Dnevni horoskop za 27.jun 2019

Dnevni horoskop za 27.jun 2019

Dnevni horoskop za 27.jun ove godine čitajte u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 27.jun

Nije najbolji trenutak da razmišljate o promeni posla, jer nemate finansijskih sredstava da biste dali otkaz i rizikovali da ne nađete ništa adekvatno u skorije vreme.

Udvara vam se neka osoba koja je zauzeta i vi ste iznenađeni njenim slobodnim i po malo i napadnim pristupom.

Pametno je da se više krećete jer su vam posle dužeg periooda mirovanja potrebni rekreacija i neka fizička aktivnost.

Bik – horoskop za 27.jun

Ostavili ste odličan utisak na razgovoru za posao i možete očekivati da vas pozovu da radite u firmi koju ste odavno želeli da upišete u svoju biografiju.

Smatrate da ste stalno u pravu i ne poštujete partnera niti njegovo vreme i pažnju koju vam posvećuje.

Prekontrolišite krvnu sliku jer ste u riziku od nekih metaboličkih poremećaja i tegoba vezanih za hormonski disbalans.

Blizanci – horoskop za 27.jun

Niste zadovoljni poslom koji radite i želite da što pre pronađete neki adekvatniji i bolje plaćen posao koji vama odgovara i za koji ste se i školovali.

Puni ste kompleksa i smatrate da ste vi nešto posebno i da ste bolji od drugih, pa pristupate vrlo podrugljivo nečijim iskrenim emocijama, i to je sa vaše strane veoma ružno i drsko.

Najzad ste došli na idealnu kilažu i treba da nastavite režim ishrane i vežbanja koji je i doneo odlične rezultate.

Rak – horoskop za 27.jun

Veoma odgovorno i pedantno obavljate sve zadatke i imaćete priliku da napredujete na poslu i da se usavršavate za neke vodeće pozicije.

Treba da se odlučite šta želite i da li ste spremni da sa partnerom gradite zajedničku budućnost, jer on svakako jeste ozbiljan u svojim namerama, ali ste vi neodlučni i ne znate šta da radite.

Prijala bi vam neka promena klime, posebno ako patite od hroničnih infekcija ili nekih tegoba sa plućima i srcem.

Lav – horoskop za 27.jun

Umesto da se saberete i da radite više i ažurnije, vi ste počeli da zabušavate i sve to jer niste zadovoljni ni zadacima niti primanjima, i smatrate da je za vas neki bolji posao.

Ističete se na pogrešan način i težite da sebi dokažete da ste zabavni i zavodljivi, ali nije u redu da manipulišete partnerovim emocijama ako ne želite ozbiljnu vezu kao i on.

Moguća je glavobolja i nesanica, i to pre svega jer ste stalno napeti i pod stresom i ne umete da nađete balans i da se relaksirate.

Devica – horoskop za 27.jun

Odmorite se i napunite baterije jer je u narednom mperiodu pred vama dosta izazova i morate da se posvetite maksimalno svom poslu kako biste ostvarili željeni napredak.

Ne možete nikako da se odlučite šta želite i u emotivnom odnosu se ponašate zaista nezrelo i baš i neodgovorno prema nečijim iskrenim osećanjima.

Muči vas hronična upala sinusa i ne možete da se izborite sa infekcijama i alergijama, pa vam vremenske prilike zaista ne odgovaraju.

Vaga – horoskop za 27.jun

Pravi je trenutak da ostvarite neke izvanredne rezultate i da se pokažete u najboljem svetlu kada ste već dobili priliku da napredujete.

Neko vam se uporno udvara i pokušava da vas na svaki način osvoji i impresionira, ali na žalost vi tu osobu smatrate samo dobrim prijateljem i ne želite da joj dajete lažnu nadu.

Prekontrolišite nivo šećera u krvi, jer ste pod stalnim stresom i u poslednje vreme imate i neke baš izražene simptome koji odgovaraju dijabetesu.

Škorpija – horoskop za 27.jun

Danas vam baš ništa ne ide kako ste planirali, i ne treba da se nervirate već da sve što možete vi i odložite za naredni period, i da se odmorite i napunite baterije jer ne možete ništa raditi bez volje i motivacije.

Ako ste u dugoj vezi, moguće je da će partner da vam predloži zajednički život ili preseljenje u neki drugi grad, ali vama to nije bilo baš u planu i rastrzani ste šta da radite.

Muče vas kostobolja i/ili bol u mišićima, i poželjno je da malo više mirujete jer ste se verovatno preopteretili fizički.

Strelac – horoskop za 27.jun

Nervozni ste jer ne uspevate da odradite sve projekte i zadatke, ali ste zapravo sami odgovorni jer ste sve odlagali do poslednjeg trenutka i sada ništa ne možete da uradite u žurbi i haosu.

Nemojte nekoga zavaravati i davati mu lažnu nadu, jer to nije korektno prema onome ko vas baš i iskreno voli i ko je uvek bio tu za vas kao odan i veran prijatelj ili saradnik.

Budite pažljivi u saobraćaju jer su moguće neke povrede koje će da vam donesu velike probleme.

Jarac – horoskop za 27.jun

Najzad ste postigli jedan ritam u radu i pokrenuli ste se sa jedne iste tačke, ali vi ste baš preveliki perfekcionista i nekada preterujete u svojim željama i ambicijama, pa ste nerealni u očekivanjima i nadanjima.

Osećate da ste spremni za jedan veći korak ka budućnosti u emotivnom odnosu, pa je vreme da popričate sa partnerom i da vidite da li se i on isto oseća.

Muči vas prehlada koja nikako da se reguliše, pre svega jer niste slušali savete lekara i sve ste pokušali sami da rešavate.

Vodolija – horoskop za 27.jun

Iako očekujete povišicu jer smatrate da ste se zaista puno zalagali na poslu, ona neće biti u datom trenutku realizovana ali je uskoro moguće unapređenje i neki jednokratni bonusi.

Stalno se svađate sa partnerom, i zaista biste sve lakše rešili kada biste bili malo fleksibilniji i isključili svoju tvrdoglavost i potrebu da vi uvek budete u pravu.

Ne treba da ignorišete vrtoglavice i zujanje u ušima, jer one mogu biti posledica nekih ozbiljnijih tegoba.

Ribe – horoskop za 27.jun

Brzopleti ste i sve češće pravite nepotrebne greške, jer želite da sve što pre realizujete i unovčite, ali vaši projekti nemaju isti kvalitet kao i ranije.

Neočekivani poziv od osobe koja vam se već dugo dopada, ulepšaće vam dan i dati jedan polet i energiju da rešite sve ostale probleme koji vas opterećuju.

Pasivni ste i zbog toga ste se i ugojili, pa je pametno da se posvetite sportu i da malo popravite navike i način ishrane.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!