Dnevni horoskop za 27.septembar 2019

Dnevni horoskop za 27.septembar 2019

Dnevni horoskop za 27.septembar ove godine možete čitati u nastavku ovog teksta.

Ovan – horoskop za 27.septembar

Ne treba da impulsivno i nepromišljeno donosite važne odluke, jer će to kasnije puno da vas košta.

Pravite stalno neke greške u vezi sa partnerom, i on će to da vam vrlo zameri, pa je vaš odnos na klimavim nogama.

Jako vam je opao imunitet, te ste stalno skloni upalama i alergijama, i promenite način ishrane i uvedite u svoju svakodnevnicu zdrave navike.

Bik – horoskop za 27.septembar

Imate priliku da počnete neke nove projekte i da se pokažete i dokažete, jer ste vrlo marljivi i vrlo uporni.

Upoznaćete nekoga vrlo znimljivog preko prijatelja ili porodice, i bićete oduševljeni jer je neko toliko vama sličan, i zaljubićete se praktično na prvi pogled.

Napeti ste i stalno nervozni, pa kako biste izbegli da upadnete u depresiju, posavetujte se što pre i sa psihologom, i biće vam svakako lakše.

Blizanci – horoskop za 27.septembar

Danas su pred vama neke zaista dobre i pozitivne promene na poslu koji radite, bilo pak u smislu novčanog bonusa ili pak unapređenja na bolju poziciju.

Nekada ste zaista naporni u nastojanju da isterate svoje, pa će na kraju to partneru da dosadi i više on neće želeti da trpi takve vaše stavove i hirove, i moraćete ili da se menjate ili sledi raskid.

Neke bolove u kičmi ste dobili pre svega od sedećeg načina života, pa pokušajte da se malo više krećete, ali ne radite nikako vežbe ako imate bolove jer će da vam bude samo gore.

Rak – horoskop za 27.septembar

Olenjili ste se i mrzi vas da se zalažete kao i ranije, ali to sve nadređeni primećuju i ne treba da vas iznenadi ako dobijete kritike ili čak i otkaz na poslu.

Iako nemate neki ralan razlog da u emotivnoj vezi budete nesrećni i nezadovoljni, stalno nalazite neke načine da iznervirate osobu koja vas voli, i prestanite da se ponašate detinjasto.

Muči vas nesanica i to vam jako smeta pre svega jer ste hronično umorni i niste sposobni za neke osnovne dnevne aktivnosti.

Lav – horoskop za 27.septembar

Morate da malo bolje raspolažete zarađenim novcem, jer ovako kako radite nećete uspeti da zaista nikad uštedite za otpočinjanje privatnog posla koji dugo priželjkujete.

Imate problem da se obavežete prema nekome i kada veza postane ozbiljna, vi pokušavate da pobegnete od opdgovornosti, pa pazite da i ovaj put sve ne upropastite.

Imate predispoziciju za upale mokraćnih kanala i za pesak u bubrezima, te za početak uzimajte više tečnosti i svakako se obratite lekaru.

Devica – horoskop za 27.septembar

Ne treba da se nervirate što trenutno stagnirate na poslu, pa i karijera vam ne ide onako kako ste zamislili, jer je samo u pitanju jedna prolazna faza, i ubrzo će sve da se sredi.

Partner je preterano posesivan i vama počinje to da jako smeta, jer zaista sve shvatate kao jedno njegovo nepoverenje u vaša osećanja i vašu vernost njemu.

Oslabljeno vam je stanje imunog sistema, i najpre pokušajte da promenite neke loše navike i da uzimate više vitamina i da počnete da se bavite fizičkom aktivnošću.

Vaga – horoskop za 27.septembar

Kod vas nema neke sredine kada je u pitanju novac koji zaradite, te ga ili maksimalno štedite ili olako potrošite i ne treba tako da se ponašate već da mislite na budućnost.

Iako ne želite sebi da priznate,vi gajite osećanja prema nekome ko vam je dugo godina jako dobar prijatelj, ali sve to potiskujete jer ste svesni da takva veza nema budućnost.

Muči vas probava i bolovi u želucu su praćeni gorušicom i nadimanjem, pa potražite savet lekara.

Škorpija – horoskop za 27.septembar

Imate neke stalne sukobe sa autoritetima, jer ne podnosite da vam neko nameće svoje mišljenje i da sve vaše ideje bivaju obezvređene kao manje dobre.

Udvara vam se osoba koja je od vas znatno starija, i vama ne prija takva situacija, jer se osećate neugodno i ne volite kada je neko tako napadan i navalentan.

Muči vas zubobolja, i obratite se što pre stomatologu da stanje ne postane teže i gore.

Strelac – horoskop za 27.septembar

Najveći problem jeste nesklad vaših ambicija sa realnim potencijalima, pa pokušajte da se malo prizemljite i da se strpite u ostvarenju svih svojih za sada prevelikih želja i ciljeva.

Iako se vama dopada neko ko je od vas znatno mlađi po godinama, ne treba da odbacite šansu da budete srećni, samo zbog nekih predrasuda okoline u kojoj živite.

Imate bolove ispod desnog rebra, i stoga i proverite stanje jetre i žučne kese, te uradite analize i ultrazvuk.

Jarac – horoskop za 27.septembar

Ne umete da se uklopite u tim sa kojim radite, jer ste zaista tvrdoglavi i smatrate da vi sve znate najbolje.

Iako su svađe sa partnerom u poslednje vreme bile žučne i učestale, danas ćete da se pomirite i sve će biti savršeno, kao i na samom početku vaše veze.

Zdravlje vam je sasvim solidno, ali opet nemojte da zanemarite neke sistematske preglede i/ili redovne kontrole osnovnih parametara krvne slike.

Vodolija – horoskop za 27.septembar

Potražite savete nekoga ko je od vas iskusniji, i ko iskreno i dobronamerno želi da vam pomogne da se snađete u novom poslu koji ste dobili.

Odnos sa partnerom je danas sasvim lep i harmoničan, i uživaćete u svakom zajednički provedenom trenutku.

Stalno vas muče neke akutne ili hronične upale, i nikako ne uspevate da stabilizujete najzad svoj imunitet.

Ribe – horoskop za 27.septembar

Nemate strpljenja i stalno ste u nekom grču da li će sve da bude kako ste planirali, ali ne treba toliko da obraćate pažnju na tuđa mišljenja, jer to i čini da budete nesigurni i da pravite greške.

Neka nova prijateljstva koja ste ostvarili, imaju velike šanse da prerastu u lepu romansu, i ne treba da unapred odbacite takvu ideju i priliku.

Muči vas preskakanje srca, i veoma ste se uplašili jer i inače imate naslednu predispoziciju za srčane tegobe i oboljenja.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!