Dnevni horoskop za 30.jul 2019

Dnevni horoskop za 30.jul 2019

Dnevni horoskop za 30.jul.

Ovan

Dan je kao stvoren da ostvarite sve što ste zamislili, i vi se vodite krilaticom da ko rano rani dve sreće grabi, pa zato čim sat zazvoni ustanite i pokret.

Čini vam se da su svi oko vas srećno zaljubljeni a da samo vi nemate sreće u ljubavi, ali opet ipak pogledajte malo bolje, da li su i oni baš tako srećni kako se pokazuju.

Osećate se odlično, te ko proba to da pokvari, bolje da vas se kloni, jer zaista nikome vi niste krivi što je ustao na levu nogu.

Bik

Kao stvoreni ste za vođu, a iako vi to možda ne vidite, svi oko vas to primećuju, pa zašto ne biste onda i preuzeli inicijativu i poveli tim u pobedu, kad svi već to od vas očekuju, i krenite samo hrabro do rezultata i ostvarenja ciljeva.

Hrabro ste zakoračili u novu vezu, i sasvim je nebitno kako se stara završila, vi ste optimista i nećete dozvoliti da vas išta pokoleba u sreći sa novom ljubavi.

Danas se osećate bolje nego juče, a već sutra cete sigurno biti bolje nego danas, pa dakle svakim danom je sve bolje i ne dajte da vas išta pokoleba.

Blizanci

Pored plate danas su moguće i lepe vesti, jer i stići će vam povišica ili bonus za sav dodatni trud i zalaganje na poslu, i svi sati prekovremenog rada i odsustva od kuće konačno će se isplatiti.

Ko je na današnji dan osvanuo sam, neka pričeka još malo, ljubav će se pojaviti sama odnekuda, te i zaista nema potrebe da srljate u nešto, a da bi se samo zvalo da imate nekoga pored sebe.

Osim pospanosti i umora, sve je sa zdravljem u najboljem redu i samo tako nastavite i pridržavajte se saveta za zdrav život.

Rak

Pripadnicima ovog znaka danas nije pogodan dan za posao, pa i bolje se okrenite nekim drugim životnim pitanjima, a pitanje posla odradite nekako samo koliko da se zove da ste učestvovali u poslu.

Ponekad je bolje biti sam nego u lošoj vezi, ali ipak vama to nikako ne dolazi u glavu te pošto poto hoćete da nađete novog partnera, i vrlo verovatno ste usamljeni i srljate bez razmišljanja u neke nepodobne i prolazne veze.

Bole vas oči, i muti vam se vidno polje, pa je savet da malo ostavite savremenu tehnologiju i gledate u prirodu i daljinu.

Lav

Danas imate utisak da vam baš ništa ne polazi za rukom, i možda je pametnije da neke ozbiljne obaveze i planove ostavite sa strane a da danas samo napravite neke manje izmene i detalje da razradite, jer je sutra novi dan i biće sve bolje.

Partner ne želi da vas razume, i insistira na tome da se vi prilagodite i da promenite mesto svog boravka kako biste u njegovom rodnom mestu započeli zajednički život, ali vi ne želite zaista takva uslovljavanja i doći ćete u ozbiljan sukob.

Imate neke probleme sa štitnom žlezdom, i simptomi postaju sve očigledniji i izraženiji, pa ipak uradite pretrage na vreme i otpočnite adekvatnu terapiju.

Devica

Odličan dan za napredovanje na poslu i ostvarenje ambicija i planova, ali se pazite kolega koje su na vas ljubomorne i zavidne i koje po svaku cenu žele da se okoriste o neke vaše rezultate.

Imate priliku za izlazak i lep provod sa prijateljima, pa i neka sudbonosna poznanstva, ali vama zaista nije do toga jer još uvek patite za bivšim partnerom i ne možete da prebolite raskid.

Ne prijaju vam vremenske prilike, i one jako loše utiču na vaš krvni pritisak, pa ste sasvim i ošamućeni i osećate se umorno i malaksalo, i nemojte sebe forsirati već što više odmarajte.

Vaga

Imate ozbiljnu konkurenciju na poslu, i ta osoba na svaki način pokušava da vas unazadi i da vam oteža ono što radite, i vi zaista ne razumete zašto neko ima toliki pik na vas, umesto da predano radi i jednostavno gleda svoja posla i da igra pošteno i fer, pa da nadređeni odluče čiji je projekat i bolji.

Umorni ste od partnerove stalne ljubomore i sumnjičavosti, te vam je dosadilo da vas ispituje i da vas proverava, a posebno jer vi ne dajete baš nikakav povod za njegovo takvo ponašanje.

Skloni ste povredama i prelomima kostiju ruku ili nogu, pa budite pažljiviji i na radnom mestu, ali i u sportu i u saobraćaju, jer vam nije baš najbolji period.

Škorpija

Posavetujte se sa nekim ko je iskusniji od vas i ko želi da vam iskreno pomogne, jer se zaista nikako ne snalazite na novom poslu, i ma koliko da se trudite da se dodatno edukujete i da se uklopite, nikako ne umete da se snađete i sve vam pada zaista teško i čini se nemoguće.

Pokušajte da odolite iskušenju da se pomirite sa nekim bivšim partnerom, jer to nema nikakvu budućnost i samo ćete vi ponovo biti povređeni, a i tako vam samopouzdanje nije na zavidnom nivou.

Malaksali ste i stalno osećate vrtoglavicu, pa je vreme da se javite lekaru i da utvrdite tačan uzrok simptoma, jer može biti u pitanju i neki problem sa srcem ali i neke jake manifestacije oštećenja unutrašnjeg uva.

Strelac

Potreban vam je odmor i predah od obaveza, jer imate utisak da ste se sasvim pogubili u nekim idejama i da ste mnogo toga počeli i ništa ne uspevate da završite, jer vam vreme ističe i niste se potrudili dovoljno.

Partner vam je veoma odan i veran, ali u isti mah vas njegova posesivnost i ljubomora guši, i ne možetze da se otmete utisku da nemate dovoljno slobode i da morate da se stalno pravdate i da pazite sa kime se družite i gde idete kako vam on ne bi pravio scene.

Najzad ste svoje zdravlje doveli na jedan zadovoljavajući nivo, ali nemojte da se opustite i da se vratite na stare loše navike, jer je potrebno da jačate imunitet.

Jarac

Niste dovoljno plaćeni za posao koji radite, a pored svega toga i ne volite da se bavite nečim gde ne možete da pokažete svoj puni potencijal i kreativnost, pa ste sve više rešeni da date otkaz, po cenu da se i namučite dok nađete ono što vam zaista odgovara.

Usamljeni ste ali to sebi ne želite da priznate, pa umnesto da stalno maštate o nekom idealnom partneru, treba da se osvestite i da počnete da izlazite i da upoznajete nove ljude, jer i te kako vi imate kvalitete koje drugi prepoznaju i u koje mogu da se zaljube.

Obnovili ste neku staru povredu zgloba, jer nemate dovoljno kondicije i naglo ste se opteretili fizičkom aktivnošću, pa ste prinuđeni da umesto na rekreaciju idete na fizikalnu terapiju.

Vodolija

Zadovoljni ste postignutim rezultatima, i najzad se sav vaš trud i rad isplatio, pa ste svesni da samo prave vrednosti i jesu na ceni i oni koji pokušavaju da nešto dobiju na pokvaren način, ne uspevaju na duže staze.

Partner ima neko lepo iznenađenje za vas, i vi ćete biti sasvim oduševljeni što ste pronašli osobu koja vas toliko voli i zaista dobro i razume i poznaje.

Problemi sa cirkulacijom vas već dugo muče, i najzad ste rešili da se obratite lekaru i da pokušate da na najbolji način rešite problem, jer su bolovi i otoci postali vrlo izraženi.

Ribe

Smatrate da ste zaslužili da budete unapređeni jer ste se zaista trudili i uvek radili prekovremeno, i razočarani ste što šefovi ignorišu vaše rezultate, te i ne želite više da se toliko zalažete i da sve svoje vreme trošite na posao.

Imate neki iznenadni susret sa osobom koja vam se već dugo dopada, pa ćete da se sasvim zbunite i da pokažete sve svoje emocije otvoreno i bez zadrške.

Umarate se nekim nepotrebnim stresovima i nervozama, i zbog toga trpi ceo vaš organizam, pa pokušajte da nađete način da se rasteretite.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!