Dnevni horoskop za 27.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 27.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 27.oktobar.

Ovan – horoskop za 27.oktobar

Ne pokazujte preterano saradnicima da vam je stalo do njihovog mišljenja, jer oni zaista jedva čekaju da vam nađu neke slabosti i mane, te da vas prikažu kao nekoga ko nije kompetentan i ko je nesiguran u poslu koji radi.

Partner pokušava da vas shvati, ali vama smeta što vam ne daje ni malo prostora da sami rešite svoje probleme.

Ispitajte neke parametre iz svoje krvne slike, jer možda imate neke asimptomatske poremećaje i laboratorija je najbrži i najlakši način da dođete do potencijalnih uzroka.

Bik – horoskop za 27.oktobar

Ostvareni ste i sasvim zadovoljni pozicijom na kojoj radite, i nije vam teško da se uvek dodatno edukujete i usavršavate, kao i da mlađim kolegama nesebično pomognete, pa ste u kolektivu baš omiljeni.

Ljubav vam u poslednje vreme nije naklonjena, i sami ste i tužni, pre svega jer smatrate da ste vi nedovoljno zanimljivi da se bilo kome iskreno dopadnete.

Umorni ste i malaksali, pa su to neki nespecifični simptomi koji mogu da ukažu na čitav spektar bolesti, i obratite se lekaru da vam preporuči neke osnovne analize koje treba da uradite.

Blizanci – horoskop za 27.oktobar

Danas vam na poslu sve smeta i nikako ne možete da se koncentrišete na ono što je važno da u kratkom roku i obavite, pa vas hvata panika i umesto da rešavate probleme i prepreke, vi samo stvarate neke nove i još gore.

Maštate o nekome ko vam nije dostupan, i umesto da počnete da izlazite i da upoznajete neke nove i zanimljive ljude, vi ste se osamili i živite u nekom svom svetu bajki, u kome je sve lepo ali nije realno i nije ostvarivo.

Problemi sa probavom vas već dugo muče, i najzad je vreme da se danas javite svom izabranom lekaru i da utvrdite šta je po sredi.

Rak – horoskop za 27.oktobar

Uspešan dan na poslu, i sve je rezultat jednog skladnog timskog rada i vi ste presrećni jer imate takav kolektiv, i tako divan odnos sa kolegama, koji je pun podrške i razumevanja.

Skloni ste nekim avanturama sa osobama koje ste upoznali na nekom putovanju i/ili odmoru, i nadate se da za to vaš partner nikada neće saznati.

Neke akutne upale grla i krajnika su stalno prisutne i ponavljaju se u hladnijim mesecima, pa je važno da reagujete na vreme i da pijete neke antiinflamatorne lekove i tople napitke, i da svakako odležite dok simptomi ne prođu u potpunosti.

Lav – horoskop za 27.oktobar

Danas je sve što uradite sasvim uzaludno, jer su nadređeni već doneli jasnu odluku kome će da pripadne unapređenje koje ste vi želeli, i osećate se razočarano i iznevereno i razmišljate da date otkaz.

Nekome se jako dopadate ali nema petlju da vam priđe, i vi ste toga svesni i kao da se namerno vi poigravate osećanjima te osobe, jer ste navikli da plenite pažnju svuda gde se pojavite i svesni ste sebe i svojih kvaliteta, pa ste nekada i po malo oholi.

Boli vas zglob ramena, i verovatno ste napravili neki nagli trzajni pokret i povredili ste nerv i/ili mišićnu tetivu, i imaćete u narednom periodu velike probleme da zalečite povredu.

Devica – horoskop za 27.oktobar

Nikako da poslove priovedete kraju, a već ste na izmaku snage i volje, i sve radite nekako ofrlje i samo da što pre otaljate, ali nemojte misliti da šefovi to ne primećuju, i iskritikovaće vas zbog baš i pada kvaliteta u radu pred celim kolektivom, i biće vam vrlo neprijatno.

Vi ste se jako pokajali jer ste dali kontakt osobi koju ste tek upoznali, i ona sada ne prestaje da vam se udvara i da vas zove, ali to radi na jedan vrlo napadan i navalentan način, iako ste joj vi i jasno stavili do znanja da želite samo prijateljski odnos.

Muka vam je i stalno imate gorušicu i nadimanje, pa je verovatno da ste se prehladili i da imate stomačni virus, pošto radite u velikom kolektivu i neizbežno je da se infektivni agensi tada lakše i šire i prenose.

Vaga – horoskop za 27.oktobar

Ne umete nikako da pravilno raspolažete novcem, i danas ćete da napravite velike greške, sve u smislu ulaganja u sasvim neisplative projekte, i umesto da ste bolje promislili ili poslušali neke iskrene savete, vi ćete sve stečeno da stavite na kocku i da izgubite.

Najzad ste se iskreno zaljubili i opet osećate leptiriće u stomaku, i nekako vas je strah da vam ta sreća ne isklizne iz ruku, jer ste ranije imali jako loša iskustva i već unapred stalno predviđate da sreća neće moći da potraje.

Proverite sluh i čulo ravnoteže, jer vam sve češće zuji u ušima i imate vrtoglavice i nestabilnost pri hodu, mada opet ako je sve u redu sa tog aspekta čula, onda je verovatno po sredi problem sa krvnim pritiskom.

Škorpija – horoskop za 27.oktobar

Možete danas da očekujete odlične rezultate na poslu, ali ste se za njih zaista i potrudili i radili ste i prekovremeno i sa puno elana i motivacije, i nadređeni bi to trebali da umeju da cene i da zaista adekvatno i nagrade.

Niste preboleli bivšeg partnera, i stalno se nadate da ćete možda da se pomirite, ali niste ni svesni koliko vas je ta osoba brzo zaboravila, i već je krenula u novu romansu, te i to saznanje će da vas baš dosta zaboli i rastuži.

Imate tegobe sa zglobovima i mišićima, pre svega u smislu neke upale, a sve jer ste naglo počeli da se bavite sportom i da idete u teretanu, iako ste godinama vodili sedeći način života, i sada ste zaista preterali.

Strelac – horoskop za 27.oktobar

Nije prava prilika da danas ulazite u neke sukobe sa nadređenima, niti da pominjete povišicu i unapređenje, te da pretite otkazom, jer ćete dobiti odgovor kome se zaista niste nadali.

Iako se partner trudi da vam u svemu ugodi, vi nikako niste srećni i ne želite da ga lažete i da se pretvarate da ga volite kao i ranije, jer su se vaše emocije ugasile, ali zaista ne znate kako da mu to kažete a da ga ne povredite.

Depresivni ste i stalno menjate raspoloženja, pa je možda pametno da se ne pretvarate da je sve u redu, i da nemate neke predrasude u smislu toga da je sramota obratiti se lekaru psihijatru, jer je i mentalno zdravlje vrlo važno, pa i jednako je normalno lečiti psihu kao i somatske tegobe.

Jarac – horoskop za 27.oktobar

Ponestaje vam strpljenja i želite da što pre rešite neke nedoumice koje imate u vezi posla koji radite, te ste sve skloniji da verujete da šefovi neće ispuniti obećanja koja su vam dali, ali zaista nije pravo vreme da počinjete neki sopstveni posao, jer nemate ni iskustva niti kapitala.

Već dugo ste sami i nemate ni volju ni želju da se sa bilo kim upoznajete i da se povezujete u romantičnom smislu, ali iako to vešto krijete, vama je dosta teško kada vidite da su svi vaši prijatelji našli nekoga i da su srećni, a vi ne možete da ostvarite neku lepu i kvalitetnu vezu.

Zdravlje vam je dosta dobro, ali imate i dalje probleme sa imunitetom, i skloni ste da se svako malo razbolite od nekih infekcija respiratornog trakta ili od akutnih alergija.

Vodolija – horoskop za 27.oktobar

Morate danas da se priberete i da postupate što racionalnije na poslu, te da sve emocije ostavite po strani jer vam one smetaju da donesete neke ispravne odluke i da pokažete čvrst stav i jednu i odlučnost, kada se radi o nekim važnim ciljevima.

Ne razumete neke ljubavne signale koje vam šalje osoba koja vam se dopada, jer su oni veoma dvosmisleni, pa i ne prija vam ta igra toplo-hladno, jer niste više tinejdžeri i ne želite neku baš toliko i neozbiljnu osobu pored sebe.

Danas ste skloni da se olako umarate i da se povređujete na poslu ili u saobraćaju, pa budite malo koncentrisaniji i pokušajte da se naspavate jer ste sasvim rasejani i premoreni od svega.

Ribe – horoskop za 27.oktobar

Potrebno je da obavite sve ono što ste sebi zacrtali za danas, pa makar to podrazumevalo da u poslednjem momentu menjate i saradnike i ideje i mišljenja, jer na to svakako imate prava sve dok ne dođete na sastanak sa inostranim partnerima, gde i treba da zablistate i ostavite odličan utisak.

Danas ste u velikom iskušenju da se upustite u neku tajnu romansu, ali pokušajte da na takav način ne povredite i ne omalovažavate osobu koja vas voli i pre svega veoma poštuje.

Glavobolja je postala već hroničan problem, i ona je najzad i simptom brojnih poremećaja i vrlo ozbiljnih bolesti, i nije pametno da je ignorišete i da samo uzimate na svoju ruku analgetike, pa se obratite lekaru za neke detaljnije analize.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!