Dnevni horoskop za 28.septembar 2019

Dnevni horoskop za 28.septembar 2019

Dnevni horoskop za 28.septembar.

Ovan

Mada imate zaista puno obaveza i planova, ne treba da se unapred nervirate, jer sve postižete dobrom organizacijom i pametnim podelama projekata na svoje saradnike u timu u kome radite.

Pokušajte da se malo pokrenete i da prestanete da živite u svetu mašte, jer iako ste raskinuli sa osobom koju ste mnogoi voleli, to zaista nije smak sveta i naći ćete nekoga ko će umeti da vas više i voli i poštuje.

Skloni ste da često menjate raspoloženje i ponašanje, pa se posavetujte sa psihologom kako ne biste zapali u stanje depresije i anksioznosti.

Bik

Preterano sebe umarate i treba da pazite da ne napravite neke krucijalne i bespotrebne greške, u želji da se dokažete i pokažete koliko možete i znate.

Nemate strpljenja i razumevanja za partnera i želite da raskinete vezu, jer smatrate da ste se samo vi trudili i pravili kompromise i da niste zaslužili da vas osoba koju volite tako manipuliše.

Uzimajte više vtamina D i tečnosti, jer vam u poslednje vreme pokazatelji funkcije bubrega i nisu baš najbolji.

Blizanci

Danas nije dan za realizaciju nekih velikih ideja i planova, jer nekako ništa neće da ide onako kako ste zamislili, pa možda jeste najpametnije da odradite neke manje projekte, te i sve ostalo ostavite za sutra.

U ljubavnom aspektu ste danas i više nego zadovoljni, i situacija je nikada bolja, te baš uživate u svakom trenutku sa voljenom osobom.

Pokušajte da češće proveravate stanje štitne žlezde, jer neki simptomi koje imate mogu biti jasan pokazatelj poremećaja funkcije ovog važnog endokrinog organa.

Rak

Veliki ste materijalista i sve radite samo kako biste što pre i što više uvećali svoja materijalna sredstva, i ne obazirete se na druge, pa vas saradnici ne vole jer ste sebični.

Neko vas namerno provocira i širi neproverene tračeve da vas partner vara i da vas laže, ali ne verujte takvim zluradim komentarima, jer makar osobu koju volite poznajete dobro.

Stalno ste pod stresom, i to je razlog i glavobolje i nesanice, ali i nekih drugih mnogih smetnji u organizmu koje morate da nađete načina da rešite.

Lav

Imate potrebu da se stalno usavršavate i da napredujete više u poslu koji radite, pre svega jer radite ono što volite i zaista vam ništa ne predstavlja problem i poteškoću, a to se vidi i po rezultatima.

Najzad ste uspeli da rešite neke sitne čarke i nesuglasice sa voljenom osobom, te i možete danas reći da je u ljubavi sve u najboljem redu i da se osećate kao na početku vaše romanse.

Ne vodite dovoljno računa o svom zdravlju, te i uporno ignorišete neke ozbiljne simptome iako znate da to ne biste smeli ni trebali da radite.

Devica

Vama je ambicija zaista najveći neprijatelj, jer ste na sve spremni samo da ostvarite i ono posve i nerealno što ste zaželeli, i ljutite se na druge a ne vidite da sami preterujete.

Morate da pokažete malo više razumevanja i tolerantnosti za svog partnera, jer on ima neke svoje probleme, a vi se vodite nekim trećim osobama i njihovim mišljenjima i puštate da se mešaju u vašu vezu.

Zdravlje vam je sasvim dobro, i najzad ste se oporavili i doveli svoj organizam u jedno odlično stanje, pa nemojte sve da opet pokvarite i ponašajte se odgovornije prema sebi.

Vaga

Naravno da je zdrava ambicija dobra za napredak i za motivaciju u radu i karijeri, ali vi ste baš i preterano željni da se dokazujete i pravite stalno iste greške, jer brzate i pokušavate da sto stvari uradite odjednom.

Iako ste vrlo srećni u ljubavi i odnos sa partnerom nema nekih većih trzavica, vi ne umete da pravite kompromise i ne odustajete od nekih svojih nauma po svaku cenu.

Sve vam je češće muka i patite od gorušice, pa promenite ishranu ali uradite i neke osnovne analize želudačne funkcije i stanja jednjaka.

Škorpija

Olako ste zaboravili koliko su vam neki prijatelji i saradnici pomagali da napredujete u karijeri, i ne smete biti nezahvalni i oholi kada je njima potrebna neka pomoć ili samo preporuka za novo radno mesto.

Ne želite da krenete dalje, jer realno još uvek niste preboleli nedavni raskid veze i nemate snage da se sa prijateljima raspravljate da vam trenutno samoća više prija dok sve ne odbolite.

Imate neke probleme sa perifernom cirkulacijom, i noge su vam stalno otečene i bolne, i otežano se krećete.

Strelac

Sasvim ste se dobro organizovali, vredno radite i puni ste pozitivne energije i motivacije, pa ni rezultati naravno neće da izostanu.

Guši vas neka partnerova potreba da sve ubrza i da što pre organizuje vaš zajednički život i budućnost, i ne obraćajući pažnju na vaše želje i na to da li ste vi spremni na tako veliki korak.

Muči vas glavobolja i migrene su sve češće i jače, pa vam u vreme napada prija mir i tišina, inače ste vrlo razdražljivi i bol vas parališe.

Jarac

Dan je idealan da pozavršavate neke ranije započete projekte, i sve će da se odvija sasvim lepo, i nesmetano i brzo, i da ispadne na kraju i mnogo bolje nego što ste mogli da zamislite.

Nekako ste počeli da se ponašate odsutno i hladno u odnosu sa partnerom, i on iako nije po svojoj prirodi ljubomoran i/ili posesivan, počinje da sumnja da mu niste verni ili da ga lažete za svoja osećanja.

Proverite krvnu sliku jer ste stalno bledi i umorni, i moguće je da ste anemični, i kada vi utvrdite uzrok onda pronađite i adekvatnu terapiju u konsultaciji sa lekarom.

Vodolija

Ne možete nikako da pronađete rešenje za lošu materijalnu situaciju u kojoj ste se našli, a već ste se previše i zadužili kod banaka, poznanika i prijatelja, a novac vam je neophodan da realizujete neke skupe projekte za koje imate vremenski rok završetka.

Nemate vremena da se zamajavate nekim prolaznim flertovima i avantuirama, i neke kolege koje vam jasno stavljaju do znanja da takav odnos sa vama žele, počinju da vas vrlo nerviraju.

Proverite krvni pritisak, jer imate sve više jasnih simptoma hipertenzije, koji se i pogoršavaju i baš postaju sve učestaliji i brojniji.

Ribe

Sve vaše ideje su jako lepo prihvaćene od strane saradnika i nadređenih, i imate realno i jasno sve predispozicije da ostvarite napredak u karijeri koji ste dugo želeli.

Iako je neko uporan da vas osvoji i na svaki način pokušava da vam se približi, vi to odbijate jer još niste spremni da krenete dalje.

Muči vas problem sa sluhom, i moguće je da je neka skora akutna upala srednjeg uha ostavila mnogo veće posledice nego što ste mislili.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!