Dnevni horoskop za 28.decembar 2019

Dnevni horoskop za 28.decembar 2019

Dnevni horoskop za 28.decembar ove godine.

Ovan – horoskop za 28.decembar

Niste ni najmanje kolegijalni, i sve zasluge želite samo za sebe i zato vas niko ni ne voli u firmi u kojoj radite.

Potrebno je da nešto promenite u odnosu sa partnerom, jer nije baš normalno da se stalno svađate i da ste i dalje u vezi kao da je sve u redu.

Imate neke kožne promene koje možda nisu banalna alergijska reakcija, pa se posavetujte ipak sa svojim lekarom.

Bik – horoskop za 28.decembar

Za sve svoje greške ste odgovorni sami, i nije ni vreme da se žalite, jer ako želite da realno nešto promenite treba da tako i postupite.

Stalno ste loše volje i partnera gušite svojim negativizmom, i nije ni čudo da želi da vas ostavi i već je počeo da flertuje sa nekim koga je skoro upoznao.

Imate česte upale mokraćne bešike, i tegobe nisu ni malo prijatne i morate da se javite lekaru što pre.

Blizanci – horoskop za 28.decembar

Radite danas onoliko koliko možete, te nemojte sebe da opterećujete nekim prethodnim greškama i da tako gubite vreme i energiju.

Srećni ste u vezi sa voljenom osobom i uživate zaista u svakom zajedničkom trenutku, prepunom romanse i nežnosti.

Imate problem sa gljivičnom infekcijom noktiju na nogama, i javite se dermatologu kako ne biste pogoršali stanje.

Rak – horoskop za 28.decembar

Radite sve preko volje, i morate da ili menjate posao ili da se fokusirate, jer su u poslednje vreme i rezultati sve lošiji i kvalitet rada vam je drastično opao.

Imate baš priliku da upoznate neku zanimljivu osobu na poslovnom putovanju, ali je među vama moguća samo kratkotrajna romansa, jer ta osoba ne želi vezu na daljinu.

Skloni ste čestim prehladama i upalama grla, i tome pogoduje i izuzetno hladno vreme i čest vaš boravak u kolektivu gde je visoka konvcentracija virusa.

Lav – horoskop za 28.decembar

Danas je vaš dan da ostvarite sve planove i ideje, i nemojte da se opterećujete šta govore drugi, već dajte sve od sebe da zablistate.

Skloni ste da flertujete sa nekim kolegom sa posla, i prija vam pažnja suprotnog pola, pa vi i ne krijete koliko uživate u svemu tome.

Nesanica i glavobolja vas muče, pa pokušajte da se nekako relaksirate i da smanjite stres i stalnu nervozu.

Devica – horoskop za 28.decembar

Imate ideju da počnete neki privatni posao, ali sada nemate za to dovoljno novca, i nije pametno da se zadužujete, pa malo i pričekajte i pokušajte da uštedite neki kapital makar za početak.

Imate sreće da ste našli osobu koja vas razume i bez jedne izgovorene reči, pa uživate zajedno i sve probleme i prepreke rešavate kao jedno.

Možda je pametno da proverite funkciju štitne žlezde, jer u poslednje vreme vi imate simptome manjka proizvodnje, te i dejstva tiroidnih hormona.

Vaga – horoskop za 28.decembar

Povedite računa koliko novca trošite, jer vam posao i ne ide baš najbolje, pa morate malo da smanjite luksuziranje i razbacivanje para.

Imate priliku da uplovite u romansu sa osobom koju dugo poznajete, i koju ste smatrali odličnim prijateljem.

Neke smetnje sa srčanim ritmom su sve učestalije, i nikako ih nemojte zanemarivati, posebno jer imate genetsku predispoziciju.

Škorpija – horoskop za 28.decembar

Danas nije vaš dan, i imate utisak da vas je sreća napustila, i da sve što počnete da radite završi sasvim kako ne treba.

Partner je vrlo ljubomoran i posesivan, i tu osobinu je počeo da ispoljava tek od kada ste počeli zajednički život.

Bole vas oči od stalnog rada na računaru, pa proverite vidnu funkciju u smislu dioptrije i potrebe da nosite naočare za vid.

Strelac – horoskop za 28.decembar

Kolege vas obožavaju jer ste divan saradnik i uvek ste tu da svakome pomognete, te i da radite sa drugima kao što biste za sebe lično.

Niste spremni da se obavežete partneru na neke veće korake u vezi, ali on ne prestaje da insistira i to vas zaista guši i umara.

Boli vas zub i moguće je da imate i infekciju pošto vam je temperatura povišena, pa se hitno ipak i javite stomatologu.

Jarac – horoskop za 28.decembar

Jedva čekate kraj radnog dana, jer ništa niste završili kako treba, i čini vam se da će sve sutra biti bolje, samo da današnji dan prođe i da nadređeni ništa ne primete.

Imate nekog udvarača koji je od vas sasvim suprotan, ali vi ne želite da ga povredite iako vam se ne dopada, te i ne znate kako da mu kažete da ne želite vezu.

Vama je sluh teško oštećen zbog neke prethodne upale ili povrede, pa morate da se posavetujete sa specijalistom šta dalje da se uradi po tom pitanju.

Vodolija – horoskop za 28.decembar

Mada delujete kao jaka i odlučna osoba, vi ste zapravo puni nesigurnosti i sve što radite morate da analizirate po sto puta, ali ne želite da ostavite utisak slabića na svoje kolege, jer se bojite da će da vas tako lakše unazade i sabotiraju.

Raskid veze sa partnerom je izvestan, i to sve jer se u vašem životu nenadano pojavila osoba koju ste nekada voleli, i shvatili ste da se vaše emocije nisu promenile.

Danas se pripazite povreda i preloma, posebno ako ste aktivan vozač ili radite na nekom rizičnom radnom mestu.

Ribe – horoskop za 28.decembar

Nema kraja problemima, i baš kada pomislte da srte sve prepreke i probleme uspeli da nekako pak i rešite, pojave se nenadano neki novi i još veći.

Imate želju da se upoznate sa nekom osobom koja vam se dugo sviđa, ali ćete da odustanete kada saznate da je ona zauzeta.

Zdravlje vam je solidno, mada nije na odmet da skinete nekoliko kilograma, te i da vežbate i da se zdravije hranite ubuduće.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!