Dnevni horoskop za 3.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 3.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 3.oktobar.

Ovan – horoskop za 3.oktobar

Sposobni ste da se odlično nametnete u nekim novim projektima, i da nadređenima stavite do znanja da nisu pogrešili što su baš vama ukazali poverenje.

Najzad je na polju ljubavi sve u redu, i nemojte da tražite probleme tamo gde ih realno nema, te se vi opustite i uživajte u svakom trenutku nežnosti sa voljenom osobom.

Muči vas grlobolja, i niste pazili na sebe u sezoni respiratornih infekcija, pa sada najbolje i jeste da odležite, te i da pijete za početak propolis i neke protivupalne lekove.

Bik – horoskop za 3.oktobar

Vrlo ste dobar logičar i sve probleme rešavate lako i u hodu, tako da vi nikada ne gubite vreme vraćajući se unazad, već sve odrađujete onako kako ste i planirali, jer ste pre svega vrlo sigurni u sebe, kao i u svoje znanje i realne mogućnosti.

Stalno ste u nekim konfliktima sa partnerom, pa makar to bile i neke nevažne sitnice, jer vama u odnosu od starta nedostaje otvorena komunikacija koja među vama stvara jaz i udaljava vas puno.

Imate akutnu upalu uva i trpite jake bolove i zujanje u ušima, te se na vreme obratite lekaru da vi baš dobijete pravu terapiju, jer posledice i komplikacije neadekvatnog lečenja mogu biti ozbiljne.

Blizanci – horoskop za 3.oktobar

Iako ste se nadali da ćete shodno zaslugama i uloženom trudu i dobiti očekivano unapređenje, ono je na žalost pripalo nekom drugom, i vi ste sasvim i besni i razočarani zbog takve nepravde.

Neki telefonski poziv će vam sasvim ulepšati dan, i moguće je da neko novo poznanstvo preraste u divnu romansu, pa se prepustite najzad emocijama, i makar ovoga puta ostavite racio po strani i uživajte.

Imate višak kilograma, i potrebno je da se malo potrudite da rešite problem, jer niti ste u kondiciji niti se hranite pravilno, a dobro znate da je u pitanju mnogo više od običnog estetskog problema.

Rak – horoskop za 3.oktobar

Danas je odličan dan za posao, i neočekivano ćete da dobijete i pohvale i/ili nagrade za neke već ranije ostvarene uspehe i izvanredne rezultate, i bićete ponosni na sebe.

Iznenađenje koje vam je partner priredio, nije baš ono što ste očekivali, jer verovatno da niste spremni na sledeći kjorak u vašoj vezi, i vi ne znate kako da mu to kažete a da ga ne povredite.

Upala mokraćne bešike je verovatno razlog dizuričnih smetnji i bola u donjem delu stomaka, pa idite lekaru i uzmite pravovremeno adekvatnu antibiotsku terapiju.

Lav – horoskop za 3.oktobar

Ne umete da se nosite sa konkurencijom, i stalno posustanete onda kada je zaista najvažnije da se istaknete i da se držite nekih svojih ideja i planova, i onda se pitate zašto niste uspeli.

Nedostaje vam bivši partner, i stalno pokušavate da se sa njim pomirite, ali je vaša veza od starta bila loša i osuđena na propast, i potrebno je da najzad i sami to uvidite i da krenete dalje.

Muka vam je i povraćate već nekoliko dana, pa ako nije u pitanju stomačni virus, i ako tegobe ne prolaze već neko vreme, proverite da li je u pitanju nešto ozbiljnije.

Devica – horoskop za 3.oktobar

Ne slušajte druge i ostanite dosledni sebi i svojim mišljenjima i stavovima, pa makar oni bili i baš na kraju i pogrešni, ipak ste vi onaj koji ima najveću odgovornost i obaveze prema nadređenima.

Patite za nekim ko vam nije dostupan u emotivnom smislu, i bolje je po vas da krenete dalje, jer maštate o nekim nerealnim vezama, dok su oko vas osobe koje bi mogle da vam poklone ljubav i pažnju, ali ih vi ne primećujete.

Muče vas bolovi u vratnoj kičmi, pre svega jer stalno sedite na poslu i radite za računarom, pa za početak uradite neke vežbe da umanjite bol, ali se svakako javite na vreme lekaru.

Vaga – horoskop za 3.oktobar

Morate da nađete neki diskretniji način da ostvarite svoje želje i ambicije, jer to što se stalno vrlo bahato svađate sa kolegama ili šefovima, ide samo na vašu štetu.

Vrlo ste zahtevni kada je u pitanju emotivni partner koji može da vas osvoji, i vi zapravo tražite osobu koja će u svemu da vam udovoljava, jer ste razmaženi i vrlo beskompromisni.

Najzad se osećate dobro i zdravlje se popravilo, i samo na dalje redovno radite neke one osnovne analize i idite na preventivne preglede na vreme.

Škorpija – horoskop za 3.oktobar

Niuko ne voli da sa vama radi, jer ste tvrdoglava i sujetna osoba, i to će puno da vas košta kada vam bude potrebna pomoć da ispunite zadate projekte u roku, a svi vam okrenu leđa baš tada.

Nije u redu da se ponašate kao da ste slobodni i da sa svima flertujete, a i da ulazite u neobavezne avanture, jer partner ničim nije zaslužio da ga tako izdate i prevarite, pa je korektnije da raskinete vezu ako su se emocije sa vaše strane i ugasile.

Potrebno je da ojačate imunitet, i trudite se da uzimate više vitamina i da generalno promenite način života, pa i da izbacite neke poroke koji vam nanose dosta štete po organizam.

Strelac – horoskop za 3.oktobar

Iako vam se čini da odlaganjem nekih važnih obaveza i problema sebi kupujete vreme da sve baš i odradite bolje, praveći takav ustupak sebi, samo situaciju pogoršavate do maksimuma.

Skrivate nešto od partnera, i najbolje je da otvoreno o svemu porazgovarate jer i on primećuje da ste u poslednje vreme čudni, i šta god da vas opterećuje to možete da podelite sa voljenim bićem.

Morate više da spavate jer ste skloni da zbog rasejanosti i nepažnje, doživite neke lakše povrede na radu ili u saobraćaju.

Jarac – horoskop za 3.oktobar

Ne propustite dobru šansu, da od nekoga sa kim radite i ko je od vas iskusniji u poslu, naučite još i neke trikove, i da na takav način budete na dalje puno produktivniji i bolji u daljem radu.

Idealan odnos sa partnerom je ono što vas ispunjava, i vi ste rasterećeni jer ste svesni da zajedno možete sve, i da ste stvoreni jedno za drugo.

Srtalno ste pod stresom i umorni ste od obaveza, pa pokušajte da se malo i opustite, i da pročitate neku knjigu ili pogledate omiljenu TV seriju, kako biste odagnali napetost i nervozu.

Vodolija – horoskop za 3.oktobar

Danas nije vaš dan na poslu, i sve što budete započeli krenuće naopako, pa je bolje da se malo strpite i da ostavite neke važne obaveze za naredni period, kada stvari budu povoljnije po vas.

Usamljeni ste i zaista vam nedostaje i ljubavi i pažnje, ali ništa ne može na silu da se desi, i za sve pa i za ljubav je potrebno vreme.

Muči vas glavobolja, i kada imate migrenozne napade smeta vam i svetlost i buka, i tada je ipak najbolje da se povučete u mirnu i zamračenu prostoriju i da odmorite dok sve ne prođe.

Ribe – horoskop za 3.oktobar

Ne volite da tražite usluge od drugih, ali morate da shvatite da timski rad funkcioniše baš tako, i da je poželjno da saslušate svačije mišljenje, te i da prihvatite neki savet i ideju koja realno jeste bolja nego vaša.

Iako stalno razmišljate o nekoj osobi koju ste nedavno upoznali, takva veza nije za vas dobra jer je taj neko već zauzet, i sa vama želi samo prolaznu avanturu.

Proverite vid, jer u poslednje vreme imate neka sve češća zamućenja u vidnom polju i možda je potrebno da nosite dioptrijske naočare ili sočiva.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!