Dnevni horoskop za 27.decembar 2019

Dnevni horoskop za 27.decembar 2019

Dnevni horoskop za 27.decembar.

Ovan – horoskop za 27.decembar

Stvarate sebi tenziju bez potrebe, i ne svađajte se sa kolegama i nadređenima, već gledajte svoja posla.

Partner vas ne voli i samo je sa vama iz koristi, i treba najzad da otvorite oči.

Imate proširene vene na nogama, i zato su česti i bol i otok, pa se javite lekaru.

Bik – horoskop za 27.decembar

Radite posao koji ne volite, i upravo zato nemate ni volje ni motivacije, i uz sve to je i plata mala i nema šanse za unapređenje, pa preduzmite nešto umesto da samo kukate iu svima se žalite.

Vi ste previše posesivni i ljubomorni za vezu na daljinu, i to vam neće uspeti pa je bolje da na vreme razjasnite sve sa partnerom.

Imate učestali kašalj i probadanje u grudima, pa uradite osnovne analize srčane i plućne funkcije i ne zanemarujte tegobe.

Blizanci – horoskop za 27.decembar

Preterano ste nervozni i napeti, i umesto da radite koliko možete realno, vi uvek preuzimate zaista previše obaveza i odgovornosti, i onda ste očajni da sve nekako postignete.

Imate ponudu prijatelja da zajedno otputujete i da upoznajete neke nove ljude i možda ostvarite baš i željenu romansu sa nekim ko vam se dugo i dopada.

Niste dobro u poslednje vreme, i stalno vas boli želudac i glava, pa malo smanjite stres i nekako vi i pokušajte da se opustite.

Rak – horoskop za 27.decembar

Muka vam je da stalno svima ugađate i da ne mislite na sebe i na svoju budućnost, pa ćete postati mnogo drskiji, i svakoga ćete umeti da poostavite na mesto koje zaslužuje.

Nemate živce da stalno vi pravite kompromise, i da se prilagođavate partneru, pa ćete to i da mu otvoreno prebacite.

Povredili ste rame i imate jake bolove, i morate hitno da se javite lekaru kako ne biste kasnije pak i imali komplikacije i hronične probleme.

Lav – horoskop za 27.decembar

Danas vam je sve krenulo kako ne treba, i dan je očajan u smislu bilo kakvog dobrog rezultata, pa je najbolje da ne radite neke projekte koji su važni, već da završite neke zaostale obaveze.

Svi nekako uspevaju da budu srećni i da nađu osobu koja će da ih voli, ali samo vama se ne da i to vas čini depresivnim i ogorčenim.

Skloni ste da menjate raspoloženja, i zaista se psihički ne osećate dobro, te ste stalno nervozni ili potišteni, i potražite stručni savet i pomoć.

Devica – horoskop za 27.decembar

Radite sa maksimalnom voljom i elanom, te se nadate da će sve da bude najbolje ili makar onako kako ste se nadali od starta.

Imate nekog tajnog udvarača, koji vam šalje zanimljive poruke i pokušava stalno da vas nekako iznenadi i nasmeje, i to vam prija.

Muči vas bol u donjem delu stomaka, i verovatno je u pitanju upala mokraćne bešike, pa se javite lekaru da dobijete adekvatan antibiotik.

Vaga – horoskop za 27.decembar

Svega vam je preko glave i najzad ste rešeni da sve otaljavate kako možete, jer ne vidite više svrhu da dajete svoj maksimum, kada je i novac koji zarađujete mizeran i samo gubite previše vremena na ono što vas uopšte ne zanima kao posao.

Usamljeni ste i stalno sebe tešite da i za vas postoji nada da sretnete pravu osobu, ali realno ste vrlo tužni i očajavate jer su svi oko vas srećni samo vi niste.

Boli vas želudac i imate gorušicu, pa je verovatan uzrok stres, i možda je po sredi gastritis ili čak i stres ulkus.

Škorpija – horoskop za 27.decembar

Ne volite da radite sa neodgovornim ljudima, koji se ne trude ni najmanje, i ne znate ni kako su dobili posao ni koja je svrha njihovog rada, kada ne daju nikakav doprinos kolektivu.

Partner insistira da počnete da živite u manjem gradu jer njemu tako odgovara zbog novog posla, i to vas užasno nervira, jer je postao sebičan i misli samo na sebe, i naravno da vama ne pada na pamet da se i tome prilagodite.

Imate probleme sa insulinskom rezistencijom, i počeli ste da se gojite oko stomaka i bokova, pa uradite neke analizte i preduzmite mere na vreme.

Strelac – horoskop za 27.decembar

Stalno vam nadređeni i okolina stvaraju pritisak i kada osećate da nešto morate da uradite kako drugi žele i očekuju, vama to predstavlja muku i veliki problem, i skloni ste da pravite greške.

Niste zadovoljni u kom pravcu ide vaša veza sa partnerom, i krize i svađe su sve učestalije, pa je velika šansa da ćete da raskinete uskoro.

Muči vas problem sa bubrezima, i česte su i upale mokraćnih kanala, pa se javite lekaru i uradite ultrazvuk i laboratorijske testove.

Jarac – horoskop za 27.decembar

Nekako vam se čini da vas svi uzimaju zdravo za gotovo, i ne cene uopšte dovoljno vaše ideje i zalaganje, pa ste sve bliže odluci da potražite novi posao, te i da krenete da radite ono što zaista i volite.

Usamljeni ste i tužni, jer ste nedavno raskinuli dugu vezu i ne možete nikako da sve to prebolite i da krenete dalje.

Muči vas problem sa vidom, pa se javite očnom lekaru, jer stalno radite za računarom i naprežete oči, pa i potrebno je možda da nosite naočare.

Vodolija – horoskop za 27.decembar

Morate da prestanete da sve činite za druge i da na sebe uopšte ne mislite, jer je to glavni razlog zašto vi stagnirate dok svi oko vas napreduju i srećni su i ostvareni ljudi.

Niko vas ne primećuje i ne želi da sa vama izađe na romantični sastanak, pa vas je to dodatno i dotuklo, i sasvim ste nezadovoljni na emotivnom aspektu, ali morate da se trgnete i da pokažete ljudima svoje unutrašnje kvalitete.

Imate česte probleme sa varenjem, pa je bolje da se ne prejedate slatkišima i da počnete najzad da se malo više krećete.

Ribe – horoskop za 27.decembar

Ništa nije danas kako ste planirali, pa se zapitajte da li je u vama problem i da li sve radite zaista ispravno, umesto da stalno krivicu prebacujete na kolege i na neke nepovoljne okolnosti.

Ako ste slobodni može da se desi da se upustite u neki flert ili tajnu vezu sa osobom koja je dugo i zauzeta, i to će da vam stvori i neke probleme, i kajaćete se jer ste bili lakomisleni.

Imate česte glavobolje i zujanje u ušima, pa najpre proverite stanje svog krvnog pritiska.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!