Dnevni horoskop za 27.jul 2019

Dnevni horoskop za 27.jul 2019

Dnevni horoskop za 27.jul.

Ovan – horoskop za 27.jul

Kako biste uspeli da realizujete svoje planove potrebno je da sami odredite koji su vam pravi prioriteti i da se time vodite u daljem radu.

Ako ste slobodni, potrudićete se da na sve načine osvojite nekoga ko vam se već duže vreme zaista dopada i čiju pažnju želite da privučete kako biste ostvarili emotivnu vezu.

Moguće su neke upale urinarnog trakta jer ste skloni prehladama i ne čuvate se dovoljno i niste ažurni u smislu prevencije i redovnih kontrola i sistematskih pregleda i analiza krvne slike.

Bik – horoskop za 27.jul

Neko sa kim duže vreme sarađujete može da vam pomogne da realizujete neke planove i ideje na pravi način, i ne treba da oklevate da potražite savete od osoba koje su iskusnije od vas i morate da se rešite predrasuda i sujete u poslu.

Harmoničan odnos sa partnerom, i veoma lepi zajednički trenuci puni uživanja i nežnosti, pa ste vrlo srećni i ispunjeni na ljubavnom planu.

Imate neke probleme sa disajnim putevima, jer ste skloni alergijama i nikako vam ne prijaju vremenske promene koje utiču na povećanu sklonost ka virusnim infekcijama.

Blizanci – horoskop za 27.jul

Svesni ste da na poslu ne ide sve onako kako ste vi planirali, ali ne treba da se predajete olako jer će uskoro sve da se promeni na bolje i rezultati vašeg truda i zalaganja svakako neće da izostanu.

Stalno ste neodlučni i niste svesni šta zaista želite od emotivne veze, pa partneru dajete neke neodređene signale i na takav način ga samo zbunjujete i odajete utisak da vam veza ne prija i da želite više slobode i nezavisnosti u vezi.

Nervozni ste i napeti, i ne možete da spavate dovoljno, pa to utiče na vaše svekodnevne aktivnosti, i pažnja vam je oslabljena i stalno ste rasejani i delujete konfuzno i zbunjeno.

Rak – horoskop za 27.jul

U vašem kolektivu vlada jedna lepa i optimistična atmosfera, pa vam ni jedan radni zadatak ne pada teško, i sve uspevate uz timski rad da završite na vreme i da postignete odlične krajnje rezultate.

Stalno ste u konfliktu sa partnerom, jer on ne može da razume da nemate dovoljno vremena da se posvetite vašoj vezi jer ste stalno opterećeni poslom, i ne želi da shvati da vam je u karijeri trenutno jedan prelomni i odlučujući trenutak.

Proverite krvnu sliku i obratite pažnju na neke tegobe koje su vezane za perifernu cirkulaciju, jer uporno ignorišete otok i bol u ekstremitetima, a moguće je da se radi o upali vena koja može da ima dosta ozbiljne posledice.

Lav – horoskop za 27.jul

Stalno ste izloženi kritikama nadređenih i kolega, jer delujete odsutno i kao da nemate ni baš dovoljno strpljenja niti volje i motivacije da analitički i detaljno pristupite nekim planovima, i težite da sve tvrdoglavo radite na svoj način, iako to realno nije ni dobro niti daje adekvatne rezultate.

Postoji mogućnost da upoznate neku osobu koja će na sve načine da pokuša da vas šarmira, ali vi već imate neka predubeđenje i predrasude i ne dopuštate joj da vam se približi.

Proverite krvni pritisak i ako terapija ne daje rezultate obratite se lekaru kako biste uzeli neke druge lekove koji će da pomažu bolje.

Devica – horoskop za 27.jul

Imate odlične prilike da pronađete posao iz snova, koji ne samo da će da bude profitabilan nego ćete i biti motivisani da ga radite, jer imate priliku da ispoljite svu svoju kreativnost i znanje i da se istaknete kao lider u onome u čemu imate iskustva.

Nemate nikakvu šansu da nekoga upoznate jer ste se povukli u sebe i ubedili ste sebe da vam prija samoća i da vam ljubav trenutno ne treba, ali to je samo posledica vašeg straha da opet ne budete povređeni i iznevereni, jer ste nedavno okončali jednu vrlo turbulentnu vezu.

Potrudite se da malo poboljšate svoju kondiciju, jer vam sedeći način života ometa celokupno zdravlje, i stvara vam pre svega probleme sa kičmom i zglobovima.

Vaga – horoskop za 27.jul

Nemate ni volju niti inspiraciju da radite posao koji ne volite, ali nemate trenutno drugog izbora jer vam je novac potreban i morate da naučite da se ponašate odgovorno prema timu i kolegama, a ne da ih svojom neodgovornošću samo kočite i sabotirate jer ste sebični.

Stalno sumnjate u partnera iako nemate nikakav dokaz da vam je on neveran, pa je bolje da sa njim porazgovarate otvoreno, nego da se opterećujete onim što zli jezici pričaju kako bi vam pokvarili ljubavnu idilu.

Moguće su neke kožne alergijske reakcije, i pazite se ako duže vreme boravite na suncu, jer vam je koža vrlo osetljiva i moguće je da nastanu upalne reakcije.

Škorpija – horoskop za 27.jul

Trudite se da radite što bolje i da unapredite neke svoje planove i ideje, te će vaši napori da donesu odlične rezultate i možete da očekujete skoro unapređenje i značajne novčane bonuse.

Moguće je da ćete obnoviti kontakt sa nekom osobom koja vam je bila stara ljubav, i koja se iznenada ponovo pojavila i rasplamsala vaše emocije, pa je pred vama iskušenje da li da ostvarite vezu ili da ignorišete ono što osećate.

Imate neke nasledne probleme sa srčanim aritmijama, pa se češće kontrolišite i nemojte dopustiti da tegobe postanu ozbiljne i da završite u bolnici ili na operacioji.

Strelac – horoskop za 27.jul

Neki poslovni planovi i ideje, mogu biti stopirani jer nemate dovoljno sredstava da ih na pravi način realizujete i to vas zaista frustrira i težite da pronađete način da sve uradite onako kako ste u startu i zamislili.

Ako ste slobodni, moguće je da neki poznanik počne da vamse udvara i iako će to da vam imponuje, nećete biti sigurni dali ste dovoljno spremni da se prepustite avanturi ili želite da se vratite staroj ljubavi koja je jedan siguran izbor za dalju budućnost.

Stalno osećate malaksalost i umor, i potražite lekarski savet jer je moguće da je uzrok tegoba daleko ozbiljniji nego što ste pomišljali.

Jarac – horoskop za 27.jul

Vaša angažovanost i predanost poslu neće da prođe nezapaženo, pa ćete dobiti pohvale od strane nadređenih i mogućnost da napredujete brže nego što ste pomišljali, ali pazite se nekih zavidnih i ljubomornih kolega koje žele da vas na svaki način sabotiraju.

Partner je ljubomoran na nekog vašeg kolegu, pa iako se vi opravdavate da između vas nema ničega osim poslovne saradnje, ipak se zapitajte da li ste sasvim iskreni i da li ste vi ravnodušni prema osobi sa kojom svaki dan radite, te i čija vam pažnja vrlo imponuje i prija.

Pazite se neke akutne prehlade, jer vam je imunitet vrlo oslabljen pre svega jer se ne hranite zdravo i jer ste pod stalnim stresom.

Vodolija – horoskop za 27.jul

Imate dosta dobrih ideja, ali nikako ne umete da ih adekvatno poređate prema prioritetnosti, pa sami sebi stvarate zbrku i konfuziju, i neko ko je od vas sposobniji može da iskoristi jednu vašu neodlučnost i da na vaš račun napreduje i ostvari izvanredne rezultate.

Nikako ne možete da pronađete zajednički jezik sa partnerom, jer ste oboje tvrdoglavi i ne želite da popustite, i kao da ste zaboravili da je u vezi jednako važan kompromis i dogovor koliko i sama ljubav i iskrenost u emocijama.

Proverite krvnu sliku, jer vam prošli rezultati nisu bili baš dobri i imali ste drastično povišene vrednosti holesterola i triglicerida u krvi.

Ribe – horoskop za 27.jul

Iako vrlo vredno i odgovorno radite, iz nekog razloga rezultati stalno izostaju i ne uspevate da se istaknete, pa ste nervozni i nezadovoljni i počinjete da pravite sve veće greške, što šefovima smeta i smatraju da niste prava osoba za date odgovornosti.

Vi niste osoba koju zanimaju flertovi i neke prolazne avanture, pa ste svesni da je bolje da budete sami dok ne pronađete osobu koja vam odgovara i koja je spremna da se posveti planovima za budućnost i stvaranje porodice.

Muči vas glavobolja i zujanje u ušima, pa je pametno da proverite stanje krvnog pritiska, i da se posavetujete sa neurologom jer je možda stres i razlog vašeg trenutnog stanja.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!