Dnevni horoskop za 26.jul 2019

Dnevni horoskop za 26.jul 2019

Dnevni horoskop za 26.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 26.jul

Nemojte trošiti previše novca jer je pred vama vrlo neizvesno vreme na poslu, i može da se desi da se neki planovi ne realizuju onako kako ste vi očekivali, pa ćete biti u velikom problemu.

Ljubav vam cveta i odnos sa partnerom je savršen, i makar na tom polju nemate nikakve trzavice i to vam i daje snage da istrajete i da se izborite sa ostalim mukama koje su vas zadesila.

Potrudite se da malo više vežbate i da se zdravije hranite, jer sedeći i pasivan način života može da ima dugoročne efekte i loše posledice po vaše zdravlje i opšte stanje organizma.

Bik – horoskop za 26.jul

Iako se trudite da pronađete način da izbegnete neku lošu situaciju koju ste sami na poslu stvorili, nema izgleda da će u skorije vreme da se bilo šta povoljno desi, pa je pred vama jedan vrlo loš i turbulentan period.

Dinamičan odnos sa partnerom, pun lepih iznenađenja i uživanja u zajednički provedenim trenucima, i srećni ste što pored sebe imate takvu osobu kojoj sasvim možete da verujete i koja vas svim srcem voli.

Imate probleme sa sinusima i potrebno je da se malo više pazite alergije i prehlade, jer su zaista posledične glavobolje hronične i teške, i stvaraju vam napetost i nervozu.

Blizanci – horoskop za 26.jul

Moraćete da radite i više i prekovremeno, iako to niste planirali, ali su vam se neki zadaci nakupili jer ste se previše bavili detaljima i sitnicama i zanemarili ste rokove koji su vam zadati, pa imate problem da ispunite sva očekivanja, a pomoć kolega tvrdoglavo odbijate.

Ako ste slobodni uživaćete u izlascima i druženju sa prijateljima, i neko novo poznanstvo će vrlo verovatno da neiočekivano preraste u romansu i bićete srećni i zadovoljni jer ste upoznali osobu koja vam u svemu odgovara.

Imate probleme sa čestim respiratornim infekcijama, pa je pametno da ne zanemarujete kašalj, i da se lečite kako vam je lekar savetovao a ne da sve rasite kontra i na svoju ruku.

Rak – horoskop za 26.jul

Sve će da vam ide onako kako ste zamislili, i uz minimum truda i zalaganja ćete da ostvarite sve ono što ste zamislili, pre svega jer ste se odlično organizovali i na vreme ste obavili neke važne pripreme i planove, i sada samo finiširate projekte do krajnjih rezultata.

Nemate naravno nikakve šanse da bilo koga upoznate, ako ne izlazite nigde i ako ste sasvim zatvoreni u sebe, ali je opet razumljivo zašto niste raspoloženi, jer ste još u fazi tugovanja zbog kraha dugogodišnje veze, koju ste shvatali kao onu pravu i čak ste planirali brak i porodicu.

Muči vas neka stara povreda koju ste nepažnjom obnovili, i sada trpite jake bolove u mišićima i zglobovima, i obratite se lekaru kako biste najzad rešili tegobe i kako biste sasvim ozdravili.

Lav – horoskop za 26.jul

Nikada nije kasno da nadograđujete svoja znanja, i vi ste zarad novog posla spremni da idete na edukaciju kako biste odradili sve onako kako se od vas očekuje, jer ste neko ko uvek daje svoj maksimum i ko je pedantan i predan u radu.

Osećate se po malo usamljeno i potrebno vamn je da se osetite poželjno i da vas neko obasipa pažnjom i nežnošću, te se sve češće čujete sa nekim bivšim partnerom, ali se pazite da ne donesete iz očajanja neke sasvim pogrešne odluke.

Imate probleme sa krvnim pritiskom i čak i sa radom srca, pa prekontrolišite tenziju i uradite EKG jer su neke aritmije sve učestalije i stvaraju vam izražene simptome.

Devica – horoskop za 26.jul

Imaćete vrlo uspešan poslovni dan, te ćete da ostavite izvanredan utisak na nadređene, i da dobijete neku ponudu da se preselite u drugi grad kako biste radili na boljoj poziciji, ali ćete da se premišljate zbog svog emotivnog statusa.

Moguća je svađa sa partnerom, jer on nije spreman da se zbog vašeg posla odrekne svoje karijere i da promeni na duže mesto boravka, pa u tom smislu morate da ga razumete, ali će vam biti baš i veoma teško da donesete ispravnu odluku.

Imate neke probleme sa sluhom, jer ste nedavno imali težu upalu uva i to je možda ostavilo neke posledice, pa je pametno da odete kod specijaliste i uradite neke dodatne analize.

Vaga – horoskop za 26.jul

Planete vam danas nisu naklonjene, i ništa što budete planirali da uradite neće moći da se realizuje, pa je pametno da se manje nervirate i da sve važne obaveze odložite za neki bolji momenat, jer imate dovoljno vremena i nema potrebe da srljate i da pravite olako greške.

Stalno izbegavate neki razgovor sa partnerom, ali je u njemu zapravo rešenje vaše situacije, a ako ste vi ipak slobodni, možete da očekujete da ćete ostvariti romansu sa nekom osobom koju dugo poznajete ali koju ste smatrali samo odličnim prijateljem.

Muka vam je i imate dijareju, pa je vrlo moguće da ste nešto loše pojeli, ili da je opet u pitanju neka akutna crevna infekcija, i uzimajte što više tečnosti i probiotike, i pazite da vam ne padne krvni pritisak, pa da morate na infuziju.

Škorpija – horoskop za 26.jul

Niste na vreme radili pametno, i ostavili ste sve za poslednji momenat, a takođe nemate dovoljno sredstava da završite ono što ste započeli, jer ste se zadužili i niste na vreme platili neke obaveze, pa sve sada dolazi na naplatu kada vam je najgori momenat.

Maštate o nekom idealnom partneru, a ne shvatate da je osoba koja vam je srodna duša uvek tu pored vas i trudi se da vam na svaki način privuče pažnju, ali je vi ne primećujete i ne pridajete joj ni malo značaja kao potencijalnom romantičnom partneru.

Pazite se u saobraćaju, jer ste stalno opterećeni poslom i dekoncentrisani, pa možete da doživite neke povrede bilo da ste pešak ili vozač.

Strelac – horoskop za 26.jul

Rešite na vreme neke obaveze koje imate prema kolegama i saradnicima, jer se može desiti da se sve zakomplikuje onda kada pomislite da ste nadomak cilja, i da se svi vaši planovi rasprše kao mehur od sapunice.

Skloni ste da flertujete sa nekim kolegom sa posla, ali ste svesni da ste zauzeti i da je to za vas samo zabava, pa pazite da ne povredite njegova osećanja jer on shvata vaše namere ozbiljnije nego što možete da pretpostavite.

Uradite analizu hormona i ultrazvuk štitne žlezde, jer neki simptomi koji vas muče mogu biti posledica poremećaja rada ove endokrine žlezde koja utiče na najveći broj organa i sistema.

Jarac – horoskop za 26.jul

Stalno ste nervoznin i napeti i nikako ne možete da realizujete ono što ste planirali, pre svega jer vas ne zanima ni jedan od projekata na kome radite i samo pokušavate da sve otaljate kako biste primali platu i sebi našli opravdanje zašto radite posao koji ne volite.

Treba da date priliku nekome ko vam se dopada da vas bolje upozna, i da najzad krenete dalje i da zaboravite osobu koja vas je povredila, jer neprestano razmišljate o tom bivšem partneru i to vas sputava da nađete svoju sreću.

Grlobolja vas muči i promukli ste, pa je verovatno u pitanju neka virusna infekcija ili alergijska reakcija, i pijte čajeve i uzimajte više vitamina dok tegobe ne prođu.

Vodolija – horoskop za 26.jul

Umara vas stalna potreba da se nekome dokazujete i kritike saradnika i nadređenih na vaš račun, iako ste dali svoj maksimum i niste otaljavali zadatke, oni uvek imaju neke komentare i zamerke, i vi ste u situaciji da sve češće razmišljate o promeni posla.

Ne može sve da bude idealno u odnosu sa partnerom, jer vi niste u nekoj površnoj i kratkoj vezi, pa je logiučno da o nečemu što iskrsne kao problem razgovarate otvoreno i da sve pokušate zajedno da rešite.

Najzad se osećate dobro, i uspeli ste da rešite neke tegobe koje su vas dugo mučile, pre svega jer ste poslušali savete lekara i niste zanemarivali simptome koji su bili očigledni.

Ribe – horoskop za 26.jul

Umara vas jedna rutina u koju ste upali na poslu, i pokušavate da pronađete način da budete kreativniji i da istaknete svoja znanja i umetničku crtu, ali je posao koji radite neadekvatan za to, i bolje je da potražite ono što vam više odgovara po senzibilitetu ali i po obrazovanju.

Odlično funkcionišete sa voljenom osobom, i zadovoljni ste jer je sve došlo na svoje mesto, i lepo vam je i čarobno u svakom momentu sa partnerom koji je vaša srodna duša.

Višak kilograma koji vas muči nije nastao sam od sebe, i svakako neće ni da nestane ako se ne potrudite i ne promenite i način ishrane i sedeći način života, te pokušajte da budete malo više i fizički aktivniji i da se pridržavate dijete koju ste započeli na predlog nutricioniste.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!