Dnevni horoskop za 26.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 26.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 26.oktobar.

Ovan – horoskop za 26.oktobar

Ne umete da racionalno iskoristite svoje vreme, i stalno kasnite sa projektima, i zato i imate utisak da vi stalno stagnirate dok drugi ostvaruju vrhunske rezultate.

Partner vam je preterano posesivan i ljubomoran, i smeta vam takvo ponašanje i to je razlog sve češćih svađa i nesuglasica među vama.

Morate da malo više brinete o sebi i da ne ignorišete neke zdravstvene tegobe i realne simptome, jer je zdravlje najvažnije i morate da se posvetite sebi malo više.

Bik – horoskop za 26.oktobar

Niko ne razume da ste umorni i da nemate ni malo snage da realizujete konačne ciljeve i ideje, jer ste dobro plaćeni i imate posao u struci, pa kolege i prijatelji smatraju da ste preterano razmaženi.

Srećni ste sa osobom koju volite, i ako ste u dugoj vezi moguće je da vrlo uskoro uplovite u brak i da počnete zajednički život i osnujete svoju porodicu.

Previše ste opterećeni nekim nevažnim simptomima, dok sasvim ozbiljne i realne probleme ne shvatate ozbiljno, i za početak proverite krvni pritisak i uradite EKG, jer imate naslednu sklonost za oboljenja srca i za aterosklerozu.

Blizanci – horoskop za 26.oktobar

Danas je dan kada imate neke odlične prilike da napredujete i da se dokažete, pa pokušajte da baš maksimalno iskoristite šansu koja vam se ukazala, jer teško da ćete imati u skorije vreme tako pak i povoljnu ponudu da radite ono što vam jeste struka i što vas čini ispunjenim i srećnim.

Flertujete sa nekim kolegom sa posla, i mada je ta osoba vama vrlo slična u svaklom pogledu, ne treba da mešate posao i zadovoljstvo, jer se to po pravilu i nikada ne završi dobro po vas.

Proverite krvnu sliku i najpre uradite analizu pankreasnih enzima jer imate neke oziljne bolove u predelu pupka, koji mogu ukazivati na vrlo opasno akutno zapaljenje ovog organa.

Rak – horoskop za 26.oktobar

Previše ste se opustili i počeli ste da unosite emocije u posao koji radite, pa tako i gubite na logici i racionalnosti, i zato i pravite sve češće i sve nepotrebnije pogreške u izvršavanju nekih osnovnih zadataka.

Imaćete priliku da upoznate neku vrlo zanimljivu osobu koja će da vas svojom harizmom očara na prvi pogled, ali je ona već dugo zauzeta i zaista nemate nikakve šanse da ostvarite ništa više od prijateljskog odnosa, pa nemojte biti navalentni i napadni u udvaranju.

Muči vas bol u želucu i ne možete da spavate ni da funkcionišete normalno, te proverite da ipak i nemate čir na želucu ili pak gastritis, koji je najverovatnije nastao kao posledica stalnog stresa.

Lav – horoskop za 26.oktobar

Stanje na poslu nikako ne može da se popravi, jer vi stalno ulazite u neke konflikte sa svojim nadređenima, i niste ni svesni u koliko lošu poziciju dovodite sami sebe takvim ponašanjem.

Ne možete da se sa nekim povežete na silu i da ostvarite romansu ako niste jedno za drugo, ali vi ste uporni u tome da počnete neku zajedničku budućnost sa osobom koju možda i ne volite toliko, ali smatrate da vam je već vreme da se skrasite i osnujete porodicu.

Muče vas problemi sa perifernom cirkulacijom, a i otoci i bolovi u nogama su sve izraženiji, te treba da se obratite lekaru i da vidite koji je najbolji način da rešite tegobe koje imate.

Devica – horoskop za 26.oktobar

Najzad ćete uspeti da se snađete u nekim projektima i da uspešno prevaziđete prepreke koje baš stalno iskrsnu kada se najmanje nadate, ali ne zaboravite koliko vam je značila pomoć kolega ili prijatelja, i kada dođe vreme i vi njima budite pri ruci.

Nadate se da će neko ko vam se dugo dopada najzad i da na vas obrati pažnju, te i da ćete makar moći da se pobliže upoznate, i da ostvarite jednu lepu romansu i da budete i vi na kraju srećni.

Proverite vid, jer imate stalno peckanje i suzenje iz očiju pa je moguće da je u pitanju ili neka pak alergija ili samo premor očiju zbog stalnog rada na računaru.

Vaga – horoskop za 26.oktobar

Uspećete danas da sasvim lako upropastite neke odlične prilike da napredujete i da se dokažete, jer ste bili nedosledni i niste se fokusirali na suštinu problema, već ste vreme izgubili na neke sasvim nevažne detalje.

U ljubavi vam danas cvetaju ruže, i imaćete prelepe trenutke sa voljenom osobom, koja vas i poznaje odlično i uvek vam priredi neka lepa iznenađenja i obraduje vas sitnicama koje vama zaista puno znače.

Muči vas zubobolja, i krajnje je vreme da se javite zubaru i da ne odlažete problem iz straha i da ne komplikujete sebi dodatno situaciju.

Škorpija – horoskop za 26.oktobar

Puni ste neke pozitivne energije, i danas ćete lako i bez problema da završite sve ranije započete obaveze, i nadređeni će biti zadovoljni što u svom timu imaju tako lojalnog i vrednog saradnika.

Smeta vam što se u vaš emotivni odnos sa partnerom stalno upliće neka treća osoba, i možda ste vi i ljubomorni jer je u pitanju neka partnerova bivša ljubav, za koju sumnjate da je nije još baš i preboleo.

Danas su izvesne neke povrede ili prelomi ekstremiteta, pa budite pažljiviji u saobraćaju, ili ako se bavite sportom te i radite na nekom rizičnijem radnom mestu.

Strelac – horoskop za 26.oktobar

Morate da se malo racionalnije ponašate na poslu i da uzmete u obzir sve činjenice i argumente koje imaju vaše kolege, a ne da radite samo po svome, i kao da ste vi glavni a ne samo još jedan član tima.

U ljubavi ste danas sasvim nesrećni i prija vam što ste se malo udaljili od partnera, jer sve češće razmišljate da li ste doneli neke ispravne odluke ili ste ipak prenaglili, jer ste smatrali da ćete biti srećni i voljeni.

Imate neke akutne probleme sa radom štitne žlezde, te su simptomi postali sve izrazitiji i iako su mnogi nespecifični i netipični, ipak na osnovu krvne slike možete da procenite da postoji jasan disbalans hormona, te se obratite endokrinologu na vreme.

Jarac – horoskop za 26.oktobar

Danas imate priliku da najzad dobijete posao u struci, ali sve zavisi od toga kako ćete da se baš i pokažete na razgovoru, i kakav ćete utisak da ostavite na buduće potencijalne poslodavce, te zaista imate i tremu, i samo razmišljate da negde ne napravite grešku i sebi sami uništite šanse.

Prija vam samoća, ali ne treba da stalno razmišljate o prošlosti i da se preispitujete da li ste vi krivi što ni jedna vaša veza nije uspela, a svi vaši prijatelji su se već i skrasili i imaju porodicu.

Imate višak kilograma i posebno ste skloni gojenju u predelu stomaka i bokova, pa ako već sve to i znate, možda je pametno da promenite način ishrane i da sedeći način života zamenite makar sa nekom lakšom fizičkom aktivnošću.

Vodolija – horoskop za 26.oktobar

Dan nikako nije pogodan za neke važne odluke i promene, pa se koliko možete držite po strani i sve što ne morate da rešavate danas, bolje je da ostavite za neki povoljniji momenat.

Partner je veoma distanciran, i vi sumnjate da vam nije veran, ali nemate nikakve dokaze za to, i najbolje je da otvoreno o svemu porazgovarate, jer se već zaista dugo i dobro poznajete.

Skloni ste čestim i teškim alergijskim reakcijama, te se pričuvajte nekih izlaganja vama poznatim alergenima, ali i radite na tome da ojačate svoj imuni sistem.

Ribe – horoskop za 26.oktobar

Vreme odmora je prošlo i vratili ste se danas uobičajenim obavezama i zadacima, i zaista ne znate odakle da počnete, pa ste se sasvim pogubili i niste još uvek fokusirani u punoj meri, a šefovi već očekuju prve rezultate i vas hvata panika.

Ako ste slobodni, imate priliku da na nekom putovanju upoznate osobu koja je po svemu vamaslična, ali je na žalost veza nemoguća jer je ona već u braku ili je u dugoj vezi, i malo vam je i krivo zbog svega toga.

Zdravlje je najzad solidno, mada ako promenite neke loše navike, te i počnete da slušate savete lekara, može da bude i još bolje, te svakako idite na redovne preventivne preglede i radite neke osnovne laboratorijske analize, makar jednom u pola godine.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!