Dnevni horoskop za 26.septembar 2019

Dnevni horoskop za 26.septembar 2019

Dnevni horoskop za 26.septembar.

Ovan

Treba najzad da se opametite i da prestanete da drugima činite usluge, na svoju štetu i da za to ne dobijete ni hvala na kraju.

Osoba sa kojom ste se nekada zabavljali i koja je otišla u inostranstvo, javiće vam se i poželeti da sa vama obnovi ljubav, ali ste vi već u srećnoj vezi i ne treba da olako pokleknete pred naletom starih emocija.

Muči vas bol u kolenima i mišićima nogu, i verovatno je da ste preterali sa sportom, jer inače vi i vodite pre svega sedeći način života.

Bik

Imate dosta obaveza, ali ste se sasvim lepo i pametno organizovali, i uz trud i predan rad sve lako i uspevate da postignete i imate samo pohvale od strane rukovodilaca.

Vama veze na daljinu nikako ne uspevaju, jer ste preterano ljubomorni i posesivni, i bolje je da sebe ne mučite i da raskinete sa nekim na vreme, jer takav odnos zaista nema budućnost.

Nemojte da ignorišete neke jasne simptome poremećaja vidne funkcije, i potražite savet i pomoć očnog lekara.

Blizanci

Najzad ste uspeli sve da završite i da ostvarite neke dugo željene ciljeve i ambicije, pa čekate dan kada ćete da odete na zasluženi odmor, ali pošto ste radoholik ni tada nećete moći sasvim da se opustite i uživate.

Ne vezujte se preterano za neku osobu koju ste skoro upoznali, jer iako vam prija pažnja i nežnost sa njene strane, to nije zaista prava ljubav i nećete biti srećni na duge staze.

Alergije i infekcije vam nikako ne daju mira, i stalno ste prinuđeni da ležite i da se mučite sa nekim pre svega respiratornim tegobama.

Rak

Umara vas i sama pomisao na sve obaveze koje ste zapustili i koje treba da odradite, pa najzad i potražite pomoć prijatelja ili kolega kako biste što lakše i brže sve završili.

Neko koga ste smatrali prijateljem ima skrivena osećanja prema vama, ali vi zaista nemate istu emociju i u nezavidnoj ste situaciji u svakom pogledu.

Zdravlje je najzad dobro i ne treba da se opet zapustite, te i da se vratite starim lošim navikama i porocima.

Lav

Pokušajte da se malo više potrudite, i sve će biti u redu, te i nemate potrebe da se već unapred nervirate i da projektujete neke loše scenarije, umesto da se fokusirate na cilj i rezultate.

Malo vam je dosadilo da vas partner uzima zdravo za gotovo, i sve više osećate da je vaša veza postala monotona, i da nema one iskre i romanse koja je na početku postojala među vama.

Bolovi u kičmi su sve jači, i bojite se da niste obnovili neku staru povredu pršljenova ili nerava, a jer niste pazili i niste se pridržavali saveta lekara.

Devica

Vama je lako da se hvalite uspehom, kada su sve umesto vas odradili drugi, i nije fer da olako sve nečije zasluge preuzmete na sebe jer će to da vam se kad tad i vrati i osveti samo od sebe.

Idiličan odnos sa voljenom osobom jeste zapravo ono što vam je sada najpotrebnije, i možete da se opustite i da uživate u ljubavi.

Muči vas problem sa probavom, pa pokušajte da se malo zdravije hranite i da izbegavate hranu koja vas nadima i stvara vam gorušicu.

Vaga

Niste prodorni i dovoljno odlučni, i uzalud je svo vaše znanje i naporan rad, kada oni snalažljiviji uspeju sve da pre vas završe i preotmu vam željene projekte i unapređenje.

Partner vam je spremio za danas prelepo iznenađenje, ali vi nećete biti oduševljeni u meri u kojoj se on nadao, jer to niste planirali i ne znate kako da se ponašate.

Ne ignorišite probleme sa povišenim krvnim pritiskom, i ako vam data terapija ne odgovara i ne uklanja tegobe, promenite je u dogovoru sa izabranim lekarom.

Škorpija

Mada ste sebi obećali da nećete da ponavljate iste greške, nikako da se opametite i da počnete da postupate pametnije i bolje, i da poslušate sebe a ne da ugađate drugima.

Stalne svađe sa partnerom vas iscrpljuju, i moguće je da ćete uskoro da stavite tačku na vašu vrlo dugu vezu, jer su osećanja nestala i sve je postala stvar navike.

Umorni ste i depresivni, pa je pametno da kanališete stres i da potražite savete stručnjaka, jer sam razgovor kao psihoterapija može dosta da vam znači.

Strelac

Odličan dan za postizanje nekih novih uspeha, i bićete sasvim zadovoljni i ispunjeni, a neće da izostanu ni pohvale i nagrade od strane nadređenih, kao i neki novčani bonus.

Neko ko je od vas dosta stariji vam se uporno udvara, i mada ni vi niste ravnodušni, strah vas je od osude okoline.

Nikako ne uspevate da skinete višak kilograma, ali realno ništa ni ne menjate u svojim navikama i očekujete da se desi čudo, te i da kilogrami nestanu sami od sebe.

Jarac

Nemate vremena ni za šta, jer ste zapostavili neke obaveze i niste radili kako treba, pa je bolje da danas odradite ono što možete i da ne biste pravili nepotrebne greške, ostatak zadataka racionalno raspodelite na određeni naredni period, kako ne biste probili zadate rokove.

Fali vam ljubavi i pažnje, ali ne želite ni sebi da priznate koliko ste usamljeni i nesrećni, i nećete da se povinujete predlozima prijatelja da izlazite i da upoznate neke osobe za koje oni misle da su za vas idealan par.

Moguća je kostobolja, pre svega jer se ne hranite pravilno i jer ne unosite dovoljno minerala i vitamina D, pa kosti trpe i počinje njihovo trošenje i demineralizacija.

Vodolija

Tim sa kojim radite nikako ne može da vas prihvati kao ravnopravnog člana, i stalno vaše ideje ignoriše i svaki plan vam poništava, pa ste skloni da pomislite da vas ne vole ili da imaju protiv vas nešto lično.

Nemate dovoljno vremena za partnera, i on počinje da gubi strpljenje i da sve vaše probleme manje opravdava, jer ne želi da imate takav odnos.

Muči vas nesanica i namate volje ni snage ni za šta, te jedva obavljate i one baš osnovne dnevne poslovne i privatne obaveze.

Ribe

Za vas realno nije posao koji radite, i vi ste toga svesni i želite da se ostvarite u onome za šta ste se i školovali, ali sada nemate za to prilike i morate da istrpite i da sačekate bolji momenat.

Partner vas neizmerno voli i sve vam oprašta, pa nemojte to da zloupotrebljavate i da se ponašate bezobrazno i bahato.

Zdravlje je sasvim solidno, i samo redovno idite na preventivne preglede i kontrole osnovnih parametara, i nemate razloga za brigu.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!