Dnevni horoskop za 3.decembar 2019

Dnevni horoskop za 3.decembar 2019

Dnevni horoskop za 3.decembar ove godine možete čitati u nastavku ovog teksta.

Ovan – horoskop za 3.decembar

Imate danas realnu šansu da ostvarite neke vrhunske rezultate, ali ako budete razmišljali racionalno, te ne budete brzopleti i nepromišljeni u važnim odlukama.

Sviđate se nekome ko je od vas znatno stariji, ali vama to ne smeta jer niste osoba koja ima predrasude.

Muka vam je i stalno trpite bolove u želucu, pa uradite analize, ali i smanjite nekako stres i nervozu.

Bik – horoskop za 3.decembar

Možda je pametnije da razmislite pre nego što prihvatite neke poslovne ponude, kako se naknadno ne biste pokajali.

Neko ko vam se dopada je emotivno za vas nedostupan, pa ne treba da insistirate i krenite dalje.

Delujete bledo i iscrpljeno, pa je poželjno da proverite krvnu sliku i utvrdite da nemate možda neki vid anemije.

Blizanci – horoskop za 3.decembar

Još samo malo strpljenja i truda, i uspećete da završite sve obaveze i da se najzad odmorite kako ste i zaslužili.

Imate divno iznenađenje od strane voljenog partnera, i zaista ćete biti oduševljeni i još jednom shvatiti koliko vas voli zaista svim srcem.

Muči vas problem sa vratnom kičmom, pa pokušajte da radite vežbe ili da odete na masažu, ali na kraju se morate javiti lekaru.

Rak – horoskop za 3.decembar

Probajte da najzad potražite posao u struci, jer je trenutni honorarni posao koji radite i neisplativ i bez perspektive, a opet vam oduzima previše vremena i energije.

Stalno ste u dilemi da li da prihvatite najzad udvaranje neke osobe koja je od vas daleko, jer dovoljno poznajete sebe i svesni ste da vam takve veze baš i ne idu najbolje.

Zdravlje je najzad dobro, pa i ne treba da se sekirate i da da baš previše brinete, a jer je neki loš period najzad iza vas.

Lav – horoskop za 3.decembar

Niste skloni da se žalite, ali ponašanje šefova i koleg prema vama zaista prelazi sve granice, i oni vas stalno kritikuju i omalovažavaju, kao da ni jedna vaša ideja ili plan nemaju vrednosti i značaja.

Malo ste skloni da se vraćate u prošlost i da maštate i o nekom nerealnom pomirenju sa bivšim partnerom, ali to je nemoguće jer je ta osoba već odavno krenula dalje.

Imate verovatno upalu mokraćne bešike, jer su vrlo izraženi i bol u donjem delu stomaka i tegobe sa mokrenjem.

Devica – horoskop za 3.decembar

Rešeni ste da danas završite sve zadatke, kako biste na zasluženi odmor krenuli mirne glave i kako ne biste razmišljali šta još treba da odradite.

Uživaćete u nekom romantičnom putovanju sa voljenom osobom, ali sve može da ipak pokvari susret sa vašim bivšim partnerom, koji ne skriva nameru da vas opet osvoji.

Danas se pazite nekih povreda kože kao i nekih alergijskih ili sistemskih kožnih manifestacija u vidu ospe ili crvenila.

Vaga – horoskop za 3.decembar

Smatrate da radite i više od svojih realnih mogućnosti, i da šefovi nisu prema vama korektni, te da ne vrednuju vaša zalaganja ni najmanje.

Mučite se u vezi sa osobom koju ste prestali da volite, pa to i nije više ljubav već samo navika, i nemojte da sputavate sebe, već budite otvoreni i krenite dalje.

Prehlade su kod vas dosta česte i ozbiljne, pa pokušajte da se pripazite boravka u kolektivima, kao i na hladnom vremenu jer vam je imunitet oslabljen.

Škorpija – horoskop za 3.decembar

Niste spremni za neke prevelike izazove na poslu, ali ćete dati sve od sebe kako ne biste razočarali nadređene koji su bašvama ukazali priliku i poverenje.

Neka osoba koju dugo poznajete i smatrate prijateljem, gaji prema vama romantična osećanja, ali na žalost vi ne možete da joj uzvratite i bojite se da je ne povredite.

Imate probleme sa sluhom, koji su možda posledica neke ranije akutne ili hronične upale srednjeg uha.

Strelac – horoskop za 3.decembar

Ne treba da se pravdate drugima za svoje odluke ili da tražite odobrenja od svakog ponaosob, jer ste dovoljno pametni da na najbolji način rešite svaki nastali problem.

Partner vam sprema divno iznenađenje, i danas makar u ljubavi imate puno i sreće i zadovoljstva.

Proverite rad štitne žlezde, jer imate neke simptome koji su po pravilu posledica viška tiroidnih hormona u cirkulaciji.

Jarac – horoskop za 3.decembar

Nemate izgleda da napredujete na sadašnjem radnom mestu, pa je pametno da se udružite sa nekim kolegom ili prijateljem i da počnete sopstveni biznis.

Partner nema poverenja u vas, pa iako deluje da vam je oprostio prevaru, on vam stalno prebacuje za vašu grešku, iako ste se iskreno pokajali i tražite način da se iskupite.

Muči vas zubobolja i ne treba da odlažete posetu stomatologu.

Vodolija – horoskop za 3.decembar

Danas je dan kada je posao u usponu, te ćete imati odličnu šansu da se istaknete pred šefovima i stranim partnerima, i da dobijete ponudu da unapredite karijeru.

Partner vas ne voli iskreno i sa vama je samo iz koristi, ali vi to ne vidite i biće vam žao jer niste slušali upozorenja prijatelja.

Noge su vam bolne i otečene i verovatno je u pitanju problem sa perifernom cirkulacijom, ili upaljene i proširene površinske vene nogu.

Ribe – horoskop za 3.decembar

Previše verujete kolegama i nemojte da se pokajete kada se ispostavi da su iz zavisti sabotirali neke zadatke koje ste im poverili, i tako vam i uništili šansu za unapređenje.

Morate da naučite da pravite kompromise, inače vaša veza sa partnerom preti da zapadne u ozbiljnu krizu, ako nešto ne promenite uskoro.

Imate česte probleme sa infekcijama i upalama respiratornih sluznica, pa ipak vi pokušajte da nekako i ojačate imunitet.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!