Dnevni horoskop za 28.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 28.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 28.oktobar.

Ovan – horoskop za 28.oktobar

Najzad na poslu sve ide prema planu, i nemojte da prokockate odlične prilike koje su vam se ukazale da ostvarite sve svoje želje i ambicije.

Srećni ste sa partnerom i najzad sasvim emotivno ispunjeni, pa uživate u svakom zajednički provedenom romantičnom trenutku, i planirate uveliko i zajedničku budućnost.

Vama je nesanica veliki problem, i stalno ste rasejani i nervozni, pa i rizikujete neke povrede zbog nepažnje, i čuvajte se u saobraćaju ili ako radite neki rizičan posao.

Bik – horoskop za 28.oktobar

Veliki ste taktičar i logikom uspevate da rešavate sve probleme u trenutku, pa su nadređeni zadovoljni vašim radom, i uskoro možete da očakujete i unapređenje.

Imate šansu da ostvarite neka lepa poznanstva koja iz prijateljstva mogu da prerastu u nešto više, ali samo ako vi to budete poželeli i potrudili se da sve uspe.

Glavobolja je postala sve jača i učestalija, i javite se lekaru da utvrdite jasan i tačan uzrok svog problema.

Blizanci – horoskop za 28.oktobar

Treba da iskoristite neku odličnu šansu koja će danas da vam se ukaže na poslu, i da date svoj maksimum, jer moguće je da ostvarite svoju veliku želju i počnete d radite u inostranstvu.

Vama ne odgovara veza na daljinu i raskinućete sa partnerom, jer ne želite da ga mučite svojim stalnim sumnjama, sve to jer ste svesni da ste kao ličnost vrlo posesivni i ljubomorni.

Proverite stanje svog metabolizma, i uradite neke osnovne parametre krvne slike, sa posebnim osvrtom na nivo glukoze u krvi, a jer imate naslednu predispoziciju za insulinsku rezistenciju.

Rak – horoskop za 28.oktobar

Potrebno je da na poslu pokažete hrabrost i odlučnost, i da se suočite sa svakom preprekom koja vam se nađe na putu ka uspehu, jer ćete samo tako i moći da budete na kraju zadovoljni krajnjim rezultatom.

Vrlo ste šarmantna i harizmatična osoba, i imate puno udvarača, ali ih sve odbijate jer stalno ipak i dalje mislite na svog bivšeg partnera koga nikako da prebolite.

Muči vas upala desni i posavetujte se sa stomatologom kako biste prevenirali paradontopatiju i posledično ispadanje zuba.

Lav – horoskop za 28.oktobar

Najzad je ostvarenje ciljeva blizu i na vidiku je neka neizmerna sreća zbog ostvarenja ambicija i ciljeva, pa ako je potrebno dajte svoj dodatni maksimum i usavršite neke vrle veštine kako biste i mogli da ostvarite svoje velike želje i unovčite sve napore koje ste uložili do sada.

Danas imate sreće u ljubavi, jer je partner uvek tu za vas i trudi se da vam svaki vaš zajednički trenutak učini posebnim i vrednim pažnje.

Muči vas periferna cirkulacija i noge su otečene i bolne, pa treba da što pre pokušate da rešite pak nastali problem, kako ne bi postao teži i hroničan po svom toku.

Devica – horoskop za 28.oktobar

Niste u stanju da racionalno donesete neke odluke koje su važne za vaš tim, jer imate neke rokove i ostavili ste sve obaveze za poslednji momenat, pa vas počinje hvatati panika i pogubili ste se u svojim naporima da nekoga impresionirate.

Imate probleme u vezi jer je partner postao hladan i distanciran, i neka treća osoba se uporno trudi da se umeša u vaš odnos, te i da vam sve pokvari jer je ljubomorna na vašu sreću.

Muka vam je i stalno imate nagon na povraćanje, pa je realno da je u pitanju stres ili pak da je stomačni virus, ali opet uradite neke osnovne preglede, kako biste bili sigurni da nije u pitanju neko mnogo teže i ozbiljnije hronično stanje.

Vaga – horoskop za 28.oktobar

Konačno ste uspeli da sagledate gde grešite u svom radu, i potrudite se da sve što pre popravite, pa i prihvatite pomoć kolega ili prijatelja, jer nekada jednostavno dve glave imaju više pameti nego jedna.

Skloni ste da se upuštate u neke nepromišljene avanture i tajne veze, i takvo vaše ponašanje nije u redu prema partneru koji vas iskreno i bezrezervno voli, i samo ćete imati problem kada on sve to sazna i kada ga izgubite jer ste sedeli na dve stolice.

Muči vas stalno problem sa povišenim pritiskom, ali vi mislite da je terapija koju imate dovoljna i dobra, međutim ako se simptomi i tegobe ne povlače, morate da se javite lekaru i da promenite te lekove koje uzimate.

Škorpija – horoskop za 28.oktobar

Neko na poslu na svaki način pokušava da vam pokvari sve što ste postigli, i da za sebe preuzme vaše zasluge i ostvarenja, pa ćete danas da se sukobite sa nekim kolegama i da im baš i stavite do znanja da niste tako naivni kako oni pretpostavljaju, te i da ste ih sasvim jasno prozreli.

Imaćete sreće u ljubavi, i nakon dužeg perioda usamljenosti i tugovanja, upoznaćete neku osobu koja je za vas sasvim savršena u svakom pogledu, i osetićete opet leptiriće u stomaku, pa i vaša velika sreća će biti sasvim neizmerna i skoro pa opipljiva.

Stalno se mučite sa učestalim respiratornim infekcijama, jer vam je i imunitet slab i vremenske prilike vam ne idu na ruku, jer ste osetljivi na veliku vlažnost vazduha i česte promene spoljne temperature, pa se lako prehladite.

Strelac – horoskop za 28.oktobar

Kolege vas poštuju i cene, jer ste odličan saradnik i uvek svakome rado pomažete u neprilikama, pa ste omiljeni i uvek možete da računate na svoj tim kada vam je pomoć ili podrška potrebna.

Zaljubili ste se u nekog kolegu sa posla ili čak i u svog nadređenog, ali je ta osoba zauzeta i zaista nemate nikakve šanse, i vi samo ćutite i patite u sebi iako ste svesni da sreće ne možete da imate sa osobom koja vam je tiha patnja.

Zdravlje je sasvim solidno, i makar za sada je period stalnih problema i zdravstvenih tegoba iza vas, ali ne opuštajte se i pazite na sebe koliko god možete.

Jarac – horoskop za 28.oktobar

Imate neku jaku konkurenciju na poslu, i morate da budete vrlo oprezni i da otvorite oči, ali ipak da radite najbolje što umete i ako date svoj maksimum neće biti nikakav problem da dokažete da ste puno bolji, i da se istaknete pred saradnicima ili nekim stranim partnerima.

Neodlučni ste u ljubavi, jer imate partnera koji vas voli i koji može da vam ponudi stabilnu i lepu budućnost, ali je tu i osoba koja je vama slična po karakteru i koja je poravi avanturista, te i želi da uživa u životu, pa ste vi praktično rastrzani koju opciju da odaberete na kraju za sebe, a da ne pogrešite.

Muči vas problem sa sluhom, i neka akutna upala uha je možda ostavila veće posledice nego što ste vi startu pomišljali, pa se javite što pre lekaru specijalisti.

Vodolija – horoskop za 28.oktobar

Danas imate odličnu priliku da vam karijera zaista procveta i da uznapreduje onako kako ste dugo maštali, ali samo ako ne napravite neke brzoplete greške i propuste, te ako ne razočarate svojim manjkavostima u radu nadređene koji su vam ukazali neizmerno poverenje.

Prava osoba za vas je možda i bliže nego što mislite, pa ne oklevajte i prepustite da vas ljubav i srce vode, i ako i pogrešite to kajanje će biti slatko, i ne treba sve da shvatate preozbiljno.

Bole vas zuglobovi i mišići, i verovatno ste preterali sa sportskim aktivnostima i sa odlaskom u teretanu, a prethodno ste godinama vodili sedeći način života.

Ribe – horoskop za 28.oktobar

U svojoj firmi ste navikli da vi uvek budete glavna zvezda, i da vas svi samo hvale i uzdižu na pijedestal, pa vam sada smeta što je i neki kolega ostvario izvanredne uspehe i preti da vam baš on i pomuti slavu i poziciju koju imate u kolektivu.

Najzad ćete da ostvarite jednu lepu i kvalitetnu vezu, i osoba koju ste odabrali za partnera je ozbiljna i želi pravi i iskren odnos, pa se nekako potrudite da ovaj put sve ne pokvarite svojom tvrdoglavošću, te i pravite kada je potrebno i kompromise i stvarajte čvrst i stabilan odnos.

Moguće je da ste anemični, jer ste stalno bledi i umorni i niste imali predstavu zašto nastaju neki jasni simptomi, pa proverite najzad krvnu sliku umesto da sve pripisujete stresu.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!