Dnevni horoskop za 3.jun 2019

Dnevni horoskop za 3.jun 2019

Dnevni horoskop za 3.jun ove godine je stigao.

Ovan – horoskop za 3.jun

Imate utisak da vreme nije na vašoj strani, ali je problem u tome da zaista ne volite ono što radite i da je potrebno da se preispitate da li možete tako dalje da nastavite ili je bolje da menjate posao.

Neko vam se otvoreno i drsko udvara iako ste zauzeti, i lažete sebe da vam pažnja ne prija ali ste zapravo srećni i morate biti pažljivi da ne povredite partnera svojim postupcima.

Odlažete neku posetu lekaru već duže vreme, mada imate probleme sa krvnim pritiskom i srcem, pa je zaista krajnje vreme da uradite osnovnu dijagnostiku jer u porodici imate predispoziciju za kardiovaskularne bolesti.

Bik – horoskop za 3.jun

Rad vam je dosta naporan i sasvim ste nezadovoljni i neispunjeni, jer ste zamišljali da ćete vrlo brzo da napredujete, ali se sve svelo na to da ste još jedan od saradnika koji je deo tima, ali vi niste osoba koja voli da radi timski i za kolektiv.

Ispunjeni ste na emotivnom polju i veoma srećni jer imate kraj sebe osobu koja vas iskreno i uvek podržava i veoma dobro vas poznaje i razume.

Problemi sa povredama i padovima, pa je potrebno da prekontrolišete čula za ravnotežu i vid, jer duže vreme imate vrtoglavice koje ignorišete a ne biste smeli.

Blizanci – horoskop za 3.jun

Ponašate se veoma dvolično i podmuklo prema kolegama sa kojima radite, ali ne treba da ste takvi jer su vam oni uvek pomagali i ne očekuju da im uzvratite ali ni da se ophodite nadmeno i oholo prema njima.

Svađa sa partnerom je neizbežna, i može da kulminira raskidom, sve jer niste bili iskreni i niste bili otvoreni jedno prema drugom, već ste sve potiskivali i nezadovoljstva su se nakupila.

Danas zaista nije vaš dan, i imaćete probleme da se koncentrišete jer ne spavate već duže vreme od stalnog stresa i nervoze.

Rak – horoskop za 3.jun

Savršeno ste shvatili svoju ulogi na novom radnom mestu, i uspeli ste da se uklopite i brže i bolje od očekivanog, pa ćete danas imati neke pohvale i lepe reči od nadređenih i kolega za svoj rad.

Ne razumete zašto se partner na vas ljuti, ali ste u suštini vi krivi jer zbog posla stalno stavljate po strani svoje emocije i nikada nemate vremena za razgovore ili da mu posvetite malo pažnje i nežnosti.

Preterano ste se ugojili i nezadovoljni ste svojim fizičkim izgledom, ali je mnogo važnije da svoje zdravlje pratite jer ste skloni porastu masnoće u krvi i povedite računa o ishrani.

Lav – horoskop za 3.jun

Koristite neka podmukla sredstva da se pokažete i dokažete, i iako vas svi poštuju i cene, sami sebe možete na kraju da iskompromitujete zbog prevelikih ambicija da postanete lider grupe.

Ljubav vam je danas na drugom mestu, jer ste opterećeni nekim poslovnim problemima, ali vaš partner nema više razumevanja, pa morate da se potrudite da odvojite posao i privatni život.

Nemate ni malo osećaja da vas nešto boli i tišti, a u stvari ste veoma anksiozni i depresivni i vrlo pokušavate da se radom izlečite i da nađete spas od problema u poslu.

Devica – horoskop za 3.jun

Ostanite dosledni sebi i nemojte da posustanete pred nekim tuđim uticajem, jer vam kolege ne žele dobro i smetate im jer ste požrtvovan i vredan radnik, i želja im je da vas sabotiraju.

Imaćete neki nenadani susret sa osobom koju poznajete površno, ali koja vam se dopada i koju želite da pozovete na sastanak, pa je prava prilika da to i učinite.

Bolovi u želucu postaju nepodnošljivi, pa je savet da se obratite lekaru kako biste izbegli neke ozbiljnije bolesti i na vreme počeli terapiju osnovnog problema.

Vaga – horoskop za 3.jun

Izuzetan ste radnik i profesionalac, ali to vaši šefovi ne umeju da cene, te vas stalno ponižavaju i daju vam neke poslove koje ste prevazišli i koji su ispod vašeg nivoa, ali zaista nije pravi trenutak da razmišljate o otkazu.

Imate neke nerešene situacije iz prošlosti koje vašem partneru smetaju, te je najbolje da mu sve lepo objasnite kako biste i vi i on bili mirni i kako ne bi dolazilo opet do svađa i sukoba.

Budite pažljiviji na radu jer su moguće neke povrede, koje nisu ozbiljne ali koje vam mogu lako i pokvariti šansu da se istaknete na poslu.

Škorpija – horoskop za 3.jun

Niste u pravu što se ponašate nadmeno i neprofesionalno, jer vas niko nije primorao da radite ono što ne volite, i ne možete da se ophodite prema drugima loše jer ste vi napravili greške.

Premišljate se da li da prihvatite ponudu partnera za zajedničko putovanje, jer već dugo među vama nema hemije i vi ste na korak od toga da sve prekinete, ali partner se previše trudi oko vas i onda vam je žao da ga ostavite.

Moguće su neke alergijese reakcije pa danas pazite da se ne izlažete hrani ili drugim faktorima za koje znate da vam izazivaju reakcije i uzrokuju bolest.

Strelac – horoskop za 3.jun

Niste fokusirani na ono što radite i sve obavljate mimo volje i otaljavate obaveze, što će vaši nadređeni da primete i možete zbog toga imati ozbiljan problem na poslu.

Fantastičan dan za ljubav i romantičan izlazak sa partnerom, koji vam je zaista i potreban jer se osećate preopterećeni i zapravo ste srećni jer vas neko tako voli i razume kao osoba sa kojom ste.

Vaša glavobolja postaje hronična i veoma ozbiljna, i ne treba više da odlažete posetu lekaru, jer se tako ponašate neodgovorno i neozbiljno prema svom zdravlju i prema sebi.

Jarac – horoskop za 3.jun

Radite posao kojim niste zadovoljni, pa se stalno premišljate da date otkaz, ali je bolje4 da prvo potražite nešto drugo, jer ste finansijski veoma u lošoj situaciji.

Smatrate da vas partner samo iskorišćava i vama manipuliše, pa ćete da mu to jasno i kažete ali to će uzrokovati ozbiljne svađe i sve će da se okrene protiv vas i vi ćete biti krivac za nesporazume.

Opterećeni ste i napeti, i to se odražava na stalne tegobe u želucu i na stalni stres, pa je bolje da se smirite jer možete imati ozbiljne posledice.

Vodolija – horoskop za 3.jun

Odličan dan na poslu, uspeh u onome što radite jer to i volite i u svakom postupku se vidi vaše zadovoljstvo i potreba da date svoj maksimum u poslu kojim se bavite.

Neočekivani poziv će da vam ulepša dan, i mogući su neki novi emotivni počeci sa osobom koju ste smatrali samo dobrim prijateljem, i niste ni pretpostavili da prema vama gaji neka romantična osećanja.

Potrebno je da prekontrolišete štitnu žlezdu, jer neke tegobe koje imate u poslednje vreme mogu biti u vezi sa poremećajem hormonske ravnoteže.

Ribe – horoskop za 3.jun

Uzaludno se pretvarate da vam ne smeta loša radna atmosfera, ali ona zapravo vrlo utiče na vašu produktivnost i ne možete da prenebregnete neka saznanja da vas kolege ne vole i stalno iza leđa i ogovaraju.

Partner je veoma opterećen time da vam u svemu ugađa, ali vi to ne umete da cenite i pazite da mu ne dosade vaša stalna zanovetanja i gunđanja kako ništa ne radi kako treba.

Već neko vreme vam zuji u ušima, i moguće je da imate neku upalu ili povredu koju niste zaista ni primetili, pa prekontrolišite sluh, posebno ako ste vozač jer su moguće nezgode u vožnji.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!