene, i imate potrebu da se pravdate iako ste svesni da niste ni za šta krivi, i sve to vam zaista smeta i pitate se kako do sada niste tu manu primetili kod njega.

Proverite vid, jer radite za računarom i stalno naprežete oči, pa ste shvatili da se sve češće dešava da vam se vidno polje zamuti, što je posebno opasno ako ste vozač.

Blizanci – horoskop za 30.septembar

Prenagljujete u nekim svojim odlukama, i vaša brzopletost ali i neodlučnost u onim krucijalnim momentima, dovodi do toga da pravite nepotrebne greške i time umanjujete kvalitet rada.

Nemate vremena za partnera i on to počinje da shvata kao vaš manjak emocija i hladnoću u srcu, pa se potrudite da se malo više posvetite ako vam je stalo da sačuvate vezu.

Odlično zdravlje, i najzad ste uspeli da popravite imunitet i da se rešite nekih akutnih tegoba koje su se samo nadovezivale jedna na drugu u poslednje vreme.

Rak – horoskop za 30.septembar

Veoma ste zadovoljni današnjim postignućima na poslu, ali ne smete da zaboravite da baš svojim saradnicima i kolegama dugujete zahvalnost, a jer su vam pomogli da sve ostvarite u roku, te i da neke ideje unapredite i da pronađete zajedno svrsishodnija rešenja.

Idealan dan za ljubav, i bićete oduševljeni nekim partnerovim romantičnim gestom, jer vas on baš odlično poznaje i svestan je da su vama sitnice najvažnije.

Umorni ste i nervozni, pa ste skloni da često menjate raspoloženja i da upadate u euforične i onda u depresivne faze, i pametno je da porazgovarate sa nekim ko se bavi psihoterapijom.

Lav – horoskop za 30.septembar

Strepite da li će neki vaši projekti da se odvijaju prema planu, i vrlo ste nervozni i napeti, ali nema zaista potrebe za time jer ste sve isplanirali i analizirali do detalja, i vama se kao pravom profesionalcu ne može potkrasti ni najmanji propust.

Partner nema za vas ni malo razumevanja, već umesto da vam pomogne makar malo, samo vam dodatno otežava svojim ponašanjem, i vi ste i tužni i razočarani jer se niste od njega tome nadali.

Imate realan višak kilograma, te se potrudite da se što više krećete i da se zdravije hranite, jer to zaista nije samo jedan banalan estetski problem, već faktor rizika za brojne metaboličke bolesti.

Devica – horoskop za 30.septembar

Odlučili ste da počnete sopstveni posao, i kao i uvek svaki je početak težak, pa ste vrlo nervozni i stresirate se oko svake sitnice, jer ste puno toga stavili na kocku, i današnji dan je za vas veoma i važan i bitan.

Uživate u romansi sa voljenom osobom, te ste spremni da planirate zajednički život i budućnost, i oboje se tome veoma radujete.

Muči vas otok i bol u potkolenicama i stopalima, i verovatno je u pitanju problem sa upaljenim i proširenim perifernim venama.

Vaga – horoskop za 30.septembar

Pametnije je da se smirite i da sa neke racionalne tačke sagledate sve radne zadatke, te da polako počnete da obavljate projekte prema prioritetima, umesto da se pogubite i da paničite, jer tada baš ništa nećete uspeti da završite na vreme.

Uzaludno se nadate da će partner da vas pozove i da vam se izvini, jer on ne želi da opet pokušate i već je krenuo dalje, i vi samo gubite vreme čekajući da vam se ista ta osoba koja vas je ostavila i prevarila vrati i moli za oproštaj.

Vrtoglavice i zujanje u ušima su sve češće i izrazitije, pa je savet da proverite krvni pritisak, jer imate i naslednu sklonost ka hipertenziji.

Škorpija – horoskop za 30.septembar

Neke velike promene i noviteti u poslu vas u isti mah i raduju ali i plaše, jer ne znate da li ćete uspeti da se snađete i prilagodite, i strah vas je da se ne osramotite i da vi ne postanete predmet ogovaranja kolega i šefova.

Morate da prestanete da mislite o bivšim ljubavima i da se najzad trgnete iz nekih svojih fantazija i maštanja o idealnom partneru, jer ljubav nije bajka i prava osećanja uvek jesu teža ali su makar realna.

Muče vas hemoroidi i trpite jake bolove, pa se posavetujte sa lekarom kako problem ne bi postao teži, i prerastao u neko neizlečivo ili malignije patološko stanje.

Strelac – horoskop za 30.septembar

Treba da zaista do maksimuma iskoristite neke poslovne prilike koje su se našle pred vama, i ne razmišljajte previše dugo, jer se ovakva ponuda i šansa ne viđa svaki dan.

Mučite se u vezi koja zaista nema budućnost, i korektnije je da otvoreno popričate sa partnerom i da raskinete romansu, nego da budete zajedno iz navike, a prava ljubav vam je možda bliže nego što mislite.

Muka vam je i imate dijareju, pa iako je verovatno da je u pitanju samo stomačni virus, ipak vi i otiđite lekaru i obavite osnovne pretrage i dijagnostičke testove.

Jarac – horoskop za 30.septembar

Imponuje vam liderska pozicija koju ste dobili kao unapređenje, ali ste time izazvali gnev kolega i saradnika, i ne umete da se prema njima postavite na pravi način, pa umesto da vam pomažu i da sa vama prave dobre rezultate, oni se trude da vas namerno sabotiraju i sve rade protiv vas.

Neki kolega sa posla sa vama uporno flertuje, i iako vi i ne dajete povoda za to, on insistira da se viđate makar i tajno, pa ćete morati grubo da mu stavite do znanja da vas ne zanima.

Problemi sa sniženim krvnim pritiskom nisu bezazleni kao što mislite, pa vi pazite da uzimate dovoljno minerala i soli, te da ne budete izloženi riziku od pada i povreda, ako vam se zavrti u glavi i izgubite svest.

Vodolija – horoskop za 30.septembar

Iako ste trenutno zadovoljni situacijom na poslu, neki širi aspekti u vama stvaraju nemir, jer ne umete da napravite balans, i preterano ste se opteretili da li će sve da bude savršeno.

Idealan odnos sa partnerom, može da pokvari samo vaša ljubomora koja nema opravdanja, i ipak i zaista pazite kako se ponašate, da ne biste nesvesno udaljili od sebe osobu koju volite.

Zdravlje vam je sasvim slabo i vi sve tegobe ignorišete ili se lečite na svoju ruku, kao da lekar ne postoji, i kao da vi sve najbolje znate.

Ribe – horoskop za 30.septembar

Niste mogli ni da pomislite da ćete danas da ostvarite toliko velike uspehe i da postignete zaista izvanredne rezultate, ali ne dajte da vas sujeta i sreća ponesu, jer već naredni period i nije tako ni povoljan ni dobar po vas, i budite spremni na probleme.

Neka osoba u znaku Škorpije vam se dopada, ali ona zaista nije poo karakteru za vas i nemojte uzaludno da trošite vreme.

Muči vas nesanica i sasvim ste dekoncentrisani, i jedva uspevate da pregurate dan i odradite sve obaveze.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!