Dnevni horoskop za 27.februar 2020

Dnevni horoskop za 27.februar 2020

Dnevni horoskop za 27. februar

Ovan

Kao da vas nadređeni stalo osuđuju za loše rezultate u timskom radu sa kolegama, iako vi stalno dajete svoj maksimum i ispravljate tuđe greške i nedoslednosti, i smeta vam jer ste uvek vi neki dežurni krivac za sve propuste i greške.

Partner će da vas povredi nekim svojim gestom ili rečima, i iako će da se pokaje i da se izvinjava, vama će biti nedovoljno sve to i počećete da razmišljate o raskidu veze.

Pod stalnim ste stresom zbog privatnih i poslovnih problema, i ne smete da se povlačite u sebe već da porazgovarate sa nekim stručnim licem, i da rešite ono što vam je mentalni teret.

Bik

Nezadovoljni ste jer nikako ne možete da napredujete na poslu, iako se zaista trudite i zalažete maksimalno, i nadređeni su vrlo nekorektni prema vama i to je razlog što imate potrebu da sada i potražite novi posao.

Imate neku simpatiju, ali morate da se malo više angažujete kako biste toj osobi dali jasno do znanja kako se osećate, jer vas ona smatra prijateljem i ne razume neke vaše dvosmislene signale.

Muči vas hronična glavobolja i upala sinusa, pa se na vreme konsultujte sa lekarom, i rešite najzad taj problem.

Blizanci

Radite posao za koji se niste školovali i sve počinje da vas nervira i da vam smeta, pre svega jer ne možete da napredujete i imate mala primanja, spram onoga koliko radite i koliko se trudite.

Treba da počnete da više izlazite i da sklapate nova poznanstva, jer su vam zvezde u ljubavnom smislu naklonjene, i velika je šansa da upoznate svoju srodnu dušu i da i vi budete najzad srećni i ispunjeni.

Zdravlje vam je odlično, i ne treba da menjate dobre navike koje ste stekli, već da nastavite baš i u istom maniru i nemate brige da ćete se razboleti ili imati recidive hroničnih oboljenja.

Rak

Ostvarićete danas neke izvanredne rezultate i prijaće vam pohvale nadređenih i novčani bonusi koje ćete da dobijete, pa i koje ste sasvim realno i zaslužili jer ste radili prekovremeno i veoma pedantno i odgovorno.

Skloni ste da stalno ulazite u neke prolazne avanture i da flertujete sa nekim osobama koje su već zauzete, pa i sa kojima ne možete imati neku ozbiljnu i kvalitetnu vezu na duže staze.

Morate da se malo opustite i da nađete način da sav stres i nervozu kanališete, jer možete lako da upropastite i svoje somatsko i mentalno zdravlje, ako se na vreme ne budete trgli iz svega.

Lav

Smatrate da kolege greše u nekim svojim predlozima i idejama, i ne smete da dopustite da takva njihova tvrdoglavost upropasti sve ono za šta ste se kao tim zalagali i mučili da postignete.

Smeta vam jer neko stalno pokušava da vam se meša u emotivni život, i postaje vam mučno da svima drugima ugađate a da vi sami nikako niste srećni ni ispunjeni.

Imate jasan višak kilograma, i umesto da se deprimirate zbog toga, bolje je da povedete računa o ishrani i da počnete da vežbate i da popravite stanje svog metaboličkog atstusa.

Devica

Odlično ste se snašli u nekom novom radnom okruženju, ali ne smete da dopustite da vas jasna ljubomora i zavist kolega poremete i da zbog njih počnete da pravite propuste i greške, koje će oni da iskoriste da vas ogovaraju i unazade.

Nedavno ste raskinuli dugu vezu, i prija vam da se osamite i da o svemu razmislite, ali ne treba da se sasvim povučete u sebe jer stvarno nije smak sveta i nova ljubav je bliže nego što mislite i očekujete.

Imate česte napade migrenoznih glavobolja, i tada vam jedino prija da se odmorite u zamračenoj prostoriji bez buke, jer su tegobe sve izraženije i terapija ne pomaže dobro kao ranije.

Vaga

Ne treba da obraćate pažnju na ljubomorne i zavidne kolege, jer nadređeni su svesni svih vaših potencijala i kvaliteta i zato su vam i dali rukovodeću poziciju, i važno je da ne prokockate baš to ukazano poverenje.

Neka osoba koju ste smatrali dobrim prijateljem, počela je da vam poklanja posebnu pažnju, i vi niste sigurni šta da radite jer ne osećate isto, ali i ne želite da se vaš odnos pokvari.

Moguće je da su stalni umor i malaksalost posledica anemije, pa je važno da uradite analizu krvne slike i da se potrudite da promenite način ishrane i unosite više vitamina i minerala, a posebno gvožđa.

Škorpija

Imaćete sjajnu poslovnu ponudu i priliku da napredujete, i pokušajte da date sve od sebe da pak i odradite posao na najbolji način, kako se kasnije ne biste pokajali, i kako neko ko je od vas manje kompetentan ne bi preuzeo sve zasluge.

U vašem odnosu sa partnerom su se desile neke neželjene promene, pa ste u nedoumici da li da vezu nastavite ili da raskinete kao prijatelji, jer zaista više ništa nije kao i ranije.

Trebalo bi da prekontrolišete svoj vid, te da uzmete dioptrijske naočare jer vam neke smetnje sve jače stvaraju probleme u svakodnevnom funkcionisanju.

Strelac

Puni ste nekih ideja i planova, ali pazite da ih prerano ne iznesete nekim ljudima koji će da ih iskoriste kao svoje i da vi na kraju ostanete kratkih rukava, jer verujete preterano svakome, i imate puno lažnih prijatelja.

Ne možete da ostvarite kvalitetnu vezu sa osobom koja vam se dopada, pre svega jer je ona zauzeta, i ne želi sa vama ništa drugo osim prolazne avanture, a to zaista nije ono što vam je trenutno potrebno.

Treba da povedete računa o stanju svog imunog sistema, jer ste stalno skloni nekim prehladama i alergijama, koje vam stvaraju velike probleme i traju neuobičajeno dugo sa baš teškom kliničkom slikom.

Jarac

Ne zanima vas da se zalažete za posao koji radite, jer ste shvatili da vas nadređeni samo koriste i da sve rade kako njima odgovara, i vreme je da potražite drugi posao, jer ovako samo gubite vreme i energiju.

Teško vam je da se sporazumete sa partnerom i sve se češće svađate oko sitnica, i verovatno je da će vaša veza uskoro da doživi krah.

Imate česte probleme sa upalama respiratornih puteva, te je poželjno da opstavite pušenje i da se posvetite ojačanju svog organizma, promenom navika i kvalitetnijom ishranom i načinom života uopšte.

Vodolija

Pomoć kolega će da vam bude dragocena u rešavanju nekih poslovnih problema, i ne smete da vi i zaboravite da im dugujete veliku zahvalnost jer ste se izvukli i ostvarili željeni rezultat.

Ne shvatate za ozbiljno neko udvaranje osobe koju poznajete dugo i smatrate prijateljem, pa ćete verovatno i da propustite odličnu priliku da budete srećni.

Stres i nervoza vam remete svakodnevno funkcionisanje, te treba da pokušate da se malo najzad opustite, da odete u neku šetnju ili na relaks masažu.

Ribe

Niste se pametno organizovali i sve ste obaveze nagomilali i ne znate kako da se izvučete iz situacije koja je veoma loša i koja vas može koštati posla.

Upoznaćete neku zabavnu osobu koju ste smatrali svojim idealnim partnerom, ali niste spremni na vezu na daljinu, i to će biti glavni razlog da odustanete od romanse, a da niste ni pokušali.

Zdravlje vam se popravilo, mada ne smete da se sasvim opustite i da zanmemarite sve dobre savete lekara, te da opet nastavite po starom i da se prema sebi ponašate neodgovorno.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!