Dnevni horoskop za 29.decembar 2019

Dnevni horoskop za 29.decembar 2019

Dnevni horoskop za 29.decembar.

Ovan – horoskop za 29.decembar

Ne treba da se nikome pravdate za svoje odluke, jer ako vi snosite odgovornost možete da uradite po svojim planovima.

Imate sreće u ljubavi danas, i blistaćete od nežnosti i pažnje kojom vas voljena osoba obasipa.

Imate neke hronične probleme sa vidom i morate da se javite lekaru, posebno ako ste vozač.

Bik – horoskop za 29.decembar

Nemate vremena ni za šta, i umesto da se nekako smirite, te i bolje organizujete, vis te počeli da paničite i tako samo pravite veće greške i propuste.

Partner vas stalno za nešto optužuje i izaziva neke svađe i razmirice među vama, i sve više imate utisak da pokušava da inicira raskid.

Imate česte probleme sa upalama respiratornih sluznica, pa je potrebno da uzimate lekove i tople napitke, i da pazite da ne dobijete upalu pluća.

Blizanci – horoskop za 29.decembar

Danas je vaš dan na poslu, i najzad ste dobili šansu i da radite ono što volite, i da zaradite odlično i da na kraju dođete na lidersku pozicuju, i uz sve vas i kolege vole i poštuju.

Skloni ste da se upuštate u neke prolazne veze i avanture, ali je problem jer već imate partnera i ne prezate od toga da ga prevarite.

Morate da se malo bolje brinete o sebi i da ne ignorišete uporno neke sasvim ozbiljne simptome koji su sve učestaliji u poslednje vreme.

Rak – horoskop za 29.decembar

Ako niste zaposleni, već danas vi možete da očekujete poziv na razgovor po konkursu koji je baš i nedavno završen, pa se spremite najbolje što možete i ne propuštajte šansu.

Imate nekog tajnog obožavaoca, ali vama ne prija jer je ta osoba vrlo navalentna i stalno vas zove i šalje poruke, i morate da joj stavite do znanja da vas to umara i opterećuje.

Boli vas glava i nikako niste dobre volje, jer kada imate napade migrene treba vam samo mir i tišina, i zamračena prostorija dok bol ne prođe.

Lav – horoskop za 29.decembar

Potrebno vam je vremena da razmislite o nekim poslovnim ponudama, ali ne morate da prihvatate ono što vama ne prija, i možete da ostanete na istoj poziciji ako ste zadovoljni.

Niste srećni u vezi sa partnerom, i sve češće se vraćate na analizu nekih bivših romansi, i poredite sadašnju vezu sa onima koje su se raspale, i koje su bile jednako loše.

Morate da se pobrinete za promenu terapije koju koristite protiv hipertenzije, jer je jasno da ako su simptomi i dalje prisutni, nije odgovarajuća kombinacija lekova.

Devica – horoskop za 29.decembar

Radite kako ste vi zamislili, ali ne ulazite u raspravu sa nadređenima, jer ćete na kraju vi da ipak i izvučete deblji kraj.

Ako ste slobodni, vi imate priliku da upoznate nekoga ko je vaša srodna duša, i da se skrasite i osnujete u skorije vreme svoju porodicu.

Imali ste nedavno jednu težu upalu srednjeg uha, pa je važno da kontrolišete sluh kako biste najzad i na vreme prenebregli neke komplikacije, a koje su i opasnije nego što mislite.

Vaga – horoskop za 29.decembar

Danas nije vaš dan, i najviše biste voleli da ste mogli da ostanete kod kuće, ali ne treba da se baš i previše nervirate, jer sve što danas krene naopako, popravićete već sutra.

Kada ste se obavezali partneru na večnu ljubav, niste računali da će sve i da bude kako on želi i da ćete samo vi da pravite kompromise, pa vam je brak u krizi i sve se češće svađate.

Imate probleme sa upalama mokraćne bešike, i morate da ih adekvatno i izlečite, kako ne biste pak i imali neku opasniju disfunkciju bubrega.

Škorpija – horoskop za 29.decembar

Nije pravi trenutak da tražite dodatni posao radi neke ekstra zarade, jer i ovako jedva postižete da sve obaveze završavate u predviđenim rokovima.

Morate da se potrudite da date sebi šansu, i da najzad i zaboravite prošlost i da krenete da izlazite i da upoznajete nove ljude oko sebe.

Proverite krvnu sliku, pre svega sa osvrtom na vrednost šećera i masnoće u krvi, jer imate rizik od nastanka metaboličkog sindroma.

Strelac – horoskop za 29.decembar

Sve radite preko volje, kako biste samo što pre otišli na odmor, i razmišljate da u međuvremenu i potražite neki drugi posao, jer ovaj vam zaista ne pruža priliku da pokažete nikakve kvalitete koje realno posedujete.

Partner želi da zajedno počnete da živite, ali vama je karijera trenutno prioritetna i niste spremni da činite više ustupke bilo kome.

Skloni ste da se nervirate i da vas zato boli i želudac i da vam se srce uzlupa, te i da imate osećaj knedle u grlu, i morate nekako da smanjite stres.

Jarac – horoskop za 29.decembar

Postali ste preosetljivi i zato ne možete da se oduprete nekim problemima koji su svakodnevna pojava u vašem poslu, i ako nešto ne promenite stvarno ćete da se razbolite od nerviranja.

Partner pokušava da vam pomogne da rešite neke probleme, ali ne razume da vam je trenutno potrebno samo da vas ostavi na miru, dok se malo ne sredite.

Imate česte probleme sa kičmom i velikim zglobovima, te ste skloni da se ukočite i morate da promnenite najpre način sedećeg života, a onda i da uzimate minerale i vitamine i da jačate i kosti i zglobne strukture.

Vodolija – horoskop za 29.decembar

Nadređeni vam stalno daju lažna obećanja, i stalno kasne i sa novim projektima i sa platom, pa vas sve to nervira i nemate izbora, a ne možete da trpite više posao koji ste prinuđeni da radite.

Muči vas ljubomora i stalno ste sumnjičavi da li vas partner vara, ali ne treba da slušate priče zlonamernika, jer vas voljena osoba pre svega poštuje i vi nju dobro poznajete.

Muka vam je i stalno ste skloni nekim prehladama stomaka, ali je to pre svega jer se i nepravilno hranite, pa i ne vodite računa o imunitetu.

Ribe – horoskop za 29.decembar

Napunili ste baterije na zasluženom odmoru, i vratili ste se spremni da počnete nove projekte i da se pokažete u još boljem svetlu nego ranije, jer ste doneli neke odluke kako da unapredite najzad sopstvenu karijeru.

Patite za nekim ko to zaista ne zaslužuje, i morate da se otrgnete iz prošlosti ako mislite da pak i krenete dalje.

Imate česte probleme sa bolom ispod desnog rebarnog luka, pa je možda po sredi kamen ili upala žučne kesice, i uradite ultrazvučni pregled.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!