Dnevni horoskop za 30.jun 2019

Dnevni horoskop za 30.jun 2019

Dnevni horoskop za 30.jun čitajte u nastavku teksta.

Ovan

Nemate vremena da previše analizirate svaku sitnicu, jer ste zapostavili obaveze i sada žurite da sve realizujete u zadatom roku.

Smatrate da vas neko ne poštuje kada vam se udvara iako zna da ste dugo zauzeti i da planirate sa partnerom budućnost.

Najzad ste se rešili nekih problema sa zdravljem i možete da se opustite i da poradite na svom imunitetu i na opštem zdravlju organizma.

Bik

Nemate snage da se izborite sa stalnim problemima i zahtevima koji su sve nedostižniji i veći i kompleksniji, pa razmišljate sve češće da promenite posao.

Opustili ste se preterano i ne pridajete pažnju tome što partner nije ispunjen i srećan, jer je vam,a sve po volji i sasvim ste sebični i egoistični.

Imate sve češće probleme sa vrtoglavicom, pa iako ste sve do sada zanemarivali vreme je da se obratite lekaru.

Blizanci

Ostavljate utisak lenje i neodgovorne osobe, ali ste zapravo veoma opterećeni i ne postižete da sve uradite na vreme, a ni po koju cenu ne prihvatate savete i pomoć koelga jer im ne verujete.

Sve češće razmišljate o bivšem partneru i ne možete da se ne zapitate da li biste uspeli kada biste obnovili romansu, mada to nije opcija i nemojte napraviti takvu pogrešku.

Proverite krvnu sliku i promenite neke životne navike i ostavite se poroka jer su veoma lošeg uticaja na vaš organizam.

Rak

Idealna prilika da promenite posao će da vam se ukaže, i nemojte da je prokockate jer ste već dugo nezadovoljni i neispunjeni, pa posao jeste vaš najveći problem u ovom momentu.

Ne umete da se ponašate zrelo i razumno, i partner vas zaista ne prepoznaje jer ste se promenili i strah vas je od velikih promena i planiranja budućnosti.

Moguće su neke povrede i treba da budete obatzriviji, posebno ako radite neki rizičan posao ili ste aktivan učesnik u saobraćaju.

Lav

Odličan dan za ostvarenje nekih poslovnih rezultata, i sve ćete da uradite na vreme i mnogo bolje nego što ste se nadali.

Neki neobavezni flert može da vam znači i više nego što ste mislili i očekivali, pa je na vama da odlučite da li ste spremni za neke nove početke i romansu koja će vam sve promeniti.

Najzad dobro zdravlje i odsustvo tegoba i bilo kakvih poremećaja.

Devica

Naravno da ne možete da realizujete ideje i planove kada obraćate pažnju na to šta ko misli i kaže, umesto da se fokusirate na sebe i da date maksimum kreativnosti i znanja koje imate.

Partner će da vas veoma razočara i da olako prokocka vaše poverenje, i bićete veoma i ljuti i tužni, pa nećete moći da neđete snage da odmah i oprostite laži i izdaju.

Imate probleme sa bubrezima i neke učestale infekcije su uzrok nastanka bola i hroničnih tegoba koje vas muče.

Vaga

Premišljate se šta da radite jer imate dobar i plaćen posao ali on vas ne ispunjava, a na drugoj strani je idealna prilika da se ostvarite radeći ono što volite ali ipak nije dovoljno novca da vam pokrije osnovne troškove života.

Neko koga ste smatrali prijateljem će da vam izjavi ljubav, pa ćete da se nađete u baš nezavidnoj poziciji jer vi zaista nemate nikakve romantične namere prema toj osobi.

Potrebno vam je da se odmorite i da se rasteretite, jer su vam napetost i nervoza uzrokovali neke ozbiljne tegobe i moguće je da ste oboleli i od stres ulkusa jer vam je dugo vremena muka.

Škorpija

Pratite dešavanja i analizirate konkurenciju, kako biste uvek bili korak ispred, ali je to veoma i naporno i za vas opterećujuće i stvara vam stres i napetost.

Odlučite se najzad šta zaista želite, jer nije u redu prema partneru dfa se ponašate neozbiljno i da sedite na dve stolice sve vreme, a da ste obećali voljenoj osobi da ćete porazgovarati o vašoj zajedničkoj budućnosti.

Hormonski disbalans vam stvara ozbiljne probleme i sve je poremetilo vaš metabolizam.

Strelac

Nema nikakvih izgleda da ćete biti unapređeni, jer ste već jednu šansu prokockali i šefovi ne žele da sa vama rizikuju jer smatraju da ste osoba koja nije od poverenja za neke vodeće funkcije.

Partner se nadao da će da vam priredi lepo iznenađenje kada vam je ponudio da počnete zajedno da živite, ali vama preseljenje trenutno nikako ne odgovara i bićete samo u problemima i nećete znati šta da radite.

Više hodajte i vežbajte, jer vam je sedeći način života uzrokovao probleme sa kičmom i opštu gojaznost koja je i posledica i uzrok svega.

Jarac

Mada se zaista trudite da prihvatite posao koji radite na najbolji način, on vam je muka i nemate nikakve izglede da napredujete, i iako je trebalo da bude jedna polazna osnova za dalje, nema izgleda da će bilo šta da se promeni, pa je bolje da date otkaz i da potražite nešto drugačije.

Iako se pretvarate da ste zadovoljni i srećni, zapravo vas odnos sa partnerom guši i želite samo da nekako pobegnete od onoga što vam je postalo obaveza i opterećenje.

Kašljete i imate bolove u grudima, pa je pametno da pregledate pluća i da se na vreme počne lečenje ako imate neku upalu.

Vodolija

Ostavljate loš utisak jer ste skloni da se stalno žalite ili da nalazite opravdanja, a ne radite kako treba i ne možete ništa da postignete jer vi ne volite posao kojim ste prinuđeni da se bavite zbog egzistencije.

Ostavićete partnera jer ste shvatili da vas laže i manipuliše, i takva vrsta odnosa vam ne prija i naravno da nećete želeti da sa takvom pretvornom osobom osnujete porodicu.

Zdravlje vam je odlično, i sve je nakon dužeg vremena došlo na svoje mesto.

Ribe

Odlično ste se uklopili sa novim kolegama i sve olako postižete uz saradnju i dogovor, pa i one najteže zadatke možete da lako rešite jer su vam saradnici iskreni i imaju za vas razumevanja.

Usamljeni ste i nesrećni, ali bolje je da se ne vezujete za bilo koga nego da pogrešite i da se posle pokajete.

Imate probleme sa nesanicom, pa to može da utiče na koncentraciju i pažnju, te povedite računa ako ste na nekoj odgovornoj poziciji da se nepovredite ili ne pogrešite u radu.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!