Dnevni horoskop za 3.februar 2020

Dnevni horoskop za 3.februar 2020

Dnevni horoskop za 3.februar ove godine.

Ovan – horoskop za 3.februar

Ne treba da se opterećujete trivijalnim stvarima, već da se fokusirate na sve ono što vam može doneti i napredak i profit, jer ćete se u suprotnom pokajati zbog veoma važnih propuštenih prilika.

Nemate vremena ni volje da se bavite partnerovom posesivnom ljubomorom, i sve vam više smetaju njegovi ispadi u javnosti, pa je možda pametno da najzad razjasnite neke stvari i postavute jasne granice.

Imate probleme sa bolovima u stomaku, i skloni ste da se prejedate i da tako rešavate neke psihičke krize zbog problema na drugim životnim aspektima.

Bik – horoskop za 3.februar

Nemate danas previše nerava da slušate žalbe kolega na vaš rad, jer ste okupirani pokušajima da se pokažete i dokažete nekim inostranim partnerima i dođete na željenu poziciju, pa ste sasvim na to zaista fokusirani.

Pokšajte da se manje slobodno ponašate i da se i obuzdate kada je u pitanju flert sa osobama koje ne poznajete, jer ste i zauzeti i takvo vam ponašanje zaista ne priliči.

Muči vas povišen holesterol već duže vreme, pa se javite lekaru da proverite stanje srca i krvnih sudova i na vreme prevenirajte hipertenziju i aterosklerozu.

Blizanci – horoskop za 3.februar

Ostavite sve stvari onako kakve jesu, i posvetite se ciljevima koji su za vas korisni, i ne gubite vreme i energiju na trivijalne gluposti.

Imate neki poziv na romantični sastanak, ali se ta osoba vama zaista ne dopada, i odbićete je bez razmišljanja.

Potrudite se da se naspavate jer ste sasvim rasejani i dekoncentrisani, pa sui moguće povrede na radu i u saobraćaju.

Rak – horoskop za 3.februar

Vama je stalo da se dokažete nadređenima, ali to ne možete zaista da postignete tako što ćete da prihvatate gomilu projekata na sebe, i svesni ste da ne možete da ih odradite.

Na vreme ste shvatili da vam neka osoba koja sa vama flertuje ne prija i ne odgovara u karakteru, ali ona je vrlo uporna i ne znate kako da je na lep i uljudan način udaljite od sebe.

Imate česte probleme sa vidom, pa je vreme da se javite očnom lekaru i da proverite dioptriju, sve kako biste na vreme uzeli naočare ili kontaktna sočiva.

Lav – horoskop za 3.februar

Možda je pametnije da danas napravite malu pauzu u radu, jer ništa neće ići kako ste planirali i samo ćete da pravite nepotrebne greške i da se nervirate.

Imate potrebu da se osamite i da razmislite o tome da li stalno vi grešite jer vam ni jedna veza ne uspeva, i samo vi na kraju patite.

Jako ste psihički opterećeni i dosta ste loše, pa ste vi i skloni da menjate raspoloženja i upadate u depresivne krize, pa se potrudite da sve nekako rešite razgovorom sa psihologom.

Devica – horoskop za 3.februar

Niste zadovoljni poslom koji radite jer vam oduzima vreme i energiju ali nemate nikakvu dobru materijalnu ili psihološku satisfakciju, pa presecite najzad i dajte otkaz.

Sumnjate da vas partner vara, ali nemate dokaze, pa ste postali i paranoični i čak i proveravate poruke i prisluškujete telefonske razgovore.

Imate česte grčeve u mišićima i bolove u zglobovima, pa je možda dobro da se malo više i češće krećete i da ne sedite po ceo dan i na poslu i kod kuće.

Vaga – horoskop za 3.februar

Morate da se što pre saberete, jer ako ste svesni da su vaši nadređeni pokvareni i podlo koriste vaše znanje i kreativnost da ostvare svoje lične ciljeve, trgnite se i pronađite posao na kome vi možete da zablistate u punom sjaju.

Imate potrebu da sebi nešto stalno dokazujete, i počeli ste da flertujete sa kolegama sa posla, i oni vas samo ogovaraju i ismevaju iza leđa.

Imate probleme sa radom organa za varenje, ali ne idete na kontrole i sami sebi stvarate probleme i ponašate se vrlo neodgovorno prema sebi.

Škorpija – horoskop za 3.februar

Danas je odličan dan da prihvatite neke nove projekte i uložite svu svoju kreativnost i energiju u to da realizujete ono što su vaše velike i iskrene želje.

Nemate volje da se raspravljate sa partnerom, i ignorišete neke njegove ljubomorne ispade jer ste svesni da za to zaista nema nikakvog osnova sa vaše strane.

Smeta vam višak kilograma, ali on neće nestati preko noći, te se potrudite da se više ktrećete i ćešće da vežbate, ali za svaki slučaj i proverite novo lipida u krvi, jer ste u riziku od nasledne ateroskleroze.

Strelac – horoskop za 3.februar

Dan je kao stvoren za neke nove uspehe i ostvarenja ciljeva, ali ste vi previše lenji da bilo šta radite i jedva čekate da sve otaljate i da odete kući, jer ste premoreni od obaveza i sve vam je teško i naporno.

Imate priliku da upoznate neku zabavnu osobu na poslovnom putovanju ili na odmoru, i samo od vas zavisi da li ćete opstvariti romansu ili ostati dobri prijatelji.

Zdravlje je najzad dobro i možete da se malo opustite, ali ipak redovno idite na preventivne i neke kontrolne preglede

Jarac – horoskop za 3.februar

Danas nije vaš dan, i mada ste sa kolegama u odličnim odnosima ipak ćete doneti odluku da sve odradite sami, i kako vi mislite da treba, i naravno napravićete grešku.

Treba da se pokrenete i da počnete da više izlazite i da se družite sa ljudima, bez predubeđenja da je nužno da odmah pronađete nekoga ko je ljubav vašeg života.

Imate česte tegobe sa upalama respiratornih sluznica i sinusa, pa su česte i glavobolje i porast temperature.

Vodolija – horoskop za 3.februar

Vratite se u stari tempo rada i počnite da se ponašate odgovorno, jer samo tako imate šansu da nešto ostvarite.

Imate problem da prihvatite da se partner od vas distanciraoi i da želi da svako od vas krene baš i svojim putem.

Morate da se bolje odnosite prema svom zdravlju, te da radite osnovne analize iz krvne slike i da kontrolišete funkciju vitalnih organa.

Ribe – horoskop za 3.februar

Niste računali da ćete morati toliko da čekate na neke dobre prilike na poslu, i sasvim ste nekako i nervozni i frustrirani, pa ste postali nepodnošljivi za saradnju u kolektivu.

Neko kome ste se dopali na prvi pogled, pokušava da privuče vašu pažnju, ali ste vi već dugo zauzeti i ne želite da nikada izneverite partnerovo poverenje.

Bolovi u vratnoj kičmi su dosta učestali, pa za početak radite neke vežbe dok lekar ne propiše terapiju.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!