Dnevni horoskop za 3.mart 2020

Dnevni horoskop za 3.mart 2020

Dnevni horoskop za 3.mart.

Ovan

Dan na poslu je bio veoma naporan, i želite samo da odete kući i da se odmorite od svega i da ne razmišljate o svim problemima koje ćete opet sutra morati da rešavate.

Niste srećni sa partnerom, i smarate da ste se prevarili u procenama nekih njegovih osobina i da je za oboje pametnije da raskinete kao prijatelji.

Stalno ste umorni i malaksali u poslednje vreme, pa treba da uradite analize krvne slike jer je baš i verovatno da ste malokrvni.

Bik

Da ste na vreme radili kako treba i da ste mislili na svoju budućnost, ne biste morali da radite sve teške fizičke poslove kako biste imali sredstva samo za osnovnu egzistenciju.

Niste svesni koliko je potrebno da uložite razumevanja i kompromisa da bi veza uspela i opstala, i ne možete da odustanete nakon svake svađe i da tražite razloge da se udaljite od voljene osobe.

Bolujete od hipertenzije ali ne uspevate da simptome regulišete terapijom koju sada uzimate, pa treba da se javite lekaru na vreme, i da promenite kombinaciju lekova ili da pojačate dozu.

Blizanci

Nemate dovoljno novca za osnovne potrebe iako radite i prekovremeno, a opet ne možete da nađete dodatni posao i sve vas to nervira i stalno ste nervozni i skloni da reagujete afektivno i nepromišljeno.

Partner ima razumevanja za sve vaše probleme i trudi se da vam bude podrška i potpora, ali ne treba da ga tretirate tako kao sada, jer možete da ga povredite i sve i njemu može da dosadi.

Pazite se povreda na radu ili u saobraćaju, jer od stalnog stresa ne možete da normalno i baš i racionalno funkcionišete i obavljate ni one osnovne obaveze.

Rak

Niste navikli na toliki nivo ljubomore i zavisti u kolektivu, i to je zapravo jedan od baš glavnih razloga zašto se teško uklapate na novom radnom mestu.

Ne smete da dozvolite sebi da se kompromitujete tako što ćete sa nadređenim ili kolegom da se upustite u neku tajnu avanturu, jer će svi da vas ogovaraju iza leđa.

Treba da se posavetujete sa lekarom oko stanja svog sluha, jer ste primetili da ste nagluvi i da neke frekvence slabije čujete, pa uradite osnovne testove auditivne funkcije.

Lav

Ne smete da propustite ukazanu priliku da napredujete u poslu, i sve ostalo ostavite po strani i dajte svoj maksimum jer će sigurno na kraju da vam se višestruko isplati.

Najzad ste postali svesni da se vaši prioriteti značajno razlikuju od onih koje ima vaša voljena osoba, i da je vama važna karijera a partneru brak i porodica.

Obnovili ste neku staru povredu zgloba ramena, i ne smete da odlažete posetu lekaru, i potrudite se da ovaj put makar ispoštujete savete i propisane fizikalne vežbe.

Devica

Ne smete da dovedete šefove u nedoumicu da su pogrešili jer su vama poiverili neke vrlo važne projekte, pa je bitno da se saberete i da ne dopustite da vas bilo šta ometa dok ne odradite posao onako kako umete najbolje.

Vama ne prija veza na daljinu, i iako ste smatrali da ste upoznali pravu osobu za sebe ipak ste racionalni i svesni toga da ne umete da kontrolišete svoju ljubomoru i posesivnost i da vam je neka blizina u fizičkom smislu potrebna.

Treba da povedete više računa o stanju svog imunog sistema, te da ne zanemarujete neke jasne simptome infekcije i da se lečite kako vam preporuči izabrani lekar.

Vaga

Kolege vas ni najmanje ne vole i pokušavaju da vas sabotiraju i unazade, jer ste i vi sami vrlo prepotentna i egoistična osoba, i ne pružate im priliku za saradnju.

Prihvatite poziv prijatelja da izađete na neku večeru ili žurku, jer možete da sklopite veoma neka zanimljiva nova poznanstva, koja mogu prerasti u nešto više kako vreme bude prolazilo.

Oslabili ste dosta u poslednje vreme i nemate nikakav apetit, pa morate da uradite neke osnovne analize jer stanje može biti ozbiljnije nego što mislite.

Škorpija

Ne znate kuda da krenete i šta da preduzmete da promenite svoj status, jer ste se najzad setili da vam treba novi i bolji posao, i prestali ste da sebe zavaravate da ste srećni jer radite honorarno i jer možete sami sebi da obezbedite samo puko preživljavanje.

Dopadate se nekome ko je vrlo navalentan i uporan, i mada niste imali nameru da se postavite baš drsko i bezobrazno, izgleda da na drugi način ne možete pokazati jasnio da niste zainteresovani.

Treba da proverite vid, posebno jer u poslednje vreme imate neka zamućenja u vidnom polju, pa je moguće da je po sredi samo bezazlen zamor mišića zbog rada na računaru, ali i neka ozbiljnija očna bolest.

Strelac

Nesrećni ste jer ste se nadali da ćete baš vi dobiti unapređenje, ali je neko drugi vas uspeo da pretekne, i posao koji radite vam više ne predstavlja izazov i moguće je da ćete dati otkaz.

Niste neko ko voli da se upušta u neobavezne flertove i avanture, i neko ko vas tako posmatra vas zapravo vređa svojim mišljenjem o vama.

Najzad ste popravili zdravlje i možete da se malo opustite i da uživate u bezbrižnim danima, ali ne smete da zapustite sebe i brigu o svom organizmu.

Jarac

Nikako nema kraja obavezama, i smeta vam što su vam ruke vezane da bilo šta promenite, i morate da radite posao koji ne volite i u kome jasno stagnirate.

Usamljeni ste i nemate volje da se pokrenete i nađete nekoga ko bi vam odgovarao da se opet iskreno zaljubnite, te ste se sasvim predali ravnodušnosti i očajanju.

Imate neke probleme sa perifernom cirkulaciojom, i sve su češći i bolovi i otoci u nogama, pa se na vreme javite lekaru kako biste rešili problem.

Vodolija

Puni ste neke energije i motivacije da ostvarite sve svoje ambicije, i niko i ništa vas ne može baš ni pokolebati kada odlučite nešto i stremite ka tome.

Treba vam da se malo osamite sa svojim partnerom i da opet nađete onu iskru koja je među vama i dalje, pa je pametno da odete na jedan lep i romantičan odmor i da rasplamsate stare strasti.

Povredili ste se jer ste preterano forsirali svoje mišiće i zglobove, i sada trpite jake bolove jer ne umete da budete umereni, i počeli ste da idete u teretanu nakon godina sedećeg načina života.

Ribe

Pokušavate da sakrijete koliko se mučite i koliko naporno radite, te ste rešeni da najzad počnete privatni biznis, sve kako vas lošiji od vas ne bio stalno koristili i kinjili.

Prija vam trenutno da ste sami, jer nemate vremena ni volje da se bavite i ljubavnim problemima i trzavicama, kada vam i tako sve ide naopako na svim živoitnim aspektima.

Vrlo ste napeti i psihički opterećeni, te ste skloni da menjate rtasdpoloženja, i da upadate u stanje depresije, jer potiskujete sve ono što vas muči, i morate najzad sa nekim da porazgovarate.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!