Dnevni horoskop za 27.novembar 2019

Dnevni horoskop za 27.novembar 2019

Dnevni horoskop za 27.novembar.

Ovan – horoskop za 27.novembar

Vreme vam je zaista dragoceno danas, i pokušajte da ga što bolje iskoristite, jer nadređeni neće pokazati razumevanje za izgovore.

Imate lep i skladan odnos sa partnerom, pa nemojte nekim svojim hirovima, i ponašanjem koje je razmaženo, da olako to i upropastite.

Muči vas upala sinusa i posledična glavobolja, pa pokušajte neke alternativne metode lekovitim biljem, ili idite na akupunkturu i homeopatsku terapiju.

Bik – horoskop za 27.novembar

Niste danas raspoloženi za neke svađe i sukobe sa kolegama, i samo ćete da se sklanjate i da ne reagujete na provokacije, što i možda jeste najpametnije.

Morate da se odlučite šta želite i da razgovarate sa voljenom osobom otvoreno, jer ma koliko da vas voli i poznaje, partner zaista nema sposobnost da vam čita milsi.

Imate česte probleme sa hemoroidima, i kada krvare ili bole u veklikim ste mukama, pa se najzad i obratite lekaru, ali i pokušajte da se malo više krećete, jer je najveći problem stalno sedenje.

Blizanci – horoskop za 27.novembar

Kada biste sve nove obaveze shvatali kao izazove i motivaciju da pokažete sve svoje potencijale, bilo bi vam i daleko lakše da sve završite na vreme i kvalitetno.

Ako ste slobodni imate priliku da počnete neku romansu sa osobom koju dugo poznajete, no ipak pazite se da ona nije možda već zauzeta, i da ste joj vi samo jedna tajna i prolazna avantura.

Proverite stanje krvnog pritiska jer ste u poslednje vreme malaksali, te i imate česte vrtoglavice i omaglice, pa je moguće da je u pitanju hipotenzija.

Rak – horoskop za 27.novembar

Nemate vremena ni za šta, pa i nemate volje da se zalažete kada ste svesni da nikakve šanse za unapređenje ili bolju platu nisu u planu, i nadređeni vas samo koriste, a ne znaju da se na pravi način oduže.

Imate neki poziv da izađete sa nekim kome se dopadate, ali vi niste zainteresovani, jer smatrate da vam ta osoba ne odgovara ni po karakteru, a niti vam se fizički dopada.

Nemate vremena da se premišljate da li da se javite lekaru ili ne, jer realne tegobe koje osećate nisu za ignorisanje, i ne budite neodgovorni toliko premna sebi kako ne biste završili u bolnici.

Lav – horoskop za 27.novembar

Imate potrebu da potražite posao u struci, jer smatrate da sa honorarnim poslom koji je trebao da bude privremeno rešenje, samo gubite vreme i energiju.

Niste vi osoba za avanture i prolazne veze, pa se nemojte upuštati u takve odnose, kako se posle i ne biste kajali.

Imate česte grlobolje i upale krajnika i ždrela, pa se malo pričuvajte hladnoće i pokušajte da pak i unosite više vitamina i toplih napitaka.

Devica – horoskop za 27.novembar

Umorni ste i zaista ne možete da radite ono što ne volite i u čemu ne uspevate da pokažete i svoju kreativnost i logiku, pa ste skloni da sve češće razmišljate o promeni posla.

Partner vam nije veran, i iako sumnjate i niste zbog toga mirni, nemate baš i nikakav dokaz, osim nekih upozorenja od strane dušebrižnika, koji su nešto videli ili čuli.

Morate da se malo bolje odnosite prema svome zdravlju, te da izbegavate neke faktore rizika za baš ozbiljne hronične bolesti, a kakvi su cigarete, masna hrana, slatkiši i fizička neaktivnost.

Vaga – horoskop za 27.novembar

Imate danas sreće na poslu, jer će kolege da vam pomognu da sve obaveze završite na vreme i kako treba, pa ćete dobiti željeno unapređenje, ali ne treba nikada da zaboravite pomoć ljudi koji su sa vama u istom timu.

Srećni ste i zadovoljni sa partnerom, ali vam je neka treća osoba trn u oku, i morate da naučite da prestanete da pravite scene, jer partneru to može da smeta, a i nema za to zaista razloga.

Umorni ste i stalno nervozni, jer u poslednje vreme dosta loše spavate, i jedva obavljate osnovne dnevne obaveze.

Škorpija – horoskop za 27.novembar

Neće vam biti potrebno puno vremena da odradite sve zadatke za danas, jer ste neko ko je vrlo i sposoban i motivsan za posao koji radi.

Može da se desi da počnete nekun romansu sa osobom koja vam se dugo dopada, ali će problem nastati kada se u vaš život vrati bivši partner, a koga očito još niste preboleli.

Proverite status hormona u krvi, kao i po potrebi onda pak uradite ultrazvuk nadbubrega i štitne žlezde.

Strelac – horoskop za 27.novembar

Ne pada vam teško što imate previše posla i obaveza, već što nadređeni nikada nisu zadovoljni i stalno vam nalaze neke zamerke, a vi se zaista trudite i radite do maksimuma.

Partner se ponaša po malo imperativno, te želi da sve bude po njegovom, i vama je to ozbiljno i počelo da smeta, pa se inatite i terate svoje, i neminovno je da može da vam veza zapadne u jaku krizu.

Imate bolove u donjem delu stomaka, i potrebno je da proverite da nije u pitanju upala mokraćne bešike.

Jarac – horoskop za 27.novembar

Umarate se previše i nikako da shvatite da treba malo da smanjite stres i nervozu, te i da radite po jedan projekat a ne sve odjednom, jer je najpre tako manja šansa da pogrešite, a uostalom niste vi ni toliko dobro plaćeni, da biste se preterano zalagali da sve odradite pre vremena.

Usamljeni ste i nigde ne izlazite, i umara vas stalna potreba porodice i prijatelja da vas opomenu da je i vama vreme da se skrasite i osnujete porodicu, kao da to i sami ne znate.

Muči vas bol u vratnoj kičmi, pre svega zbog prirode posla, i što ste po ceo dan za računarom.

Vodolija – horoskop za 27.novembar

Niste zadovoljni ni poslom ni zaradom, pa ako planirate sopstveni biznis ili pak i promenu posla, vi ne treba da to više odlažete, jer je zaista sada pravi trenutak za napredak i nove izazove.

Imate neku potrebu da se svakome pravdate za svoje odluke i izbore, umesto da uživate sa onom osobom koja se vama dopada, te i da vas bude briga šta o tome misle svi drugi.

Depresivni ste i stalno nervozni, i ne možete da se sami izborite sa problemima, pa je bolje da umesto da se povlačite u sebe, vi odete kod psihologa i počnete da uzimate lekove koji su dobri.

Ribe – horoskop za 27.novembar

Danas ćete imati neke velike probleme sa nadređenima ili kolegama na poslu, i nemojte da nikako i dopustite sebi da upadate u vatru i da se ponašate besno i afektivno, već se strpite i čekajte da se sve stiša, a onda se pokažite u poslu i dajte svoj maksimum.

Partner vas više ne voli kao ranije, i pitanje je trenutka kada će poželeti da stavite tačku na vašu romansu i da svako krene svojim putem, ali vas će to dosta da povredi i više nego što ste mislili.

Zdravlje vam je sasvim dobro, pa se potrudite da tako ostane, i da vi idete na redovne preglede i kontrole, i da adekvatno pazite na sebe, a ne da se ponašate neodgovorno.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!