Dnevni horoskop za 29.jun 2019

Dnevni horoskop za 29.jun 2019

Dnevni horoskop za 29.jun možete čitati ispod.

Ovan – horoskop za 29.jun

Ne treba da radite pet stvari u isto vreme, jer tako gubite i fokus i rasipate energiju na sve strane, pa ništa nije kompletirano i odrađeno kvalitetno.

Skloni ste da flertujete sa nekim ko je zauzet i ko je prijatelj vašeg partnera, jer smatrate da je to jedan bezazlen i zanimljiv način da sebi ulepšate dan.

Hronično ste umorni, a ne možete da spavate i to vas čini nervoznim i razdražljivim.

Bik – horoskop za 29.jun

Kolegama smeta vaše stalno nametanje stavova i mišljenja, i oni žele da vas sabotiraju jer ste im trn u oku i jer smatraju da ne zaslužujete da budete povlašćeni u odnosu na njih.

Najpre treba sami da shvatite šta želite i da ne prebacujete partneru svaku sitnicu, jer u suštini vas plaše neke obaveze i vezivanje na duže staze.

Imate probleme sa zglobovima i mišićima, ali ne možete da mirujete kako vam je savetovano dok se to sve ne sanira.

Blizanci – horoskop za 29.jun

Pravi je trenutak da pokažete svoj puni potencijal i da se dokažete nadređenima ako želite da napredujete i dobijete veću platu.

Umara vas partnerova sumnjičavost i ljubomora, i ne želite da se stalno nekome opravdavate i da se i osećate sputano i zarobljeno u vezi u kojoj ste dugo.

Muči vas glavobolja i morate da pronađete osnovni uzrok tegoba koje su već postale hronične.

Rak – horoskop za 29.jun

Manje pričajte a više delajte, i sve će na kraju da dođe na svoje i da se realizuje kao ste se i nadali i očekivali.

Sanjarite o nekoj idealnoj vezi, a ne vidite da se patner zaista trudi da vam u svemu ugodi i da vas voli iskreno iželi sa vama da stvara budućnost.

Odlično zdravlje i opšte stanje organizma.

Lav – horoskop za 29.jun

Uspeli ste da se nametnete kao lider u nekom projektu, i veoma ste zadovoljni jer ste svesnio da ste dali maksimum i vama je satisfakcija da se vaš rad poštuje i ceni onako kako i zaslužujete.

Neko se sa vama poigrava, a vi verujete u sve romantične i nežne reči, pa pazite da ne budete povređeni na kraju svega.

Pripazite se povreda ili manjih nezgoda, koje će da vam samo stvore neke neplanirane poteškoće i da vas namuče jer ste bili nepažljivi.

Devica – horoskop za 29.jun

Dugo želite da promenite posao, pa je sada pravi trenutak da potražite ono u čemu biste se nešto i bolje snašli, jer ste se premorili i ne želite da radite ono što vas ne ispunjava i ne motiviše.

Bivši partner vas moli da mu date drugu priliku, ali to i nije baš pametno jer se on nije ni malo promenio i sve ćete opet da proživljavate kao i prvi put.

Opteretili ste se prekomernom telesnom težinom, ali ne možete da smršate preko noći, te je pak i poželjno da promenite neke navike i ishranu, i da više vežbate.

Vaga – horoskop za 29.jun

Pravi je trenutak da zablistate i da se istaknete na poslu, jer ste dobili odličnu ponudu i projekte za koje ste motivisani i koji su vam zaista po volji.

Smatrate da ste samo vi ulagali u odnos sa partnerom, i da on ne želi da vam se posveti i da baš i nije angažovan oko vaše zajedničke budućnosti.

Prehlčada vas muči već duže vreme i ne možete da se sami izlečite, već da se obratite lekaru za savet i da mirujete.

Škorpija – horoskop za 29.jun

Umara vas jednoličnost i nedostatak izazova na poslu, pa ste rešeni da potražite neko novo radno mesto, ali je savet da ne dajete otkaz dok ne pronađete novi posao, jer vam je novac potreban.

Neočekivani susrret sa poznanikom na koga mislite već duže vreme, može da dosta toga promeni i da vam se osmehne neka lepa i nova romansa, pošto ste dugo usamljeni.

Poslednjih dana vam je često muka i osećate gorušicu, pa je pametno da uradite analize i da odete kod specijaliste.

Strelac – horoskop za 29.jun

Ne treba da se ponašate neodlučno i neodgovorno, i da pred kolektivom pokazujete slabosti koje oni mogu i hoće da olako i iskoriste protiv vas već prvom prilikom.

Neko pokušava da vas impresionira i da vas osvoji, ali vi na njega uopšte ne obraćate pažnju jer niste preboleli osobu sa kojom ste dugo bili zajedno.

Proverite krvnu sliku, jer su vam na poslednjoj kontroli bile značajno povišene vrednosti holesterola i triglicerida.

Jarac – horoskop za 29.jun

Pauza u radu vam nije ni najmanje bila potrebna, i sada ne možete nikako da se vratite u željeni ritam i da se ponovo pokažete u dobrom svetlu kako ste navikli svoje poslodavce.

Nemate vremena ni živaca da se raspravljate sa partnerom, pa će nedostatak razumevanja i neke otvorenije komuinikacije i da bude na kraju poguban za vaš odnos.

Prekontrolišite vid jer sve lošije percipirate nadražaje i oči vas bole od naprezanja i pokušaja da zanemarite činjenicu da vam je potrebno da nosite dioptrijske naočare.

Vodolija – horoskop za 29.jun

Lako se iznervirate kada stvari ne idu onako kako ste planirali, ali nije samo na vama potpuna odgovornost, već i na nadređenima koji sve žele da prolongiraju pošto nemaju sredstava da sve finansiraju.

Patite za partnerom pošto ste nedavno raskinuli, i nije vam do izlazaka i zabavljanja sa onima koji vam se uporno udvaraju.

Ne možete da spavate i hronično ste premoreni i anksiozni.

Ribe – horoskop za 29.jun

Gubite vreme na neke rasprave sa kolegama i na opravdavanje svojih postupaka, umesto da se vi i saberete, i da najzad i završite ono što ste planirali i već davno započeli.

Prija vam samoća i ne želite da se upuštate u neke neozbiljne avanture i kratkoročne veze, jer ste sazreli i shvatili da je vreme da potražite srodnu dušu sa kojom ćete da se skrasite.

Imate neke ozbiljne probleme sa perifernim venama, i možda će čak biti potrebna i operacija na kraju.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!