Dnevni horoskop za 29.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 29.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 29.oktobar.

Ovan – horoskop za 29.oktobar

Puni ste elana i motivacije da obavite neke zadatke koje ste već odavno zapustili, ali ćete da se zaista iznenadite kada shvatite da su vaše projekte nadređeni dali nekom drugom, jer su smatrali da se vi niste najbolje snašli.

Na polju ljubavi su u poslednje vreme sve češće trzavice i konflikti sa partnerom, i vama je ipak glavni problem nedostatak otvorene i iskrene komunikacije.

Muči vas grlobolja i pookupajte da pijete neke tople napitke i da uzimate analgetike, pa i pratite da ne dođe do povišene temperature i da stanje ne postane ozbiljnije.

Bik – horoskop za 29.oktobar

Naporan trud i rad se danas na žalost neće isplatiti, i žao vam je jer ste svesni da neki drugi ljudi jednostavno imaju više sreće iako rade i zalažu se mnogo manje od vas, ali ipak uspevaju da sve postignu i brže i lakše.

Usamljeni ste i već postajete svesni da ako se vi ne promenite i ne prilagodite, nećete ni uspeti da ostvarite neku kvalitetnu vezu koja će da potraje, a jako želite da se skrasite i da zasnujete svoju porodicu.

Imate česte vrtoglavice i bolove u grudima, pa uradite EKG i proverite neke parametre srčane funkcije, jer je moguće da imate neke probleme u smislu aritmija ili popuštanja srca kao pumpe.

Blizanci – horoskop za 29.oktobar

Imaćete danas neku odličnu poslovnu ponudu koju ćete da bez razmišljanja i odbijete, jer niste spremni da radite prekovremeno i da često putujete, a da plata ostane fiksna i da jedva sastavljate i dalje kraj sa krajem.

Partner nema za vas razumevanja i vrlo je naporan i tvrdoglav kada nešto naumi, i vama je svega preko glave, pa ste sve više rešeni ili da napravite pauzu u vezi ili da najzad i raskinete.

Imate česte upale mokraćnih kanala i/ili mokraćne bešike, pa vam dizurične smetnje stvaraju vrlo neprijatne probleme, i potrebno je da se obratite lekaru kako biste na vreme rešili to stanje.

Rak – horoskop za 29.oktobar

Radite posao koji vam nije ni zadovoljstvo ni neka primarna želja, pa ste svesni da uzaludno vi i trošite neke svoje potencijale, i sve više razmišljate da potražite neko novo radno mesto ili da pak i počnete privatni biznis sa nekim svojim prijateljem.

Imate sklonosti da stalno ulazite u neke tajne veze i nepromišljene prolazne avanture, ali sve to ne bi bio problem da ste vi takav karakter ličnosti, i da se svaki put ne zaljubite i onda ostanete da vi samo patite i da pokušate da prebolite sve to, jer mislite da niste uspeli i da niste vredni ljubavi.

Problemi sa sinusima su postali već hronični i zadaju vam dosta muke, pa je potrebno da možda primenite i neke alternativne metode, jer je na kraju jedino rešenje operacija, od koje se veoma bojite.

Lav – horoskop za 29.oktobar

Ne volite osobe koje su podmukle i koje uspevaju da nešto ostvare tako što se ponašaju kao neke ulizice i postaju i uobražene kada postignu svoje ciljeve, i vama zaista ne prija kolektiv u kome radite, jer ne možete da se uklopite sa takvim tipom ljudi, pa posledično i vaš posao dosta trpi.

Nemate živaca da stalno slušate partnerova prebacivanja i neke drame oko vašeg ponašanja, i vi smatrate da ste pogrešili kada ste odlučili da počnete sa tom osobom zajednički život, i želite da sve prekinete ali ne znate kako, jer vam je stalo do mišljenja porodice i okoline, možda i previše.

Imate probleme sa hemoroidima, i strah vas je da situacija ne postane gora, ali je medicina zaista uznapredovala i vrlo lako možete da taj problem rešite kratkotrajnom intervencijom.

Devica – horoskop za 29.oktobar

Vaš najveći neprijatelj jeste vaša nesigurnost i brzopletost u donošenju odluka, pa pokušajte da manje srljate u neke ideje i planove, i da razmislite racionalnije pre svakog sledećeg postupka.

Partner vam nije veran i vi na to dugo sumnjate, ali pošto nemate dokaza vi samo sebe izjedate i sekirate, dok on uživa i sedi na dve stolice jer je sa vama pre svega iz koristi i nema tu zaista neke prave ljubavi.

Problemi sa probavom mogu biti posledica loše ishrane ili nepravilnog načina života uopšte, ali i nekih hroničnih upalnih crevnih oboljenja, pa ipak proverite na vreme i kod specijaliste o čemu se stvarno i radi.

Vaga – horoskop za 29.oktobar

Smatrate da ste zaista dali svoj maksimum u radu, i smeta vam jer nadređeni ne umeju da cene sva vaša zalaganja, i jer se prave naivni nkada im pomenete unapređenje ili makar neki manji novčani bonus kao podsticaj za dalja zalaganja.

Usamljeni ste i već dugo nemate sreće u ljubavi, ali je vama važno da ne srljate u neke nove veze i avanture, jer ne želite da se po svaku cenu vezujete za nekoga, sve jer je vreme da se skrasite i da osnujete porodicu.

Imate probleme sa stalnim promenama raspoloženja, i skloni ste da budete i depresivni i nekada i anksiozni, pa nije sramota zaista da se obratite stručnjaku za pomoć, te i da za početak krenete na psihoterapiju.

Škorpija – horoskop za 29.oktobar

Radite stalno prekovremeno i zalažete se za svaki projekat do detalja, i na kraju ne uspete da se istaknete i da zaradite dovoljno sredstava da živite jedan normalan i kvalitetan život, pa ste sve skloniji da razmišljate da date otkaz i počnete neki svoj posao, tako što ćete da pozajmite novac od prijatelja, ili u banci da podignete kredit.

Neka osoba koja vam se dopada, postala je vrlo navalentna i naporna i niste zamišljali u startu da ste toliko različiti, i tako obično i biva kada pomislite da nekoga poznajete, ali u stvari ste sami u glavi tu osobu uzdigli na pijedestal.

Muka vam je i stalno imate neke stomačne tegobe i bolove, ali one možda nisu vezane striktno za digestivni trakt, pa uradite najpre krvnu sliku i onda i dalje postupajte u skladu sa time šta je ipak i zaista tačan uzrok problema.

Strelac – horoskop za 29.oktobar

Vama je posao pravo zadovoljstvo, i radite ga sa puno motivacioje i volje, i praktično ste vi jedan pokretač celog tima, i presrećni ste jer imate sve šanse da se pokažete i dokažete u svojoj struci.

Ljubav vam je danas naklonjena, i u vezi sa partnerom sve funkcioniše savršeno, i ne možete da se otrgnete utisku da je sve onako kako ste i nekada sanjali i maštali, pa vas je strah da takva vaša sreća ne prođe prebrzo, i da se nešto ne pokvari.

Zdravlje je najzad odlično, i možete da se opustite i da ne brinete makar na tom polju jedan duži period.

Jarac – horoskop za 29.oktobar

Nije pravi trenutak da date otkaz i da počnete sopstveni posao, pa se malo strpite jer danas možda nije vaš dan, i već sutra će stvari da krenu na bolje.

Niste spremni da počnete neku novu romansu, jer još uvek živite u prošlosti i razmišljate o bivšem partneru koga niste sasvim preboleli.

Bolovi u vratnoj kičmi vas već dugo muče, i potrebno je da za sam početak radite neke lakše vežbe kako se ne biste ukočili, ali svakako se što pre javite lekaru za pravovremenu terapiju.

Vodolija – horoskop za 29.oktobar

Niste sigurni u neke svoje odluke, i danas zaista nije dan za neke nagle promene, pa se malo više strpite i nemojte biti nepromišljeni, i najvažnije od svega jeste da ostanete pribrani i racionalni, i da neke kritike nadređenih ne shvatate sasvim i suviše lično.

Neko koga ste nedavno upoznali, želi sa vama da ostvari neku lepu romansu, ali vama sada više prija neobavezna avantura, jer vam je važnija karijera i da se ostvarite na profesionalnom polju.

Muči vas bol u kostima i mišićima, pa je potrebno da malo više vežbate i da unosite vitamine i minerale, jer ste zbog sedećeg načina života sasvim smanjili funkciju lokomotornog sistema na jedan minimum koji nije zdrav.

Ribe – horoskop za 29.oktobar

Dan je kao stvoren za neke velike uspehe i postignuća, pa ne oklevajte i radite sa maksimumom snage i energije, kako biste najzad i ostvarili svoje želje i ambicije, jer je sada pravi trenutak za velika dela.

Ljubav vam je danas u procvatu, i želite da sa partnerom odete na neko romantično putovanje i da sve oko sebe zaboravite makar na kratko, i da se pretvarate da na svetu ne postoji niko osim vas dvoje, i vaše romanse i nežnosti koju dajete jedno drugom.

Zdravlje vam i nije najbolje, pre svega u smislu hormonskog disbalansa, pa proverite funkciju štitne žlezde i počnite da uzimate potrebne lekove koji će da izbalansiraju nivo hormona u krvi.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!