Dnevni horoskop za 28.februar 2020

Dnevni horoskop za 28.februar 2020

Dnevni horoskop za 28. februar

Ovan

Dan je odličan da donesete neke validne odluke i da na takav način unapredite svoju karijeru i ostvarite ambicije i željene rezultate.

Stalno se svađate sa partnerom i to počinje da vam smeta, jer on smatra da ste se distancirali i da mu ne posvećujete vreme i pažnju, iako je svestan da ste pod velikim stresom zbog posla i nekih porodičnih problema koje imate.

Neka stara povreda zgloba ramena vas opet muči, a sve jer ste bili nepažljivi i obnovili ste je opet nekako, i sada ste pod rizikom da morate na neke ozbiljnije terapijske tretmane koji ne isključuju ni operativni zahvat.

Bik

Niste u poziciji da birate posao jer ste u veoma nezavidnoj finansijskoj situaciji, pa sada uzmite da radite bilo šta ali nastavite da konkurišete za posao u struci.

Treba da sasvim otvoreno porazgovarate sa voljenom osobom, jer ste svesni da vam je veza u krizi, i da je bolje da raskinete kao prijatelji ako već ne možete ništa da popravite iako ste već pokušavali i trudili se.

Ne možete da spavate i stalno ste nervozni i rasejani, pa je vreme da se posavetujete sa lekarom i da rešite neke probleme koji vas muče, umesto da stalno pijete tablete i da problem potiskujete u sebe.

Blizanci

Nije u redu da trpe vaši saradnici i firma za koju radite, ako vi nemate motivaciju ni volju da radite ono što vam se ne dopada, i ako osećate pritisak i nezadovoljstvo, onda je pametnije da date otkaz i potražite ono što vam je željeni posao iz struke.

Najzad ste slobodni i možete da se opustite i počnete da izlazite i upoznajete nove ljude, i vi ne treba da se kajete i osvrćete na prošlost jer od toga nemate ništa.

Morate da se malo bolje odnosite prema svom zdravlju, te da radite na jačanju imuniteta i da vi ne zanemarujete neke savete lekara da treba da redovno radite bazalne analize i da idete na neke kontrolne preglede.

Rak

Baš kada ste mislili da nećete moći da se snađete sa prevelikom količinom obaveza i da nećete uspeti da opravdate ukazano poverenje nadređenih, stigle su neke pohvale za vaš rad i trud koje su vam dale vetar u leđa, i motivaciju da se borite više i jače i da postignete još bolje rezultate.

Partner je uvek tu za vas i stalno se trudi da vas iznenadi i obraduje nekim sitnicama koje vam izuzetno puno znače, i presrećni ste jer ste našli takvu osobu koja zaslužuje svu vašu ljubav.

Bolovi i otok u nogama su verovatno posledica problema sa perifernom cirkulacijom i proširenim venama, pa je važno da se obratite lekaru kako biste rešili problem i prevenirali neke potencijalno vrlo teške komplikacije.

Lav

Sve danas radite preko volje i otaljavate zadatke, jer niste zadovoljni ni poslom ni odnosom svih nadređenih prema vama, jer verujete da ste preterano opterećeni, ali da za svoj rad i trud nemate nikakvu adekvatnu naknadu i nagradu.

Ponašate se veoma posesivno prema partneru i ne treba da na takav način uništite odnos sa voljenom osobom, koja vam nikada nije dala povoda da u njenu iskrenost i vernost posumnjate.

Bolovi u donjem delu stomaka su veoma izraženi i postoje i jasne dizurične smetnje, pa je ipak i verovatno da imate akutnu upalu mokraćne bešike i da je vreme da se javite lekaru za adekvatnu terapiju.

Devica

Iako nemate nikakvog iskustva u poslu koji ste počeli da radite, ponašate se vrlo nadmeno i vrlo prepotentno, i grešite jer odbijate i savete i pomoć kolega koje su iskusne i koje žele da vam baš i zaista iz najbolje namere pomognu da se snađete što bolje.

Umara vas potreba da se stalno pravdate partneru, i da se svađate oko nekih sitnica koje smatrate da zaista nisu važne, te ćete biti na korak od toga da okončate vezu ako se stvari uskoro nekako i ne promene.

Morate da proverite stanje sluha, jer ste imali neku jaku akutnu upalu uha, i niste je zalečili kako treba, pa je nagluvost jedna od komplikacija koje su očekivane.

Vaga

Radite preko volje jer vam je dosadilo da se sasvim uzaludno trudite, ali nemate trenutno neki bolji alternativni izbor, poa izdržavate nekako dok ne nađete bolji posao.

Počeli ste zajednički život sa partnerom, ali se nekako sve promenilo na gore, a i voljena osoba se ponaša previše posesivno i osećate se sputano i zarobljeno, pa ste sve skloniji da se premišljate o zajedničkoj budućnosti, jer imate utisak kao da je u pitanju neka sasvim druga osoba koju ste baš vi pogrešno procenili u startu.

Česte su alergijske reakcije na koži, mada je važno i da proverite da nije u pitanju neka ozbiljna dermatološka manifestacija nekog sistemskog oboljenja.

Škorpija

Niko na poslu vas ne podržava u vašim idejama i ambicijama da nešto promenite i popravite, i uzaludno je da se sami borite protiv svih, pa ste rešeni da pustite da sve ide svojim tokom, jer je plata solidna i nije vam stalo da se mučite za ono što niko ne razume i ne podržava.

Nemate vremena za neke partnerove ljubomorne ispade i sumnjičavost u vašu vernost, pa ste vi rešeni da mu jasno stavite do znanja da nećete da tolerišete takvo ponašanje, i da počinje da vas guši i da vas ograničava.

Zdravlje je sasvim solidno, mada opet neke prehlade ne možete da izbegnete, ali radite i dalje na jačanju imuniteta i pridržavajte se saveta o vežbanju i zdravoj ishrani, i sve će biti u redu.

Strelac

Stalno se predomišljate da li da prihvatite neke ponude nadređenih da odete u inostranstvo na dodatnu edukaciju, i nemojte da se posle vi i kajete jer ste propustili šansu koja se retko kome ukazuje.

Partner ne razume da niste spremni da sa njim počnete zajednički život, i smatra da ga ne volite dovoljno i da ne želite da se obavežete jer ste neozbiljni u vezi vašeg odnosa.

Muka vam je i stalno imate probleme sa probavom, pa je verovatno po sredi neka alimentarna intoksikacija ili stomačni virus, ali je važno da odradite neke pretrage i utvrdite tačan uzrok problema kako biste počeli terapiju na vreme.

Jarac

Muka vam je od posla koji radite, jer nemate nikakvu zaradu ni šansu da napredujete, ali ste sami krivi jer ne umete da se zauzmete za sebe i da otvoreno kažete nadređenima šta vam smeta, jer se bojite da ćete dobiti otkaz, a nemate nikakav drugi izvor prihoda.

Umorni ste i usamljeni, ali nemate generalno volje da se trenutno upuštate ni u avanture niti u baš neke ozbiljne veze, jer ste opterećeni drugim problemima.

Imate probleme sa vratnom kičmom, i poželjno je da se malo više krećete i da radite neke vežbe i da odete na masažu, jer vam je najveći problem sedeći način života, i stalni rad za računarom.

Vodolija

Zaista nema izgleda da će se na vašem poslovnom aspektu bilo šta promeniti na bolje, pa je pak i pametno da ili presečete i krenete od nule, ili da trpite kao do sada i da stalno sebe krivite jer niste uspeli u životu i samo stagnirate dok svi ostali napreduju.

Skloni ste da se olako zaljubljujete i da ulazite u neke prolazne avanture sa osobama koje nisu na vašem nivou, ili koje su zauzete i vi bivate etiketirani kao preljubnik i kao neko lakog morala.

Pazite se povreda u saobraćaju, jer ste hronično neispavani i nervozni, i to vas remeti u svakom obavljanju posla i generalno u svakodnevnim aktivnostima.

Ribe

Preterano ste se opustili i ne radite ništa kako treba, i nadređeni to primećuju, te i dobili ste jasno upozorenje da ćete da ostanete bez posla ako se ne budete uozbiljili i počeli da radite revnosno i odgovornije.

Neka osoba koja vam se dopada nije tako divna i idealna kao što ste mislili u startu, pa treba da baš i budete oprezni i da ne srljate u avanture kako se ne biste pokajali.

Muče vas bolovi u kolenima, i to je verovatno posledica prekomerne telesne mase, koju morate da regulišete i iz zdravstvenih razloga, a ne samo jer vam smeta u estetskom smislu.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!