Dnevni horoskop za 26.jun 2019

Dnevni horoskop za 26.jun 2019

Dnevni horoskop za 26.jun ove godine čitajte u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 26.jun

Fali vam sigurnosti i samopouzdanja kada se bavite nekim važnim projektima, ali je to do neke mere i vezano za iskustvo mkoje vi nemate u dovoljnoj količini.

Nemojte se vezivati za osobu koja je sa vama trenutno, jer ona vas ne voli i želi samo avanturu i zabavu i ne planira sa vama zajedničku budućnost.

Muči vas glavobolja koja je postala hronična, i ne smete da ignorišete tegobe već je bolje da potražite savet lekara.

Bik – horoskop za 26.jun

Imate dovoljno vremena da sve završite kako ste i planirali, i nemojte sebi dopustiti da opet nagomilate obaveze i da ne stignete da rešite sve projekte.

Smatrate da se partner vama poigrava i da nije iskren, pa pokušavate da ga isprovocirate da vam prizna da li vam je veran i da li je sa vama sasvim srećan ili se samo pretvara iz navike ili koristi.

Muči vas kičma i bol u zglobovima, pa iako ne želite da sebi priznate to je sve posledica sedećeg načina života i posledične gojaznosti.

Blizanci – horoskop za 26.jun

Napunili ste baterije na odmoru, i sada ste spremni za nove izazove i uspehe koji su sasvim jasno evidentni jer ste se veoma ozbiljno posvetili poslu.

Umara vas neka osoba koja stalno insistira da se vidite i da izađete, iako ste joj jasbno stavili do znanja da vam se u romantičnom smislu ne dopada dovoljno.

Boli vas grlo i stalno ste umorni pa je bolje da odležite kako vaša prehlada ne bi postala ozbiljnija u smislu posledica i komplikacija.

Rak – horoskop za 26.jun

Pravdate se kako nemate vremena da se posvetite poslu, ali u suštini vama nikako ne odgovara posao koji radite i sve samo otaljavate dok ne nađete ono što želite da radite.

Imate neku ponudu za preseljenje sa partnerom, ali ćete vi da se ipak premišljate jer niste sasvim spremni na tako veliki korak.

Morate da povedete računa o stanju svog organizma, jer se metabolizam sasvim poremetio nakon terapije teže bolesti koja vas je mučila u prethodnom periodu.

Lav – horoskop za 26.jun

Morate da se uozbiljite i da shvatite da je na vama odgovornost za vaše postupke, pa da ste vrlo i svesni toga da je nezrelo da na druge prebacujete krivicu za poslovne neuspehe.

Imate premalo vremena da razmislite šta želite u budućnosti, jer partner deluje puno odlučnije od vas i želi da vaša veza napreduje i da se već krene na jedan viši nivo.

Prekontrolišite krvni pritisak jer ste skloni da imate tegove sa srcem i kardiovaskularnim sistemom i možda je neki od simptoma koje imate u poslednje vreme baš posledica hipertenzije.

Devica – horoskop za 26.jun

Zamarate se nevažnijm stvarima, i najpametnije je da ne obraćate pažnju na zavidne i zlurade komentare već da radite i ostvarujete rezultate, jer su na kraju oni i najvažniji.

Imate neke lepe i neočekivane skore trenutke sa partnerom, i zapravo ste presrećni jer vas on baš dobro poznaje i želi da vas i dalje impresionira kao na početku vaše veze.

Najzad vam se zdravlje malo stabilizovalo i možete da se opustite i da uživate u svakom danu.

Vaga – horoskop za 26.jun

Imate dovoljno iskustva da odradite neke poslove koji su pred vama, ali ste lenji i neodgovorni i ne treba da tako pristupate nečemu od čega vam zavisi egzistencija.

Morate da se pripremite za neka iznenađenja koja neće biti baš prijatna i koja se mogu odnositi na svađe ili čak i skori raskid sa partnerom.

Nesanica vas muči već duže vreme i treba da se rešite stresa i nervoze i da pronađete način da funkcionišete smirenije.

Škorpija – horoskop za 26.jun

Nije vreme da tražite novi posao, jer je moguće da ćete biti unapređeni i da će sve najzad da se poklopi onako kako ste priželjkivali dugo vremena.

Malo vas nervira ponašanje partnera u smislu toga da za vas nema razumevanja i da je sebičan i preterano tvrdoglav da vam popusti u nekim željama i namerama.

Imate neke tegobe koje su vezane za probavni sistem, pa je moguće da ste se prehladili ali je ipak pametnije da potražite lekarski savet, a ne da se lečite na svoju ruku.

Strelac – horoskop za 26.jun

Odličan radni dan je pred vama, i uspećete da realizujete neke planove i da ostvarite izvanredne rezultate, pa je moguć i bonus na osnovnu platu.

Neko sa vama flertuje i želi da vam se približi, ali vi niste zainteresovani za avanture jer ste u dugoj i harmoničnoj vezi.

Problemi sa vidom i sluhom vas dugo opterećuju, i vreme je da se obratite specijalistima i da rešite tegobe.

Jarac – horoskop za 26.jun

Smatrate da dajete i više nego što treba, a da niste adekvatno plaćeni za rad i trud, pa ste nervozni i frustrirani jer želite promene ali nemate načina da ih ostvarite.

Nemate razloga da brinete jer vam je partner odan i veran, i laži o tome kako vas je prevario su potekle od osoba koje su zavidne i ljubomnorne na vašu sreću.

Imate tegobe sa kičmom i zglobovima, i morate da se više krećete i da vežbate redovno, kao i da smanjite telesnu težinu.

Vodolija – horoskop za 26.jun

Ne treba da se preterano opuštate jer nadređeni prate sve vaše aktivnosti, i olako ćete da izgubite poziciju koju imate ako se budete preterano olako odnosili prema obavezama.

Svađate se sa partnerom oko gluposti, i ne treba da tako lako planete zbog nevažnih stvari i da vi i narušavate mir koji imate jer ste nervozni zbog posla ili bližnjih.

Pametno je da malo povedete računa o ishrani i da se pridržavate dijete i vežbanja kako biste smršali.

Ribe – horoskop za 26.jun

Nije trenutak da se pravite pametni, jer je sve ostalo nedovršeno i izgubili ste ritam u radu i jedan kontinuitet na koji ste navikli, pa vam sve pada dosta teže.

Partner vas ne voli više kao ranije i želi da sa vama raskine, pa se možete nadati jednom veoma i teškom i emotivnom razgovoru.

Muči vas prehlada i imunitet vam je zaista loš, pa nikako da sasvim ozdravite i da vam se stanje stabilizuje, već se sve nekako nadovezuje tegoba za tegobom.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!