Dnevni horoskop za 26.novembar 2019

Dnevni horoskop za 26.novembar 2019

Dnevni horoskop za 26.novembar je ut, pogledajte u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 26.novembar

Ne treba da se opterećujete previše na poslu, jer je neki vaš trud i zalaganje zaista uzaludno.

Partner ne želi da se pomirite i vas takva situacija samo dovodi do očajanja, ali je pametnije da krenete najzad dalje.

Muči vas bol u vratnoj kičmi, pa otiđite na neku masažu i radite vežbe.

Bik – horoskop za 26.novembar

Morate da se pomirite sa činjenicom da ne možete da nađete posao u struci, pa uzmite bilo kakav posao kako biste imali za neke egzistencijalne potrebe dovoljno novca.

Imate sreće da ste pronašli osobu koja vas uvek razume i podržava, pa čak prelazi često preko nekih vaših hirova.

Proverite stanje svog krvnog pritiska, jer sve češće imate vrtoglavice i glavobolje, što su česti početni simptomi hipertenzije.

Blizanci – horoskop za 26.novembar

Imate sreće da ste oduševili nadređene i saradnike svojom brzinom rešavanja svih problema i taktičnošću u donošenju odluka.

Malo vam je dosadilo da stalno pronalazite neke neozbiljne partnere koji žele prolazne veze i avanture, pa sebe krivite jer verujete da im vi dajete povoda ta to.

Ostavite cigarete, promenite način ishrane i počnite da vežbate, pa ni rezultati neće ipak izostati na kraju.

Rak – horoskop za 26.novembar

Ne dopada vam se odnos šefova prema vašem radu i zalaganju, pa ste vrlo razočarani i imate nameru da uskoro date otkaz, čim pronađete novo radno mesto.

Pokušajte da ne reagujete ishitreno u nekim situacijama i da pazite šta u svađi izgovarate partneru, jer lako možete da ga povredite svojom nesmotrenošću.

Muči vas bol u stomaku, te imate i mučninu i nagon na povraćanje, pa je sva prilika da ste se prehladili jer vam ne prija hladno vreme i niske spoljne temperature.

Lav – horoskop za 26.novembar

Odličan je dan da ostvarite sve željene ciljeve i ambicije, samo obratite pažnju da se dobro organizujete i da ne donosite neke ishitrene i brzoplete odluke.

Svega vam je preko glave, i ne želite da srljate u neke nove veze i avanture, i jasno ćete staviti do znanja svima da vam je potrebna samoća i mir.

Imate česte probleme sa glavoboljom, ali ona je nekada simptom sasvim i neočekivanih stanja i bolesti, pa se obratite lekaru i ne lečite se na svoju ruku.

Devica – horoskop za 26.novembar

Malo ste požurili da sve odradite što pre, pa ste napravili propuste koje morate na vreme da korigujete, pa ce vam zaista pomoć svih kolega biti dragocena.

Neko vam se udvara na vrlo navalentan i vulgaran način, i vama to zaista smeta i ne znate kako da se u datoj situaciji j postavite.

Muči vas gorušica i neki stalni problemi sa probavom, pa pored ostalog ispitajte i rad jetre i žučne kese, kao i pankreasa.

Vaga – horoskop za 26.novembar

Nemate vremena da dignete glavu od posla, ali vam smeta što to nadređeni ne umeju da cene, mada ćete verovatno uskoro i dobiti željeno unapređenje i povećanje plate.

Morate da pokušate da pravite neke kompromise u svojoj vezi, jer ovakva situacija u kojoj ste sada zaista nije baš obećavajuća.

Imate česte bolove u zglobovima i mišićima i ne znate šta je u pitanju, pošto niste imali nikakvu povredu niti neku izrazitiju fizičku aktivnost.

Škorpija – horoskop za 26.novembar

Vama je posao koji radite postao zaista opterećenje i napor, i nemate više nikakvu motivaciju, niti volju i energiju da radite ono što vam je postalo samo jedna muka, a i stvara vam stres i nervozu svakog dana.

Ne treba da obraćate pažnju na osobe koje pokušavaju da vam pokvare idilu sa partnerom, već da verujete voljenoj osobi i da uživate u svakom zajedničkom trenutku.

Imate probleme sa nesanicom, i čuvajte se povreda u saobraćaju ili na radnom mestu, jer ste uvek rasejani i nepažljivi u poslednje vreme.

Strelac – horoskop za 26.novembar

Pravi je trenutak da počnete neki privatni posao, ako vam je to neka davnašnja želja i neostvareni san.

Imate vremena da razmislite da li sa partnerom želite vezu na daljinu ili vam je lakše da raskinete i ostanete prijatelji.

Pokušajte da se manje nervirate i da sebe tako psihički opterećujete bez potrebe, pa nađite neki hobi i kanališite stres na jedan određeni način.

Jarac – horoskop za 26.novembar

Niste sposobni da se uklopite u tim u kome radite, jer svaku kritiku shvatate lično i svaku želju kolega da vam iskreno pomognu, kao pokušaj sabotaže zbog zavisti i ljubomore.

Imate šansu da upoznate neku zanimljivu osobu na putivanju ili na odmoru, ali ćete teško ostvariti vezu na daljinu jer vama to ne odgovara.

Muči vas bol u bubrežnoj regiji, pa proverite da nije u pitanju nataloženi pesak ili uratni kamenac.

Vodolija – horoskop za 26.novembar

Možda je vreme da potražite posao u struci, jer se na trenutnom radnom mestu i teško snalazite i slabo ste plaćeni za svoj rad i zalaganje.

Nije vam svejedno što ste sreli nekog bivšeg partnera, jer ste shvatili da prema njemu još uvek gajite emocije.

Često ste umorni i bledi, pa je poželjno da uradite analizu krvne slike da biste utvrdili da li ste možda anemični.

Ribe – horoskop za 26.novembar

Nemate danas ni volje ni energije da se baš preterano zalažete i trudite, pa ćete pokušati da sve nekako samo otaljate i da dan najzad i prođe.

Muči vas manjak samopouzdanja i zato i ne volite da izlazite i ne umete da se snađete kada vas neko muva i kada želi sa vama da počne neku romantičnu vezu.

Niste dobro u poslednje vreme, pa se stalno na nešto žalite lekaru i okolina je počela da vas smatra hipohondrom i nekim ko umišlja sve tegobe koje ima.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!