Dnevni horoskop za 29.jul 2019

Dnevni horoskop za 29.jul 2019

Dnevni horoskop za 29.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 29.jul

Posao vam se sveo na gomilu bespotrebne papirologije, pa vi imate utisak da radite sve osim onoga za sta ste plaćeni, ili makar neka vam za sav dodatni posao povećaju platu.

Niste srećni sa sadašnjim partnerom iako to ne želite da priznate ni sebi ni njemu, i zapitajte se gde takva veza vodi i kako će vam tek biti u budućnosti.

Muče vas desni, i možda je najbolje da se obratite svom stomatologu i da na vreme počnete sa rešavanjem problema.

Bik – horoskop za 29.jul

Potrebno vam je sve više novca za ispunjenje osnovnih potreba, a o nkom putovanju i kupovini da i ne govorimo, te vi zato morate mnogo više da radite nego ranije, i sve to vas donekle vrlo i deprimira.

Partner vam ne posvećuje dovoljno pažnje, te sve više pažnje posvećuje sporednim stvarima kao što su izlasci sa društvom i raznorazna gluvarenja, ali opet ako budete malo strpljivi, možda ga i prođe.

Preosetljivi ste na sve spoljašnje faktore, buku, svetlost, bukvalno sve vam smeta, i izolujte se i osamite ako vam to u ovom trenutku najviše prija.

Blizanci – horoskop za 29.jul

Poslovne prilike koje vam se ukazuju u poslednje vreme sve su učestalije, tako da ne znate gde ćete pre, pa samo jedno po jedno rešavajte, tako je najbolje.

Tugu zbog nedavnog raskida lečite sslatkišima, ali ne brinite, naići će neko novi i to brže nego što ste se nadali, te vi svog starog partnera pustite neka ide svojim putem, sve je verovatno da vas on i nije bio vredan.

Muče vas bolovi u želucu, i manje se sekirajte za bespotrebne stvari, jer sve će pre ili kasnije doći na svoje mesto.

Rak – horoskop za 29.jul

Započeli ste jedan posao i nikako da ga privedete kraju, a već je vreme da sednete i organizujete se najpre kako treba, a da onda zaista organizovano i vredno i prionete na rad.

Već neko vreme vam se po glavi mota jedna osoba koju ste upoznali na skorijoj žurki, i vi nikako da je izbacite iz svojih misli, pa ste rešeni u svojoj nameri da dođete do njenog kontakta i da joj na kraju i pošaljete sms.

Problemi sa sinusima, kašalj i kijavica vas prate danima unazad, pa je pametno da i izmerite temperaturu i da otvorite bolovanje, jer ne možete u takvom stanju da radite.

Lav – horoskop za 29.jul

Veoma je povoljan dan za posao, pa čak i ako vam ništa drugo ne bude išlo od ruke, posao danas baš i sigurno hoće, i zato prionite na rad i nemojte da se olenjite.

Za to što ste rastavljeni od voljene osobe ne krivite sebe, već druge, i vaša cela okolina vam je kriva što je vaša ljubav naišla na krizu, ali poorazgovarajte otvoreno sa partnerom i prebrodite to što vas muči i razdvaja.

Bolovi u krstima vas zaista hronično muče, i ne držite teške stvari i ne dižite teške predmete, već i prepustite to jačima od sebe ili pak onima kojima je to posao.

Devica – horoskop za 29.jul

Iako niste previše takmičarski nastrojeni, kolega iz kancelarije jeste, i baš zato mu pokažite šta znate, kada već toliko insistira da bude pobeđen.

Plenite zadovoljstvom, i konačno ste našli svoju srodnu dušu, pa se opustite i uživajte u prelepim i nežnim trenucima.

Porodica je veoma zabrinuta za vaše zdravlje, ali vi ih ubeđujete da je sve u najboljem redu, ali, zapitajte se i sami na kraju krajeva da li je to zaista tako.

Vaga – horoskop za 29.jul

Od kad znate za sebe volite da se takmičite sa drugima, a posebno volite da pobeđujete, jer vi niste navikli na gubitke i to vas je i dovelo na dobru poziciju u kojoj se trenutno nalazite, te i danas ćete pokazati svoja umeća i ostvariti izuzetne rezultate.

Svi se vrlo protive vezi sa vašim novim izabranikom, ali ipak vi ih ne slušate i terate po svom, pa i na kraju pokušajte da ih bolje upoznate, ko zna, možda i svi vaši bližnji prihvate tu novu ljubav.

Ne biste smeli da trpite bolove bilo koje vrste, te je vreme da budete odgovorniji prema sebi i zato što pre idite lekaru.

Škorpija – horoskop za 29.jul

Kolege vas veoma poštuju, jer ste pre svega uvek iskreni i otvoreni prema njima, vredni ste i hoćete svakome od njih i uvek da priskočite u pomoć, pa vaši kvaliteti kao kolege i čoveka i danas će zasijati u punom sjaju.

Iako ste već duže vreme sami, vama to ne smeta, već i naprotiv, savršeno vam odgovara. Ne treba vam niko osim onih osoba koje vi odaberete i pustite u svoj svet.

Sport je oduvek bio vaša jača strana, i on vas čini zdravijim i kvalitetnijim čovekom, pa i ako ste se malo zapustili, vratite se aktivnostima nikada nije kasno za to.

Strelac – horoskop za 29.jul

Energiju rasipate na neke nevažne sitnice i detalje, i bićete na kraju u problemu da ispoštujete zadate rokove, što će na nadređene ostaviti pogrešan utisak da ste nbeodgovorna i lenja osoba.

Imate neku potrebu da sebi dokažete da ste u svemu posebni i najbolji, pa ste skloni da partnera stavljate na razne testove i da iskušavate njegovu ljubav i strpljenje, ali pazite se jer se to može i vrlo loše po vas završiti.

Proverite sluh jer ste nedavno imali ozbiljnu zapaljensku infekciju srednjeg uva i ona je možda ostavila veće posledice nego što ste pomišljali.

Jarac – horoskop za 29.jul

Nikako ne možete da neki zadatak privedete kraju, jer ste pre svega pedantni i želite da sve odradite dobro, ali vam vreme izmiče i morate da date sve od sebe da uradite ono za šta drugi smatraju da niste dovoljno iskusni i sposobni.

Iako ste duže vreme sami, vama to na neki način i prija, jer ste dugo bili u vezi u kojoj ste samo vi pravili kompromise i to vas je na neki način i umorilo i iscrpelo emotivno.

Stalno imate probleme sa nesanicom i glavoboljnom, pa ako to niste shvatali ozbiljno, možda je sada pravo vreme da uradite neke analize i da najzad utvrdite koji je pravi razlog vašeg hroničnog stanja.

Vodolija – horoskop za 29.jul

Konkurisali ste za neki posao i nikako ne stiže odgovor da li ste primljeni ili ne, a vi ste požurili da date otkaz i trenutno nemate nikakva primanja pa ste prinuđeni da pozajmljujete novac i da se zadužujete.

Imate neki iznenadni poziv od osobe koju dugo niste videli ni čuli, i sastanak na koji izađete može da vam u mnogome promeni život, i da se nađete u jednoj prelepoj romansi i da letite od sreće i uzbuđenja.

Proverite krvnu sliku, jer je moguće da ste anemični, pošto ni najmanje ne vodite računa kako se hranite niti obraćate pažnju na svoje zdravlje, jer vam je sve drugo prioritetnije od vas samih.

Ribe – horoskop za 29.jul

Počinju da vas umaraju i opterećuju sve veće obaveze na poslu, jer vi dajete svoj maksimum ali nema ni unapređenja niti adekvatne materijalne satisfakcije, pa se i osećate iskorišćeno i veoma ste nezadovoljni celokupnom situacijom.

Skloni ste da flertujete sa kolegama sa posla, ali treba da shvatite da avantura nije dobar izbor, jer sutra treba opet da se sretnete sa tom osobom, i emocije mogu da vas ometaju u dobrom i jasnom obavljanju poslova i da naruše profesionalni odnos.

Zdravlje vam je zadovoljavajuće, jer ste ostali dosledni sebi i ispoštovali neke lekarske savete i preporuke.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!