Dnevni horoskop za 3.avgust 2019

Dnevni horoskop za 3.avgust 2019

Dnevni horoskop za 3.avgust ove godine.

Ovan – horoskop za 3.avgust

Jedva čekate da se i ovaj radni dan završi i da odete kući, jer ste imali veoma naporne sastanke i ne želite više da naprežete mozak i da se nervirate za danas.

Umorni ste od toga da se sa partnerom stalno svađate i postajete svesni da je vaša veza nemoguća jer niste toliko slični kako je na prvi mah izgledalo.

Proverite krvnu sliku jer je moguće da ste anemični.

Bik – horoskop za 3.avgust

Vama je teško da se bavite fizičkim poslom, pa ste stalno umorni ali nemate nikakav drugi izvor prihoda osim poljoprivrede, jer ste ranije nesavesno radili i sada ste prinuđeni da radite teške poslove da se prehranite.

U braku vam nije sve idealno, ali ste svesni da morate da pravite kompromise pa nekada i olako popustite partneru i ne želite da se svađate i da otežavate situaciju.

Imate povišen krvni pritisak i terapija vam nikako ne odgovara jer simptomi ne prolaze, pa se vi i potrudite da se sa lekarom posavetujete oko nekih novih lekova.

Blizanci – horoskop za 3.avgust

Obaveza je sve više a novca sve manje, i vi ste stalno napeti i nervozni, jer nemate vremena ni snage da radite još jedan dodatni posao a opet nemate dovoljno sredstava da pokrijete ni osnovnu egzistenciju.

Skloni ste da frustracije prenosite na svog partnera, i on za sada ima za vas razumevanja, ali će u nekom momentu i njemu sve da dosadi i bez oklevanja će da vas ostavi ako se ne promenite.

Stalno ste napeti i ne možete da spavate, pa ste dekoncentrisani i moguće su neke povrede na radu ili u saobraćaju.

Rak – horoskop za 3.avgust

Snalazite se nekako na novom poslu, ali vas iznenađuje što niko od kolega ne želi da vam baš i pomogne, već su svi na vas zavidni i ljubomorni iako nikome niste učinili ništa nažao.

Flertujete sa svojim nadređenim, i to ništa dobro neće da vam donese, pa se potrudite da postavite jasnu granicu u vašem odnosu i obuzdajte svoja osećanja koja su se rasplamsala.

Muči vas stalna i hronična glavobolja, i morate da potražite pomoć lekara, jer je moguće da ima neki drugi uzrok tegoba, i da nije sve posledica stresa i opterećenja poslom i brigama.

Lav – horoskop za 3.avgust

Odlična prilika da napredujete i da se pokažete kao lider, i nikako nemojte da propustite šansu koja vam se najzad ukazala.

Nesrećni ste u vezi sa partnerom, jer se ispostavilo da nemate zajedničke interese i planove za budućnost, te on želi brak i decu a vi biste opet da najpre izgradite karijeru.

Povredili ste ruku jer ste bili nepažljivi, i prinuđeni ste da idete na fizikalnu terapiju kako biste očuvali funkciju nerava i mišića, i taj proces će da potraje izvesno vreme.

Devica – horoskop za 3.avgust

Imate odličnu ponudu da počnete da radite kao predstavnik svoje firme u inostranstvu, ali se vi dvoumite pre svega jer ne možete da ostavite porodicu i partnera, i šefovi počinju da sumnjaju u svoju odluku da vama povere zadatke i unaprede vas na takvu poziciju.

Ne možete sa partnerom da funkcionišete na daljinu, i iako vam je teško predložićete mu da ipak raskinete i da pokušate da ostanete dobri prijatelji, jer veza nema budućnost i vama su prioriteti sasvim različiti.

Malaksali ste i stalno vas muče temperatura i groznica, a sve jer vam je imunitet oslabljen i najbolje je da mirujete i da uzimate što više tečnosti i vitamina dok tegobe sasvim ne prođu.

Vaga – horoskop za 3.avgust

Navikli ste da šefujete i da sami sebi budete gazda, pa se veoma teško prilagođavate na timski rad, a ni kolege vam ne olakšavaju jer vide koliko ste egocentrična i sujetna osoba i nikako se ne uklapate sa njima.

Nemojte da propustite poziv nekog poznanika za žurku ili večeru, jer imate šansu da ostvarite idealnu romansu i da baš sa tom osobom imate sjajnu budućnost.

Kašljete i imate grlobolju, pa je najverovatnije da ste negde pokupili virus gripa i da ste sada vi sasvim slabi i ne treba da idete na posao, a pre svega da biste se oporavili i da ne biste zarazili i kolege.

Škorpija – horoskop za 3.avgust

Nemate nikakve ideje ni planove i sasvim ste nespremni za neke projekte koji su pred vama, pa pokušavate da brzo smislite nešto logično kao rešenje, ali šefovi će da shvate da vi niste odradili posao i bićete i kritikovani i možda čak i dobiti otkaz jer vam to nije prvi put.

Smara vas neko kome se dopadate ali vi nikako ne možete da mu stavite do znanja da niste zainteresovani, i već postaje neprijatna situacija i vi izbegavate tu osobu koliko god možete.

Imate neku upalu uva i morate da se javite lekaru, jer iako simptomi možda i nisu toliko izraženi, komplikacije i posledice nelečene infekcije mogu da budu mnogo ozbiljnije nego što mislite.

Strelac – horoskop za 3.avgust

Neko vam je preoteo željenu poziciju u firmi, i vi uopšte više niste motivisani da radite punom parom, već samo otaljavate zadatke i tražite neki novi posao jer ne želite da date otkaz dok se prvo ne obezbedite.

Nemate želju da se sa nekim upuštate u avanture i prolazne veze, i ne prija vam što vas neka osoba uzima zdravo za gotovo i smatra da sa vama može samo da se neobavezno zabavi i da vas posle toga ostavi i da se ponaša kao da ničeg nije ni bilo.

Zdravlje vam je dobro, ali se potrudite da ostavite neke poroke i da izbacite loše namirnice iz ishrane.

Jarac – horoskop za 3.avgust

Radite neki honorarni posao u nadi da ćete da pronađete onaj koji je u vašoj struci, ali ma koliko da se trudite nikako ne možete da prođete ni jedan konkurs jer svi traže prethodno radno iskustvo koje vama nedostaje.

Sasvim ste se zatvorili u sebe i praktično živite u prošlosti, umesto da se malo i pokrenete i da počnete da izlazite i da upoznajete nove ljude, bez potrebe da se opterećujete da li ćete da baš i pronađete nekoga u koga ćete da se zaljubite.

Otiču vam noge i to je pre svega posledica sedećeg načina života i slabog kretanja, a počele su da vam se stvaraju i masne naslage u predelu stomaka, i krajnje je vreme da počnete da se zdravije hranite i da vežbate.

Vodolija – horoskop za 3.avgust

Vi ste puni energije i nemate razloga da sebe sputavate kada su u pitanju neke kreativne ideje, već je jednostavno dovoljno da budete svoji i da pokažete maksimum znanja i logike u rešavanju nekih problema, i nadređeni će lako da prepoznaju u vama izvanredan potencijal.

Otputujte na neki odmor sa partnerom, jer će to pomoći da se ponovo zbližite i da shvatite zašto ste stvoreni jedno za drugo, i da nije slučajnost što ste toliko godina zajedno.

Vrlo ste aktivni i bavite se sportom, ali treba da budete pažljivi da se ne preforsirate i da se ne povredite jer nije dobro preterivati ni u čemu, pa ni u zdravoj fizičkoj aktivnosti.

Ribe – horoskop za 3.avgust

Mučite se i jedva izdržavate sve napore na poslu, ali ne želite da bilo ko primeti koliko vam je teško, i koliko je posao koji radite bedan i da jedva sastavljate kraj sa krajem, i nekada nemate za osnovne potrebe, i zavidite ljudima koji imaju posao koji vole i koji im obezbeđuje dobar i kvalitetan život.

Nemate volje da se vezujete za bilo koga i lakše vam je da ste sami, jer vam sve u životu ide naopako i ne možete još i da se bavite ljubavnim problemima, i da i tu imate neke trzavice.

Skloni ste depresiji jer ste vrlo psihički optrećeni i nemate nikakvu motivaciju niti ambiciju, i takvo stanje zaista nije dobro po vas, i poželjno je da se posavetujete sa stručnjakom iz oblasti psihijatrije ili psihologije.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!