Dnevni horoskop za 3.jul 2019

Dnevni horoskop za 3.jul 2019

Dnevni horoskop za 3.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 3.jul

Nemate vremena da se premišljate da li da prihvatite posao ili da potražite nešto što vam bolje i više odgovara jer ste se našli u nezavidnoj materijalnoj situaciji.

Uspeli ste da pronađete osobu koja vas sasvim razume i koja vam u svemu odgovara i vreme je da se uozbiljite i da razmislite o zajedničkoj budućnosti i braku.

Muči vas glavobolja i simptomi su postali hronični i veoma neugodni za vaše svakodnevno funkcionisanje, pa se obratite lekaru za pomoć.

Bik – horoskop za 3.jul

Unapređenje je sasvim izvesno i nemate razloga da odbijete ponudu, jer je to ono što od početka priželjkujete.

Flertujete sa nekim ko je zauzet, i na vama je da odlučite šta ćete dalje i da li želite da budete okarakterisani samo kao preljubnik.

Lako se umarate i imate neke respiratorne tegobe koje i nisu tako bezazlene kao što mislite.

Blizanci – horoskop za 3.jul

Odličan dan na poslu, pre svega jer ste sve obaveze shvatili ozbiljno i dali ste svoj maksimum rada i energije da sve na vreme pozavršavate.

Odlčite se šta zapravo želite jer nije u redu prema partneru da odlažete neko preseljenje ili zajednički život, ako niste sasvim spremni za to ne treba da se pretvarate i lažete da ste dobro.

Probava vam stvara nelagodnost i smetnje su postale hronične i opterećujuće.

Rak – horoskop za 3.jul

Propustili ste neke fantastične prilike i kasno je da se kajete, pa promislite da li možete da obavite zadatke ili je bolje da se povučete i date otkaz.

Nesuglasice sa partnerom su sve učestalije i problem je u tome što niste iskreni jedno prema drugom, a to vam stvara napetost u vezi koja se mora rešiti kompromisno.

Prekontrolišite krvnu sliku jer već izvesno vreme imate neke tegobe koje upućuju na infekciju ili neku hroničnu upalu.

Lav – horoskop za 3.jul

Došao je trenutak da odlučite da li ste zadovoljni pozicijom na kojoj radite ili ste previše opterećeni i svesni da vam smeta što nema nikakvog napretka i što vam je novčana naknada nedovoljna.

Mislite na nekog bivšeg partnera i želite da sa njim obnovite kontakt, ali je to posledica toga što ste usamljeni in e treba da ponovite neke greške iz prošlosti.

Najzad ste uspeli da ozdravite i da se rešite neke akutne bolesti koja vas je sasvim iscrpela i koja je bila teža nego što ste očekivali.

Devica – horoskop za 3.jul

Nije trenutak da razmišljate o promeni posla, jer nemate zaista nikakve ponude i prilike pa je bolje da još neko vreme izdržite na poslu koji radite iako već dugo niste zadovoljni.

Neko stalno pokušava da vas impresionira jer mu se dopadate, ali vi ne shvatate da se zapravo prijatelju koga dugo poznajete sviđate u romantičnom kontekstu pa ćete da se iznenadite kada vam sve prizna.

Ne spavate i nervozni ste i to sve veoma utiče na vaš rad i koncentraciju tokom dana.

Vaga – horoskop za 3.jul

Nije važno šta vam neko od kolega govori iza leđa i to ne treba da vas pokoleba, jer ste vrlo i samosvesna i odgovorna osoba i znate i sami da je rad taj koji govori najviše.

Bez potrebe se svađate sa partnerom i nema razloga da produbljujete konflikte jer ste nervozni zbog nekih drugih problema i nemate volje ni energije da se posvetite vezi u kojoj ste dugo.

Imate probleme sa sinusima ili upalom grla i to je nešto karakteristično za vremenske prilike koje vam ne pogoduju i za to što vam je imunitet zaista oslabljen od stresa.

Škorpija – horoskop za 3.jul

Verujte u sebe i svoje potencijale, i nemojte da dozvolite da se pokolebate u poslu koji radite.

Neko veoma lepo iznenađenje će da vam priredi osoba koju ste skoro upoznali in a koju intenzivno mislite jer vam se dopada pa ste srećni jer su vam osećanja uzvraćena.

Moguće je da ćete imati problema sa urinarnim infekcijama ili peskom u bubregu, jer su vam simptomi već neko vreme prisutni i morate da zakažete pregled kod lekara.

Strelac – horoskop za 3.jul

Ne možete da podnesete autoritete i sve više ste nervozni i opterećeni jer svi smatraju da baš i ne dajete svoj maksimum u poslu.

Neće vam odgovarati neka ponuda koju partner ima za vas jer niste spremni još uvek na neke radikalne promene iako ga zaista iskreno volite.

Problemi sa perifernom cirkulacijom su već duže vreme prisutni i opterećuju vas više nego što ste očekivali.

Jarac – horoskop za 3.jul

Trenutno niste zadovoljni poslom koji radite ali je moguće da ćete uskoro da dobijete neku odličnu ponudu koju treba da prihvatite kao priliku za velike i žejene promene.

Shvatili ste da vas partner najbolje razume i poznaje i sada vam je krivo što ste se sa njim posvađali, pa želite dam u priredite neko lepo iznenađenje kao znak ljubavi i izvinjenja za svoje ponašanje.

Imate temperature i groznicu i pazite da se stanje ne pogorša jer vam je imunitet veoma loš i morate da pazite na svoje zdravlje malo bolje i više.

Vodolija – horoskop za 3.jul

Niste odgovorni i nemate volje da radite ono što vas ne zanima, ali shvatate da ste prihvatili posao i da ste dužni kolektivu i nadređenima da sve uradite kako treba in a vreme.

Usamljeni ste i imate potrebu da budete voljeni, pa je moguće da ćete da srljate u neke kratkotrajne veze koje nemaju baš nikakvu perspektivu.

Odmorite se i pokušate da se malo zdravije hranite jer ste iscrpljeni i vama je organizam u lošem stanju u globalu.

Ribe – horoskop za 3.jul

Vreme je da se uozbiljite i da radite ono za šta ste i više nego dobro plaćeni, a ne da budete lenji i neozbiljni jer to nije u vašem maniru.

Neki bezazleni flert sa osobom koju ste skoro upoznali može lako da se pretvori u neku ozbiljnu i lepu romansu.

Prekontrolišite rad štitne žlezde jer je moguće da su neki vaši simptomi posledica hormonskog disbalansa.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!