Dnevni horoskop za 28.januar 2020

Dnevni horoskop za 28.januar 2020

Dnevni horoskop za 28.januar ove godine.

Ovan – horoskop za 28.januar

Posao vam ide odlično i imaćete priliku da ostvarite i saradnju sa nekim novim stranim partnerima i da proširite oblast delovanja.

Veoma ste se zaljubili u partnera i zaista ne možete da verujete da se najzad i vama desila tolika sreća.

Pazite se povreda i preloma jer ste vi i vrlo nepažljivi u poslednje vreme.

Bik – horoskop za 28.januar

Imate neki povoljan finansijski period počev od danas, pa radite na tome da ostvarite neki kapital kako biste mogli da kasnije i ulažete u neke unosne projekte.

Osoba sa kojom ste u vezi vam nije verna, ali vi ne želite da to uvidite, pa se ljutite na prijatelje koji pokušavaju da vam otvore oči.

Otoci i bolovi u listovima nogu su verovatno posledica problema sa perifernim venama.

Blizanci – horoskop za 28.januar

Neka ranija dugovanja stižu na naplatu, i to baš u vrlo lošem trenutku za vas, ali je ipak i trebalo o tome da mislite na vreme.

Imaćete priliku da upoznate na putovanju neku posve zanimljivu osobu, te da vaše prijateljstvo možda preraste kasnije u neku romansu.

Muče vas hronično bolovi u lumbalnoj kičmi, i nikako ne uspevate da se stabilizujete, i strah vas je da se ne ukočite.

Rak – horoskop za 28.januar

Iako niste osoba koja je baš pravi timski igrač, vi ipak uspevate da se prilagodite kada je potrebno, te i da ostvarite vrhunske rezultate.

Partner je postao ljubomoran i posesivan i vama to veoma smeta i neke stalne svađe povodom pomenutog problema, mogu na kraju dovesti i do raskida.

Muči vas zubobolja i upala desni i zaista je neodgovorno da vi izbegavate odlazak kod stomatologa.

Lav – horoskop za 28.januar

Malo vam je svega preko glave, pa se vrlo i otvoreno svađate sa nadređenima i svojim kolegama, jer ne želite da vas neko omalovažava i diskredituje na takav način.

Partner je počeo da vas umara i da vam baš stalno dosađuje svojim problemima, i ipak umesto da uživate u ljubavi vi samo imate želju da se distancirate i da pobegnete.

Vama je nervoza stalni problem, i menjate često raspoloženja, i vrlo ste emocionalno nestabilni, pa bi od pomoći bio razgovor sa stručnjakom.

Devica – horoskop za 28.januar

Morate da naučite da se malo opustite i da ne budete uvek u grču, te i da unapred baš i pronalazite razloge da se mervirate.

Ne želite da počnete sa partnerom novi i zajednički život, a jer još uvek na to niste spremni.

Muka vam je i stalno vas boli želudac, te morate da uradite neke odnovne analize.

Vaga – horoskop za 28.januar

Iako ste se već dosta i premorili i ne stižete baš da ispoštujete sve zadate rokove, uspećete da na vreme i kvalitetno uradite većinu važnih zadataka.

Potrebna vam je ljubav i pažnja, a umesto toga vam je odnos sa partnerom pun nekih i trzavica i neke nestabilnosti.

Imate bolove u zglobovima, i moguće je da je po sredi artritis, ali i da je uzrok višak kilograma koji opterećuje lokomotorni sistem.

Škorpija – horoskop za 28.januar

Treba da pokušate da date svoj maksimum kako biste uspeli da realizujete željene planove, ali i da realno sagledate svoje potencijale.

Sve ste više odsutni u odnosu sa partnerom i niste ni malo srećni i ispunjeni, pa sve više razmišljate o raskidu.

Muči vas bol u predelu pupka i obavezno da uradite ultrazvuk i neke labiratorijske analize pankreasne funkcije.

Strelac – horoskop za 28.januar

Danas imate utisak da je nekako sve protiv vas, te i da vam je sreća okrenula leđa, pa i najbolje je da se ne nervirate i da sve važne projekte ostavite za sutra.

Preterano afektivno reagujete u nekim situacijama sa partnerom, te pokušajte da hladne glave razložite problem koji imate.

Pojačano vam opada kosa i verovatno da je po sredi stalni stres kao uzrok.

Jarac – horoskop za 28.januar

Imali ste neke grandiozne ideje, ali pošto one nisu prihvaćene od strane nadređenih kao validne, vi ste izgubili i volju i motivaciju da radite, i sve samo otaljavate.

Vraćate se uporno na neke prošle veze i vi poredite svoj odnos sa partnerom, sa onim što je bilo ranije, i vaše ponašanje nije baš ni korektno.

Proverite sluh jer je očito da imate neke smetnje i nagluvost, zbog nedavne povrede ili upale uha.

Vodolija – horoskop za 28.januar

Ne volite da sarađujete sa ljudima koji su neodgovirni, te i koji ne umeju da prihvate i priznaju svoje greške, pa vi kao lider tima snosite za njih svu odgovornost.

Iako ste svesni da vam samoća ne prija, ipak vam je lakše da se povučete u sebe i da ostanete pasivni i nezainteresovani za nova poznanstva.

Imate neke kožne promene, i potražite savet dermatologa, a jer ne znači nužno da je po sredi samo obična alergija.

Ribe – horoskop za 28.januar

Samo da vam je da i ovaj dan nekako prođe, te da se naspavate i odmorite jer ste baš vi i preterano iscrpljeni, od obaveza i rešavanja tuđih problema.

Umara vas potreba da se nekako svima pravdate, pa i da partner smatra da ima prava da od vas traži da mu polažete neke račune, i to vas sve vrlo guši.

Zdravlje je najzad dobro, pa možete da se u tom aspektu opustite i da ne brinete mnogo.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!