Dnevni horoskop za 28.novembar 2019

Dnevni horoskop za 28.novembar 2019

Dnevni horoskop za 28.novembar.

Ovan – horoskop za 28.novembar

Niste sprmni na neke radikalne promene na poslu, ali morate da nađete način da ispoštujete pravila i norme.

Imate sreće u ljubavi, te sa emotivnim partnerom i uživate u ljubavi i danas kao i svakoga dana.

Malaksali ste i umorni, pa je verovatno da vam smetaju česte promene vlažnosti vazduha i nekih varijacija spoljnih temperatura.

Bik – horoskop za 28.novembar

Danas je dan na poslu vrlo težak i naporan, pa se potrudite da ne reagujete ishitreno i da budete što više staloženi, te i da trezveno razmislite o svakom koraku.

Muči vas neka partnerova distanciranost, i najgore je što on ne želi da razgovara o svemu tome i pretvara se kao da je sve u redu.

Muči vas glavobolja i nesanica, pa pokušajte da nađete način da se opustite i kanališete stres.

Blizanci – horoskop za 28.novembar

Radite sasvim predano i ulažete puno energije, pa se i nadate dobrim rezultatima i očekujete i baš skoro unapređenje i novčane bonuse.

Imate izgleda da upoznate neku zanimljivu osobu, koja je bliže nego što ste mislili, i od vas zavisi da li će vaše poznanstvo prerasti u prijateljski ili romantični odnos.

Proverite krvni pritisak, jer ste počeli da osećate sve češće umor i drhtavicu, pa je moguće da ste u hipotenziji.

Rak – horoskop za 28.novembar

Dovoljno je da se malo više danas posvetite poslu, te i da se distancirate od negativnosti kolega koje pokušavaju da vas sabotiraju, pa ćete uspeti da sve završite kvalitetno i na vreme.

Nemate sreće u ljubavi i stalno se preispitujete šta je u vama problem, i kako su svi vaši prijatelji pronašli svoju sreću i osnovali porodice.

Boli vas kičma i zglobovi, pa ste se ili fizički preopteretili, ili imate neku reumatsku zapaljensku bolest, te se obratite na vreme lekaru da se ne biste ukočili.

Lav – horoskop za 28.novembar

Jedva nekako uspevate sve da postignete, jer ste na sebe preuzeli previše obaveza u želji da se vi i dokažete, a ne verujete kolegama dovoljno da biste prihvatili njihovu pomoć.

Počeli ste zajednički život sa partnerom, ali je to donelo neke trzavice u vašem odnosu, jer niste u stanju da shvatite neke njegove nagle promene u ponašanju.

Imate bolove u stomaku i stalno vam je muka ili se osećate naduto, pa povedite računa i o ishrani, a i da možda nemate neki stomačni virus.

Devica – horoskop za 28.novembar

Izbegavajte danas rasprave sa kolegama ili šefovima, jer kako okenete nećete biti u pravu, i baš i rizikujete na taj način svoje radno mesto, mada vam je i tako već preko glave svih obaveza i vrlo velikog zalaganja, a koje niko ne ume da adekvatno ceni.

Mučite se u nekoj vezi koja zaista nema budućnost, te je pametnije da otvoreno porazgovarate sa partnerom i da se rastanete makar kao prijatelji, a ne na jedan ružan način i u svađi.

Imate česte respiratorne infekcije i nikako ne uspevate da popravite stanje imuniteta, pa ste baš u riziku da dobijete jaku upalu pluća, te da završite na bolničkom lečenju.

Vaga – horoskop za 28.novembar

Bolje je da za sada odustanete od neke ideje o počinjanju privatnog posla, jer i tako kuburite sa novcem, i nemate realno nikakav kapital, a nije pametno da se zadužujete unapred.

Morate da se ponašate malo zrelije u vezi, te da razumete da partner ima i neke svoje probleme, i da ne može stalno da bude raspoložen i da se vama posveti, te i da vas animira po ceo dan.

Muči vas bol u donjem stomaku, i sva je verovatnoća da imate akutnu upalu mokraćne bešike, pa odradite neke osnovne analize uruina i ultrazvučni pregled.

Škorpija – horoskop za 28.novembar

Radite previše za neka mizerna primanja, i rešeni ste da što pre potražite drugi posao, jer ste pak i zaista svesni da ovako nikuda ne napredujete.

Niste vi neko ko je sklon flertu i avanturama, pa se nemojte ni upuštati u takav odnos sa nekim kolegom sa posla ili sa poznanikom, kako se ne biste kajali.

Imate česte probleme sa radom štitne žlezde, pa je vreme da odete kod endokrinologa i da uradite i ultrazvuk i analizu nivoa hormona u krvi.

Strelac – horoskop za 28.novembar

Ne razumete zaista u čemu vi grešite i frustrira vas što svi oko vas ostvaruju neki napredak, te i grade karijeru, a samo se vi ne pomerate sa mrtve tačke, i to vam stvara nervozu i razočarenje.

Ne treba da slušate mišljenje okoline i da tražite po svaku cenu nekog partnera, jer vam je vreme da se skrasite, sve i jer je to sasvim besmisleno i vi ćete znati kada nađete pravu osobu za sebe.

Skloni ste depresiji i promenama raspoloženja, i sami primećujete da vam je sve teže da se sami i izborite sa problemima koji vas tište, pa ćete da se obratite psihologu za pomoć.

Jarac – horoskop za 28.novembar

Iako niste planirali da predugo radite neki honorarni posao, vi ste se opustili jer su primanja baš i sasvim solidna, te vi i kao da ste odustali od ideje da se posvetite traženju posla u struci, pa živite praktično od danas do sutra.

Skloni ste da flertujete i da ulazite u tajne veze sa osobama koje su već i zauzete, pa to nije baš pametno, pa i samo sebe ćete da kompromitujete i unizite na kraju svega.

Zdravlje vam je najzad dobro, i možete da predahnete, ali vi ne treba da se opet opustite i da se zapustite kao i ranije do sada.

Vodolija – horoskop za 28.novembar

Rad i trud će na kraju da se isplate i da sve bude kako ste planirali, samo ne treba da se prerano i demorališete i da odustanete pre vremena.

Uspeli ste da sačuvate svoju vezu od ljubomnornih i zavidnih osoba, ali ćete na kraju sami sve da upropastite, ako se budete tako i na dalje ponašali prema partneru.

Stalno imate neke tegobe i na nešto se žalite, pa ste svako malo kod lekara, i sva je prilika da ste vi postali hipohondar, pa i da sve bolesti ili umišljate ili preuveličavate.

Ribe – horoskop za 28.novembar

Nemate snage da se borite i da istrajete, i sasvim ste rešeni da odustanete od nekih projekata koje ste započeli, pa makar vas to koštalo i pozicije i radnog mesta.

Nemate sreće u ljubavi, pre svega jer se ne trudite i nastavljate da žalite za nekim prošlim vezama koje su propale, i koje jesu ostale u prošlosti, ali ih vi uporno ponovo proživljavate u svojoj glavi.

Ne osećate se najbolje i imate neke probleme koje ne smete da ignorišete i da zanemarujete, kako i ne biste sebe doveli u neke veće komplikacije.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!