Dnevni horoskop za 30.decembar 2019

Dnevni horoskop za 30.decembar 2019

Dnevni horoskop za 30.decembar.

Ovan – horoskop za 30.decembar 

Neizvesnost na poslu vam stvara neku nervozu i napoetost i tako zaista ne možete da nastavite da funkcionišete.

Imate priliku da se upoznate sa nekim ko vam se odavno dopada, ali ste tu osobu previše nekako idealizovali pa može da se desi da se razočarate.

Imate česte upale mokraćnih puteva i potencijalno i pesak ili kamenac u bubrezima, koji daju jake bolove i vrlo izražene simptome.

Bik – horoskop za 30.decembar 

Umara vas potreba da se stalno opravdavate nadređenima za tuđe greške, jer niste navikli da radite sa kolegama koje su nezainteresovane i neprofesionalne.

Morate da se malo više potrudite ako želite da vam veza sa partnerom uspe i opstane.

Imate tegobe vezane za rad srca, i sve češće osećate preskakanje u ritmu i bolove u grudima, pa uradite EKG i ostale bazične analize.

Blizanci – horoskop za 30.decembar 

Danas je odličan dan da završite neke obaveze koje ste dugo i po malo i nedgovorno i nesavesno odlagali.

Lep dan za romantične trenutke sa partnerom, ibićete sasvim srećni i ispunjeni na polju ljubavi.

Nervozni ste i napeti, i zato ne možete ni da spavate ni da funkcionišete kako treba i obavljate sve obaveze.

Rak – horoskop za 30.decembar 

Iako planirate da počnete sopstveni posao, ipak nije pravi trenutak da iskušavate sreću jer vam finansijska situacija baš i nije najpovoljnija.

Morate da se malo više potrudite da pravite kompromise u vezi, jer vam voljena osoba stalno i sa pravom prigovara da se uopšte ne zalažete za poboljšanje vašeg odnosa.

Proverite krvnu sliku jer je sasvim moguće da ste anemični, i da treba da popravite i ishranu i da više budete na svežen vazduhu.

Lav – horoskop za 30.decembar 

Povedite računa o tome koliko novca trošite, jer iako ste navikli na luksuzan život, promena posla je umanjila i vaša primanja, pa nemojte doći u situaciju da morate da se zadužujete.

Ako ste slobodni imate priliku da upoznate neku zanimljivu i duhovitu osobu koja će da vas baš odmah osvoji.

Imate neke simptome poremećaja tiroidne fiunkcije, pa uradite ultrazvučni pregled i proverite nivo hormona u krvi.

Devica – horoskop za 30.decembar 

Danas je vaš dan, i imaćete neke iznenadne odlične prilike koje ne smete nikako da propustite, kako ne biste opet došli u poziciju da razmišljate o promeni posla.

Skloni ste da flertujete sa osobamna koje nisu za vas dostupne, i da tako sebi doikazujete da ste poželjni, te i da svakoga možete da osviojite šarmom i harizmom.

Umorni ste i vrlo napeti, pa ste skloni da menjate raspoloženja i da upadate u depresiju, i najzad i potražite nekoga ko je stručan na polju psihoterapije da porazgovarate o svemu.

Vaga – horoskop za 30.decembar 

Niste spremni danas na neke prevelike promene i nove projekte, pa ste nervozni i jedva uspevate da odradite i osnovne zadatke koje imate na poslu.

Imate sreće da vas partner razume i uvek je uz vas kao podrška, i ne dozvolite da vas neke strasti povedu, te i da se upustite u neku tajnu avanturu i prevarite osobu koja je za vas sve dala.

Imate česte bolove u predelu pupka, pa proverite obavezno pankreasnu funkciju i uradite analize enzima i pregled abdomena ultrazvukom.

Škorpija – horoskop za 30.decembar 

Potrebna vam je promena posla, i razmišljate da počnete da radite samostalno neki posao iz svoje branše, ali je bolje da se malo i strpite jer ćete uskoro dobiti unapređenje na poslu, pa ne brzajte.

Neka osoba pokušava da vas osvoji i da sa vama otpočne romansu, ali je problem jer vi nju zaista gledate samo kao prijatelja, i ne želite da kvarite takav jedan odnos.

Zdravlje je sasvim dobro, i možete da se malo opustite i da ne brinete oi nekim tegobama koje su vas već duže vreme mučile, ali ste uspeli na kraju sve da izlečite.

Strelac – horoskop za 30.decembar 

Ne radi vam se ništa, te i već ste unapred svesni da će danas dan biti potpuna katastrofa, jer imate toliko obaveza a ne možete da se fokusirate i da valjano odradite niti jednu od njih.

Mučite se u vezi sa partnerom i svađe su sve učestalije, pa iako ste počeli da živite zajedno i da pravite planove za budućnost, vi želite da sve to prekinete jer se zaista gušite.

Morate da bolje brinete io sebi i svom zdravlju, te da nikako ne zanemarujete neke realne tegobe, i da se na vreme javite lekaru a ne da se lečite sami kako se vama prohte.

Jarac – horoskop za 30.decembar 

Gubite previše vremena na neke poslove koji ne donose dovoljna primanja, ali vi sami ne menjate ništa, i samo se nervirate i patite što svi napreduju a vi stagnirate već duže vreme.

Nije rešenje da se predate i da se osamite, samo jer neke vaše emotivne veze nisu uspele, i da odustanete sasvim od ljubavi, jer ne možete vi da odredite kada će ljubav da se desi.

Boli vas rame i verovatno ste opet obnovili neku staru povredu, a da toga niste ni bili svesni i opet ćete morate i da trpite bolove, i da idete na neke ozbiljne fizikalne tretmane.

Vodolija – horoskop za 30.decembar 

Treba da se malo bolje postavite prema obavezama koje imate i da se nekako i reorganizujete, jer ste i sami svesni da ovakav način rada ne donosi rezultate, pa i da se ne pomerate sa istog mesta, a opet ponavljate iste greške.

Niste vi neko ko je sklon predrasudama, i ne dopustite da vam okolina kroji sreću i da vam daju savete ko je za vas dobar a ko nije, već sami tražite sebi partnera koji vam odgovara.

Imate česte upale grla i krajnika, i imunitet vam je dosta oslabljen, pa pijte tople napitke i pratite da vam ne poraste telesna temperatura, te i da ne dobijete upalu pluća.

Ribe – horoskop za 30.decembar 

Kao da samo za vas nema kraja problemima i nerviranju, ali imate sasvim pogrešan pristup baš svemu što radite, i biće bolje ako svaku obavezu shvatite kao neki izazov i novi motiv.

Imate potrebu da stalno amnalizirate neke prošle i propale veze, i da želite da opet obnovite neku romansu sa osobom koju niste preboleli, ali ćete se razočarati kada shvatite da je ona već i davno krenula dalje.

Bole vas leđa i jedva se krećete, pa je realno da ćete da se i ukočite jer ne vežbate i vodite jedan sasvim loš i sedeći način života, a uz to se i hranite nezdravo pa imate i znatan višak kilograma.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!