Dnevni horoskop za 30.novembar 2019

Dnevni horoskop za 30.novembar 2019

Dnevni horoskop za 30.novembar ove godine.

Ovan – horoskop za 30.novembar

Vama su ambicije prevelike, i danas ste skloni da srljate i pravite nepotrebne greške, te samo da biste što pre realizovali neke ciljeve.

Partner je stalno odsutan u poslednje vreme, ali vi ne uspevate da razgovorom saznate u čemu je problem.

Muči vas zubobolja, i morate da se obratite stomatologu na vreme, sve jer vam se zub i inficirao i rizikujete neke komplikacije sistemskog karaktera.

Bik – horoskop za 30.novembar

Umorni ste i rasejani, i jedva izdržavate tempo rada u firmi, jer vi nemate volje ni motivacije da radite prekovremeno, i sve to za mizernu platu, i vrlo ste razočarani i frustrirani.

Danas vam je u ljubavi sve naopako, i svađe sa partnerom su sve češće, te i rizikujete da dođete u krizu i da raskinete.

Proveravajte češće krvni pritisak, jer iako ste pod terapijom antihipertenzivnim lekovima, vi opet baš i imate neke simptome i verovatno da morate da uzimate drugu vrstu ili kombinaciuju lekova.

Blizanci – horoskop za 30.novembar

Nervozni ste jer vam danas ništa ne ide po planu, i imate utisak da samo rešavate tuđe probleme i gubite bespotrebno svoje i vreme i energiju.

Morate da se malo više posvetite partneru, jer ste se distancirali i nekako ste vezu stavili u drugi plan, zbog brojnih drugih stvari koje vas muče.

Boli vas želudac i stalno ste nervozni, pa pazite da ne dobijete od stresa gastritis ili čak i ulkus.

Rak – horoskop za 30.novembar

Danas sve radite mimo volje, i sve obaveze otaljavate bez kvaliteta i bez ikakvog zalaganja, pa nemojte da se iznenadite kada vas nadređeni budu pred svima iskritikovali na sastanku.

Imate prilike da pronađete novu ljubav i da ostvarite lepu romansu, ali vi se uporno vraćate na sve neke stare i propale veze, i patite za onim što treba da ostane u prošlosti.

Muka vam je i imate stalno vrtoglavicu i malaksalost, pa je moguće da vam nizak pritisak stvara tegobe, ali ipak idite kod lekara i proverite u čemu je problem.

Lav – horoskop za 30.novembar

Danas nije vaš dan, i najradije biste ostali kod kuće i prespavali sve obaveze koje imate, ali ipak ne treba da se nervirate već da radite koliko možete, i da se trudite da budete odgovorni.

Savršen dan za ljubav je pred vama, i možete da očekujete neka lepa i zanimljiva poznanstva i neke avanture i flertovanje, koje vam u datom trenutku prija da povratite samopouzdanje.

Muči vas stalni kašalj i povišena temperatura, pa iako je moguće da je u pitanju bezazlena virusna infekcija, ipak se javite na vreme lekaru da ne dobijete upalu pluća.

Devica – horoskop za 30.novembar

Radite stalno veoma odgovorno i uz maksimum motivacije, ali nadređeni to ne vide i vama je već sve dosadilo, i rešeni ste da napustite posao i potražite bolje radnoi mesto.

Počeli ste da živite sa partnerom i da planirate budućnost, pa ste sasvim srećni i ispunjeni i jedva čekate da se venčate i osnujete porodicu.

Ne prijaju vam vremenske prilike, i sasvim ste ošamućeni i pao vam je pritisak, jer stalno idete iz toplog u hladno.

Vaga – horoskop za 30.novembar

Pokušajte da budete fokusirani na neke važne projekte, i da se ne zamarate sitnicama i detaljima, jer vam to nije potrebno, i jer samo gubite vreme i šansu da napredujete i ostvarite svoj cilj.

Muči vas ljubomora i nečije su vas reči naterale da počnete da sumnjate u partnerovu vernost, pa mu sve češće pretražujete poruke u telefonu i prisluškujete pozive.

Imate česte urinarne infekcije, pa se obratite lekaru i uzimajte neke čajeve i što više tečnosti, sve to i kako se stanje ne bi zakomplikovalo nekim poremećajem funkcije bubrega.

Škorpija – horoskop za 30.novembar

Nemate vremena ni volje da se bavite raspravom sa kolegama, i pokušaćete da se samo isključite i da gledate svoja posla.

Najzad ćete ostvariti neku lepu romansu sa osobom koja je od vas znatno starija, ali vama baš ne smetaju predrasude koje ima okolina, te i najvažnije vamje da ste vi srećni i ispunjeni.

Zdravlje vam je najzad dobro, i nemate razloga da brinete i da se stresirate bez potrebe, pa se pak i opustite i nađite načina da uživate.

Strelac – horoskop za 30.novembar

Odličan ste radnik, ali vas i kolege obožavaju jer ste uvek tu za njih i pravi ste timski igrač, i baš i nikad nećete dopustiti da bilo ko ostane bez vaše pomoći i podrške, kada mu je potrebna.

Neki iznenadni poziv na sastanak će da vam ulepša dan, jer je u pitanju osoba koja vam se zaista i veoma dopada, i sa kojom verujete da možete da nađete svoju svetlu budućnost.

Pazite se povreda i preloma, posebno u saobraćaju ili ako radite neki rizičan posao, te ste i počeli možda da se bavite sportom i da idete u teretanu.

Jarac – horoskop za 30.novembar

Stagnirate i nikako ne uspevate ništa da postignete, i krivo vam je jer ste samo vi ostali neuspešni, a svi vaši prijatelji su već ostvarili dobre karijere i to vas zaista rastužuje i frustrira.

Potreban vam je zaista jedan duži odmor, i jedva čekate da se sa voljenom osobom uptite na neku romantičnu destinaciju i da uživate u svakom trenutku nežnosti i sreće.

Proverite funkciju bubrega i uradite laboratorijsku analizu urina, jer možda bolovi u slabinskom delu kičme, jesu nastali zbog prisustva peska ili kamenca u bubrezima.

Vodolija – horoskop za 30.novembar

Uspeh i pohvale su danas sigurni na poslu, ali vi ste želeli neko unapređenje i poziciju, mada ćete morati da pokažete još malo strpljenja i razumevanja za tako nešto.

Ipak ste rešeni da date partneru još jednu šansu, iako vas je i slagao i prevario, jer verujete da se on i iskreno pokajao i da vas voli i poštuje, ali da je napravio grešku koju nije želeo.

Zdravlje vam je danas dosta solidno, mada treba da se pazite nekih akutnih pogoršanja hroničnih bolesti i stanja.

Ribe – horoskop za 30.novembar

Morate da verujete u sebe, jer samo tako danas možete da se izborite sa nekim izazovima i nekim preprekama koje su nenadano iskrsle, i ne znate kako da se zapravo i ponašate i kako da reagujete iako ste inače uvek racionalna i pribrana osoba, u teškim situacijama.

Nemate volje da se stalno svađate sa partnerom, jer se on u poslednje vreme zaista promenio i nije više ista osoba koju ste vi zavoleli, i imate želju da raskinete vezu jer niste više u stanju da trpite neke njegove ispade i promene.

Proverite stanje svog srca i uradite neke osnovne analize, jer sve su učestaliji preskoci u ritmu i bol u grudima, što su simptomi koji se nikako ne smeju ignorisati.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!