Dnevni horoskop za 28.avgust 2019

Dnevni horoskop za 28.avgust 2019

Dnevni horoskop za 28.avgust ove godine.

Ovan – horoskop za 28.avgust

Okolina vam je savetovala da malo usporite sa poslom i da se okrenete privatnom životu, a na sreću vi ste ih i poslušali i time uradili pravu stvar.

Ni vi ni partner danas niste zainteresovani za razmenu nežnosti, jer njega interesuju kola, a vas šoping i sasvim je u redu da malo vrema posvetite svojim željama i obavezama.

Prejedate se, i iako ste sasvim svesni svoje kilaže vi i volite da jedete, naročito kada ste tužni i usamljeni.

Bik – horoskop za 28.avgust

Porodica je zabrinuta za vaše zdravlje jer previše radite, i oni vas gledaju iscrpljenog i umornog, a i plaše se da ćete završiti u bolnici od iscrpljenosti i stalnog stresa.

Različita interesovanja između partnera ne moraju nužno da znače da niste jedno za drugo, te čak i naprotiv, možete jedno drugom preneti iskustva i dopunjavati se informacijama.

Bole vas sinusi, pa inhalacija i kakav biljni preparat će dobro doći, i budite rudite radosni što je stvar akutna, jer je mnogo teže onima koji pate od hroničnog oblika ove bolesti.

Blizanci – horoskop za 28.avgust

Konačno ste se zaposlili i veoma ste radosni zbog novog početka, a i uz sve to vredni ste i uporni u onome što naumite, i neka vas sreća prati i samo napred.

Volite svog partnera i on vas, više nego ikad, pa upravo zato i ne slušajte okolne priče i budite srećni jedno sa drugim kao i uvek do sada, i oslanjajte se na vašu ljubav kad god vam je teško.

Bolovi u leđima koji traju odavno, već su vam preko glave, a uz sve to ni fizikalna terapija ne pomaže, kao ni lekovi protiv bolova i morate da ponovo potražite pomoć lekara.

Rak – horoskop za 28.avgust

Blistava karijera je pred vama, pa iako vi možda ne verujete u sebe, okolina vidi vaše kvalitete i bodri vas u onome što shodno potencijalima sasvim realno možete da postignete uz vredan rad.

Sledi vam poznanstvo sa jednom veoma zaimljivom osobom u znaku Raka, i jasno je da će vas ona oboriti sa nogu svojim šarmom i lepotom, ali i skromnošću i dobrotom.

Ranije ste bili veoma aktivni u sportu i treningu, dok ste se sada malo olenjili, te zato i pripazite da ne izgubite ritam treninga kompletno, jer to će dosta naškoditi vašem organizmu pošto je baš i naviknut na određeni napor i sve funkcije organskih sistema su prilagođene tome.

Lav – horoskop za 28.avgust

Radite tačno onoliko koliko vama odgovara i baš onako kako vama odgovara, pa kome se ne sviđa, neka ćuti i neka i gleda svoja posla.

Ne dopuštate sebi da se zaljubite, i baš uvek ste u grču, ali nemojte tako sebe da mučite i da baš unapred imate neka ubeđenja, jer kasnije se možete pokajati zbog niza propuštenih prilika.

Učestalo mokrite, i vrlo je moguće da je u pitanju akutna upala bešike, pa uzimajte više tečnosti i pijte biljne čajeve, ali se svakako obratite lekaru kako biste proverili rezultate, a i uzeli adekvatne antibiotike.

Devica – horoskop za 28.avgust

Zaradili ste dosta novca prošlog meseca, ali na kraju od toga vam je preostalo ne baš mnogo, i jasno je i vama da ćete opet morati vrlo naporno da radite kako biste pokrili sve troškove.

Ne podnosite promene, a partner vam svaki dan priređuje nešto tog tipa, ali dozvolite mu jer iako to ne volite, negde podsvesno može da vam prija i da se osetite posebno i zaista voljeno.

Ako se pojavila koja bubuljica više, nemojte očajavati jer nije uzalud rečeno da lepota dolazi iznutra, i spoljna lepota je proilazna ali šarm je večan. Mada je svakako savet da proverite hormone i da izbegavate preteranu konzumaciju slatkiša.

Vaga – horoskop za 28.avgust

Najuticajnija ste ličnost među osobama koje su na poziciji za donošenje odluka, i baš zato sve se očekuje od vas, što vam i ne pada teško jer znate da ste dobri u poslu koji radite.

Dan je kao stvoren za zagrljaje i poljupce sa voljenom osobom, i zato najzad i opustite se i celim bićem i uživajte u romansi.

Previše vremena provodite za kompjuterom i telefonom, i baš zbog toga vas bole oči i imate vrlo izražene podočnjake.

Škorpija – horoskop za 28.avgust

Odlično baratate informacijama i ništa ne može da vam promakne, niti bilo ko može da vam podmetne nogu, pa baš i svako onaj ko proba da vam napakosti, biće zasluženo kažnjen.

Niste sigurni da li ste doneli pravu odluku kada ste odabrali između dve osobe koje vam se dopadaju, no svakako nikad nije kasno da se predomislite ako vam asadašnja romansa ne uspe.

Dobili ste pojasnu gojaznost od previše sedenja i vožnje automobila, pa ako je baš zbog prirode posla, donekle je opravdano, ali samo mala korekcija ishrane i po koji trbušnjak i sve je rešeno.

Strelac – horoskop za 28.avgust

Šef vas forsira da u najkraćem mogućem roku završite jedan hitan zadatak, te ako to uspete bićete bogato nagrađeni, i u smislu novčanog bonusa ali što je vama još važnije u smislu bolje pozicije i unapređenja.

Dan će proteći u dopisivanju sa osobama koje vam se dopadaju, a uveče možete nekoga pozvati na piće ili izaći u provod i neobavezno druženje, i ne treba da se opteretite da po svaku cenu baš i odmah i pronađete nekoga sa kime ćete da otpočnete romansu, i uživajte u svojoj slobodi.

Primetili ste da pojačavate televizor u poslednje vreme, i da osobe sa kojima razgovarate moraju da vam po nekoliko puta ponove određene reči, pa je važno da što pre i proverite sluh.

Jarac – horoskop za 28.avgust

Danas ste više posvećeni težnji da pomognete svojim kolegama oko nedovršenog posla, kako bi i oni zaradili kakav bonus, jer sebe ste već sasvim solidno i obezbedili.

Planirate da sa partnerom načinite korak dalje u vezi, ali je pitanje da li je i partner spreman za ozbiljniji odnos, te vi morate iskreno popričati, pre nego što donesete konačnu odluku i prelomite.

Potpuno ste nezadovoljni svojim izgledom i to pre svega fizičkim, ali zaista priroda posla je kriva za to i veoma lako ćete se vratiti na željenu kilazu, samo bez stresa i nerviranja.

Vodolija – horoskop za 28.avgust

Odavno niste bili ovako zadovoljni na poslu, jer realno nikada nije bilo manje posla a bolja plata.

Kupujete poklone za svoju dragu osobu, u želji da je iznenadite, pa neka je to i buket cveća, neki ukrasni balon, čokolada, vaša pažnja je divna i biće uzvraćena.

Stižu vas posledice nekih ranijih povreda i nebrige o svom zdravlju, pa i lečite se sada, ako ste tada već bili nemarni, kako biste najzad i sanirali problem i da se on opet kasnije ne bi pojavio.

Ribe – horoskop za 28.avgust

Nije bitno koliko toga ćete danas stići da odradite, već da sve to odradite kako treba precizno i baš perfektno, jer tek tako ćete zadovoljni otići kući pošto ste veliki perfekcionista i vrlo ste pedantna i odgovorna osoba u svemu što radite.

Niste više zaljubljeni u svog partnera i razmišljate kako da mu najbezbolnije to saopštite, ali ne brinite boleće možda neko vreme ali će proći, i važno je da vi budete otvoreni i iskreni.

Previše konzumirate cigarete, i pokušali ste već da smanjite ali slabo vam ide i bez minimum jedne pakle dnevno niste zavrsili dan, a pomislite samo kako to utiče na vaša pluća i ostale organe.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!