Dnevni horoskop za 28.jun 2019

Dnevni horoskop za 28.jun 2019

Dnevni horoskop za 28.jun ove godine je tu.

Ovan – horoskop za 28.jun

Odmorni ste i spremni za nove radne zadatke, i to je zaista bilo potrebno da biste se vratili u punom sjaju i rešavali probleme koji su vas sputavali.

Imate neke neostvarene planove i želite da iznenadite partnera romantičnim gestom, koji će da ga zaista oduševi.

Odlično zdravlje nakon dužeg perioda problema i tegoba.

Bik – horoskop za 28.jun

Smatrate da zaslužujete bolji posao, pa je moguće da ćete potražiti neke druge projekte koji će da vas ispunjavaju i da vam donesu bolje prihode.

Ne treba da nekoga omalovažavate i da ne poštujete emocije koje ima prema vama, iako vi ne osećate isto.

Umorni ste i napeti, pa ne možete da spavate i vrlo ste skloni depresivnim epizodama.

Blizanci – horoskop za 28.jun

Nije trenutak da se ponašate nadmeno i sveznajuće, jer ćete da napravite neke početničke greške koje mogu da vas koštaju pozicije na koju pretendujete.

Nekome se veoma dopadate ali nije siguran da li može da vas osvoji, jer ste se postavili veoma rezervisano i hladno, iako ste zapravo samo oprezniji da opet ne biste bili povređeni.

Sami sebe opterećujete bez potrebe i povrede su neminovne jer uopšte ne pazite na sebe.

Rak – horoskop za 28.jun

Nije u redu da posao za koji ste solidno plaćeni, samo otaljavate i da se ponašate kao da ste bolji i sveznajući, jer nadređeni sve prate i lako možete da ostanete i bez tog trenutno jedinog izvora prihoda.

Usamljeni ste i tužni jer vaša veza nije uspela, ali je partner taj koji treba da se kaje, jer je sa vama imao izglede za srećnu i lepu budućnost, a prevario vas je i lagao.

Muče vas bubrezi, i ako trpite neke bolove i tegobe, potrebno je da uradite analize i pregledate se kod specijaliste.

Lav – horoskop za 28.jun

Ako niste zadovoljni poslom, možete uvek da radite ono što vi volite i što vas ispunjava, jer ste najzad uštedeli dovoljno sredstava da otpočnete neki svoj privatni posao.

Naišli ste na nerazumevanje partnera u vezi nečega što vam je veoma važno, ali on i nema neke validne argumente i svađa je neminovna.

Prekontrolišite štitnu žlezdu i hormonski status organizma, jer je moguće da su vaše tegobe baš i nastale kao rezultat disbalansa.

Devica – horoskop za 28.jun

Preterano se premišljate i analizirate svaki problem ponaosob, ali je suština da gubite vreme i da treba da verujete u sebe i svoje ideje, a ne da dopuštate da vas drugi tako lako pokolebaju.

Iznenadni susret sa osobom o kojoj već duže vreme razmišljate, sasvim će da vas razoruža i da vam da jedan polet da sve radite lakše i da shvatite šta želite na dalje.

Kašalj koji vas već izvesno vreme muči, možda ima neke ozbiljnije uzroke i pametno je da se obratite lekaru radi detaljnijeg pregleda.

Vaga – horoskop za 28.jun

Radite sve da biste se dokazali i da biste ostavili što bolji utisak, ali ne koristite svoj maksimum potencijala i to se na vašim projektima i jasno primećuje.

Imate neki poziv za romantičan izlazak, ali vi se i dalje premišljate jer niste baš sigurni u emocije, mada možete svakako da uživate i da se opustite umesto da se povlačite u sebe.

Prekontrolišite krvni pritisak, jer ste pod velikim rizikom da obolite od neke hronične bolesti kojoj je hipertenzija jedan od simptoma.

Škorpija – horoskop za 28.jun

Nikako ne možete da napredujete i stalno imate utisak da stagnirate, ali je suština da vi sami i ne tražite neke nove prilike i šanse, već ste se zadovoljili poslom koji imate iako ste dubinski vrlo nesrećni i već vam je sve dosadilo.

Pokušajte da pokažete malo razumevanja za partnera i da mu nekako i pomognete da prebrodi neki stresan period, a ne samo da očekujete da se sve svodi na zabavu i uživanje u vašoj vezi.

Imate probleme sa probavom, i moguće je da je problem u neadekvatnoj ishrani ili jednom padu imuniteta koji vas odavno muči.

Strelac – horoskop za 28.jun

Odlučite se šta zapravo želite jer ste skloni da se žalite i da stalno kritikujete ono što radite, ali je činjenica da vam je to jedini izvor prihoda i da nemate ništa drugo kao opciju.

Raskinuli ste dugogodišnju vezu, i sada ste stalno u preispitivanju da li je moglo i trebalo sve da bude drugačije, umesto da krenete dalje i da se najzad opustite.

Prijala bi vam neka masaža jer ste veoma napeti i nervozni, i stres je veoma štetan po vaš organizam u celini.

Jarac – horoskop za 28.jun

Ne treba da čekate na nove prilike i šanse, već da se sami za njih izborite i da ih stvorite, jer ste veoma predani poslu i odlično ste se organizovali, ali ne možete da trpite autoritete.

Stalno mislite na bivšeg partnera i to je ono zbog čega zapravo ni njedna vaša veza ne može da se ostvari i da uspe.

Povrede su veoma izvesne i one vam na dalje mogu zadati mnogo problema, te i kao posledica neke hronične terapije može da dođe do poremećaja metabolizma.

Vodolija – horoskop za 28.jun

Mnogo pričate a malo radite, i to je sve osnovni uzrok vašeg nenapredovanja i nezadovoljstva saradnmika i šefova vašim postignućima.

Bezvoljni ste i partnera uopšte ne slušate i ne razumete, pa se on oseća loše u vezi i želi da sa vama raskine.

Treba da mirujete i da se hranite bolje, jer su prehlade veoma učestale i vaš imunitet je ozbiljno narušen.

Ribe – horoskop za 28.jun

Nećete uspeti da ostvarite željene rezultate, pa ćete da se nervirate i da okrivljujete druge za svoje lične greške i nedoslednost.

Neko vas uporno zove na sastanak i vi ne možete da više odbijate na fini način nekoga ko je navalentan i ko ne razume da ne osećate isto i ne želite romantičnu vezu.

Treba da smanjite telesnu težinu, jer je gojaznost ne samo estetski problem, već i faktor rizika za mnoge hronične bolesti i poremećaje.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!